kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Her gün bir yumurta hücreleri yeniliyor
Her gün bir yumurta hücreleri yeniliyor
Kitabı çıkıyor
Cildi kurutmamak için suyu 'yemeniz' gerekir!

Her gün bir yumurta hücreleri yeniliyor

Hillary Clinton, Sarah Jessica Parker, Al Pacino gibi ünlülerin güzellik gurusu, genç ve güzel görünmenin formülünü verdi: Suyu içmek yerine meyve ve sebzeden alın, narı sofranızdan eksik etmeyin ve cildinize kök hücre tedavisi uygulamak için günde 1 yumurta yiyin.

Hollywood yıldızlarının güzellik reçetelerinin mimarı Dr. Hovard Murad, Türk kadını için de ünlü reçetesini yazdı. Dr. Murad'ın basit ve zaman kaybettirmeyen reçetesinde, günde 6 porsiyon renkli çiğ meyve-sebze ile kök hücre tedavisi yerine geçecek yumurta ilk sıralarda yer alıyor. Dünyaca ünlü dermotolog Dr. Howard Murad, cilt koruma gurusu olarak tanınıyor. Dermotoloji üzerine çalışmalarını Amerika UCLA Üniversitesi'nde sürdüren ve kozmetik dünyasında pek çok ilkin sahibi olarak tanınan Dr. Murad'ın kendine özgü reçeteleri bulunuyor. 'Murad Metodları'nı kullanan ünlüler arasında; Hillary Clinton, George Clooney, Monica Seles, Hilary Swank, Elton John, Beyonce, Sarah Jessica Parker ve Al Pacino gibi isimler bulunuyor. Osmanlı soyundan gelen ve ürünlerine Murad adını vererek markalaştıran Dr. Howard Murad, Türkiye'ye gençlik ve güzellik sırlarını açıklamaya geldi...

30 YAŞ GENÇ GÖSTERİYORLAR

* Sizce güzel kadın kimdir?
Güzel gülümsemesini bilen kadındır. Gülümseme bir kadın için en önemli avantajlardan biridir, bunun iyi kullanılması gerekir.

* Bakımlı kadın kimdir? Çok fazla makyaj kullanmayan, buna karşın ışıltılı görünen ve tabii güzel gülümsemesini bilen kadındır.

* Reçeteniz kaç yaş gençlik sağlıyor? Bu hastaların ne kadar istekli olduklarına bağlı 80-85 yaşında olduğu halde 50 yaşında gösteren hastalarım var. İyi besleniyorlar, egzersiz yapıyorlar, ciltleri ışıldıyor ve en önemlisi gülümsüyorlar.

* Sizce hangi yaşta, cilde hangi müdahaleyi yaptırmak gerekli? Ben bugüne kadar hiçbir hastama botoks uygulamadım. İnanmadığım için değil, eğer botoks yaparsanız cildi değiştiremezsiniz, sadece o bölgeyi felç edersiniz. Benim amacım cildin makyaja ihtiyacının kalmaması...

* Kadınlarla erkeklerin güzellik formülü arasında fark var mı? Genel prensipler aynıdır. Ancak kadınlarla erkeklerin hormonları birbirinden farklı olduğu için farklı uygulamalara ihtiyaç var. Kadınların cildi daha incedir, erkeklerin de yüz kıl kökleri üzerinde farklı problemleri bulunur, özel uygulama gerekir. Akne ve kadınların özellikle hamilelik dönemindeki leke sorunları ile selülit tedavisi erkeklerinkinden farklıdır.

MENOPOZ TEKRAR DOĞUM GİBİ

* Selülit konusunda kitabınız var, sizce selülit geri döndürülebilir mi yoksa yalnızca oluşması mı engellenebilir?
Selülit genetik bir konudur. Düzgün beslenmek zorundasınız. Unutmayın selülit bir yağ problemidir, bir cilt problemi değildir. Liposuction ile vücudunuzdaki bütün yağları aldırmış olsanız bile selülitiniz olabilir. Kan dolaşım sorunudur. Vücudunuza dokunun, baldırlarınız dizlerinize göre daha soğuktur. Aslında kalbinize daha yakın olduğu için sıcak olması gerekir. En çok morluklar da bu nedenle baldırlarda oluşur. Cildin altındaki yağ tabakası cildin üzerine ilerlediği için portakal görünümü oluşur. Selülite karşı yapılacak en iyi tedavi dolaşımı hızlandırmaktır. Dolaşımı hızlandıracak ürünlerin yanı sıra beslenme de buna uygun ayarlanmalı. Fasulye, ay çekirdeği gibi ürünler önemlidir. Yumurta bunun için en iyi tedavi yöntemlerinden biri.

* Sizce ciltte en çok sorun yaşanan dönem hangisi? Birçok hastam menopoza yönelik problemler yaşadı. Sıcak basması ve tüylenme arttı. Bazılarında kalıcı sivilceler oluştu, cilt problemleri arttı, ciltlerinin parlaklığı azaldı. Menopozu yeniden doğuş gibi düşünüp cilde ihtiyacı olan parlaklığı tekrar vermek gerekir. Ben menopoza özel ürünler öneriyorum.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 6 kez öpüşmeden kocasını bırakmıyor
 Büyük aşkları bitti
 Titiz ev kadını Marcia hamile
 İri gözleri Katie'ye hokka burnu Tom'a
 Costner da el izini bıraktı
 Her gün bir yumurta hücreleri yeniliyor
 Kendinden emin olan oyuncu korkmaz
 İzmir Kısa Film Festivali 'ödenek krizi' içine girdi
 Durumumuz bu kadara yetti!
 Paris'in 'kinkaju'su İstanbul'da satılacak
AYŞE ÖZYILMAZEL
Didişmek kolay bir de ayrılık var...
Nerde trak orada...
HAKAN & UTKU
Yazlık insanları
* RUHU YAZLIKLAR: Bu tipler...
Hepatite boş veriyorlar frengi deyince ağlıyorlar
Hepatite boş veriyorlar frengi deyince ağlıyorlar
Toplumun cinsel hastalıklar konusunda bilgisiz olduğunu söyleyen Dr.
Hastalığı doğru algılamak
Hastalığı doğru algılamak
* Eşim 2 ay önce felç geçirdi. Giderek düzeliyor. Sadece, sol...
Sözlerim yanlış anlaşıldı
Sözlerim yanlış anlaşıldı
Pınar Altuğ, Nurseli İdiz ve Hande Ataizi'nin kendilerinden küçük...
Parkorman'da Pink rüzgarı esecek
Parkorman'da Pink rüzgarı esecek
Müziğin asi yıldızı Pink, bu akşam Parkorman'da sevenleriyle...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.