Vişneli tavuk salatası
Etleri kalın şeritler halinde kesin. Isıtılmış yağa soğanları ilave edin, karıştırarak soğanlar hafif yumuşayıncaya kadar soteleyin. Bal, kekik, elma, vişne ve etleri katıp, karıştırmaya devam ederek yaklaşık 10 dakika daha soteleyin. Marul yapraklarının üzerine etleri paylaştırıp, tavada kalan suyu gezdirin ve servis yapın.
MALZEMELER * 1 adet piliç göğüs (haşlanmış)
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 adet küçük boy soğan (piyaz doğranmış)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 tatlı kaşığı kekik (taze)
* 1 adet elma (ince karpuz dilimi kesilmiş)
* 20 adet vişne
* 1 demet kıvırcık marul (iri doğranmış)
|