kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Resmi olarak değişse de soyadım 'Hanif' kalacak
Resmi olarak değişse de soyadım 'Hanif' kalacak

Geçtiğimiz pazartesi günü ani bir kararla mimar Ali Somer ile Budapeşte'de dünyaevine giren modacı Dilek Hanif, tescilli bir marka olduğu için soyadını değiştirmeyeceğini söyledi.

Geçen sene, 22 yıllık eşi Mehmet Hanif ile evliliğini bitiren ünlü modacı Dilek Hanif, aynı dönem tanıştığı sevgilisi mimar Ali Somer ile pazartesi günü dünyaevine girdi. Nikah için Macaristan'ın başkenti Budapeşte'yi tercih eden çift, birbirlerine Türk Büyükelçiliği'nde 'evet' dedi. Ada Şirketler Grubu'nun sahibi, mimar Ali Somer ile altı aydan bu yana da flört ettiklerini söyleyen Hanif, evlilik kararını çok ani verdiklerini, kızları dahil; bir tek arkadaşlarının bile nikahta olmadığını söylüyor...

* Siz insanları en özel günlerine hazırlayan bir isim olmanıza rağmen, kendinize hazırlıksızdınız; özellikle de gelinlik konusunda değil mi? Aynen öyle oldu! Hazırlıksızdım, bir anda karar verdik çünkü. Nikahtan bir hafta önce Paris'e fuara gitmiştim. Gelip bir gün sonra Budapeşte'ye gitmeye karar verdik. Kağıtları orada gönderdik, 10 gün içinde her şey hazırdı. Elbisemi bile nikahtan bir gün önce buldum. Dolce& Gabbana'dan krem rengi bir elbise aldım. Kendime hiç özenemedim, o kadar işim vardı ki!

KIZLARIM DA 'EVET' DEDİ

* Neden Budapeşte'yi tercih ettiniz evlenmek için?
Oranın çok güzel bir şehir olduğunu duymuştum. Bir de nikahımızı kıyan Türk Büyükelçisi Umur Apaydın, Ali Bey'in arkadaşı. Hem güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk hem de nikah yapmış olduk.

* Nikahınıza kimse, kızlarınız bile katılmadı değil mi? Evet buradan hiç arkadaşımız yoktu. Kızlarım da yoktu tabii. Burada ilerleyen zamanlarda bir kutlama yaparız diye düşünüyorum. Hem bu sefer o kutlamada kendime özel bir kıyafet de hazırlarım... (Gülüyor)

*
Aileleriniz nasıl karşıladı bu ani evliliği? Özellikle kızlarınız? Sitem ettiler mi, olumsuz tepki verdiler mi? Ailelerimiz anlayışla yaklaştı. İkinci evliliğim sonuçta; o yüzden de sitem eden olmadı. Kızlarımın biri 17, öteki 19 yaşında artık. Biri İsviçre'de, biri Amerika'da okuyor. Gayet mutlular. Gerçi annelerinin ikinci kez evlenmesini pek tercih etmediler. Ama gittikleri zaman baktılar ki, ben yalnız kalıyorum, "Tamam" dediler. Ali Bey ile yeni tanışıyorlar. Hayatıma duydukları saygıdan dolayı iyi bir mesafede gidecek ilişkileri herhalde.

SOYADIM BİR MARKA

* 22 yıllık eski eşiniz Mehmet Hanif de kendisinden 16 yaş küçük biriyle evlenmişti. Aradan bir yıl geçtikten sonra siz de evlendiniz. Bu sürpriz evliliğe yaklaşımı nasıl oldu?
O kendine bir hayat kurdu, çok doğal olarak ben de... Gayet medeni bir şekilde karşıladık kararlarımızı. Evlenirken mutluluklar diledim. Kendisi de aynı şekilde benim mutlu olmamı ister. Evlenmeden önce haber verdim, tebrik etti. 22 seneyi birlikte yaşadık; iki çocuğumuz var. Çocuklar için ilişkinin sağlıklı olması önemli.

* Çocuklarınız artık görüşmenizi gerektirecek yaşta değil. Görüşmeye devam edecek misiniz Mehmet Bey ile? Öyle bir şeye gerek olduğunu sanmıyorum ama gerekirse görüşürüz. Her zaman için yeri hayatımda başka. 22 senemizi paylaştık. Çocuklarımın babasının olması dışında, saygı duyduğum bir insandır Mehmet Hanif.

* İsminiz bir marka. Hanif soyadını taşımaya devam etmeniz eşiniz Ali Somer'i rahatsız ediyor mu? Hayır eşim bu konuda son derece anlayışlı bir insan. İsmim bir marka olarak kalacak. Zaten Fransa'da da Türkiye'de de tescilli bir marka. Ancak nüfus kağıdımda soyadımı Somer olarak değiştirdim. Bunun için özel bir işlem yaptırmadım. Özel bir şey istemeyince otomatik olarak değişiyormuş.

Sezen BAŞARAN /GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Resmi olarak değişse de soyadım 'Hanif' kalacak
 Yılmaz Erdoğan çağırırsa giderim
 Çingeneler kitap sayfalarına girdi
 Tarihi köprü üstünde tasarım rüzgarları
 Alkolün kıskacından kurtulmaya çalışıyor
 Son 10 yılın rekortmeni
 Dev markaların gövde gösterisi
 Galata Meydanı tangoyla şenlenecek
 Halk Ne Diyor?
 Açık sahnelerde oynamayacak
 Toronto'dan J-LO geçti
 Köpekleri yüzünden başı fena dertte
 Kankalar yine bir arada
 Britney doğurdu
 Renklerin dünyası
 En popüler ruh ve vücut bakımları
 Afyon'da stres atın
RAHŞAN GÜLŞAN
Şişmansın; Kadir İnanır'ı ayartamazsın!
Biliyorum, bu...
ÖZAY ŞENDİR
Modern kadın kim ki?
Kuyuya taşı atan radikal İslam'ın...
AYŞE TÜTER
Delioğlan sarığı
Unu derin bir kaba eleyin. Sıvıyağı,...
Konferans verir gibi değil oyunlarla öğretin
Konferans verir gibi değil oyunlarla öğretin
Kuma bir yazı yazarsanız, bir süre sonra yazı uçup gider. Ama bir...
Isırgan otunu bol yiyen hastalığa meydan okur
Isırgan otunu bol yiyen hastalığa meydan okur
Doğanın sunduğu şifalı bitkiler arasında yer alan ısırgan otu; kan...
Sıra Hindistan'da
Sıra Hindistan'da
Küba'da çektiği fotoğraflarıyla geçen yıl 'Viva Cuba Libre'...
Umarım bu kez yüzleri güler
Umarım bu kez yüzleri güler
Yaklaşık 5 yıl önce evlenen ve mutlu beraberliklerini bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.