kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
  » Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
45 dakikada dimdik göğüs ve popo yapılır
Piliniz varsa yapılmıyor
Uygulama Alanları

45 dakikada dimdik göğüs ve popo yapılır

Acısız ve narkozsuz 45 dakikalık tek seansta göğüs veya poponuzu dikleştirip, yüzünüze masajla gerginlik verebilirsiniz. Ama kalıcı güzellik için en az altı seans şart

Vücudunuza neşter değdirmeden göğüslerinizin daha dik, poponuzun daha iyi görünmesi mümkün. Narkoz almadan, hiç acı duymadan ve sadece 45 dakikada uygulanan bu yöntemin adı; Beautytek... Güzellik dünyasında heyecan uyandıran bu yepyeni yöntem için beklemeye de gerek yok! Hemen yarın beğendiği elbisenin içine girmek ve gecenin gözdesi olmak isteyen kadınlar tek seansta göğüs ve popo dikleştirebiliyor ya da fazla yağlarından kurtulabiliyor. Ancak tek seansın etkisi uzun olmuyor. Çok kısa sürede dokuya formunu geri kazandıran teknolojik sistem belirli aralıklarla uygulandığında ise etkisi kalıcı olabiliyor. Etiler Refresh Clinic'ten Dr. Murat Argat ve Dr. Ronald Ney, bu yeni yöntemle ilgili merak ettiğiniz soruları yanıtladı:

* Narkozsuz göğüs dikleştirme yöntemini anlatır mısınız? Yöntem önce masajla başlıyor, özel kremlerle vücuda masaj yapılıp geçirgenliği artırılıyor. Ardından özel bir alet kullanılarak, bu bir nevi vücut ütüsüne benziyor, istenilen bölgedeki kırışıklıklar düzeltiliyor ve kadınların en büyük tercihlerinden biri olan göğüsler dikleştiriliyor.

* n5 dakika içinde ne kadar bir göğüs dikliği sağlanabilir? Seans n5 dakika ile 1.5 saat arasında sürebiliyor. Uygulama her iki göğüse de yapılıyor. Ancak yalnızca bir göğüse yapıp karşılaştırma yaparsanız n5 dakika sonrasında göğüsün üç santim dikleştiği açıkça görülüyor.

* Diğer yöntemlere göre avantajı nedir? Daha ilk seanstan itibaren yüzde kırışık ve mimik izlerini yok etme ve göğüslerde dikleşme belirgin olarak ortaya çıkar. Bu sebeple, çok beklemeden, hemen yarın beğendikleri elbisenin içine girmek ve gecenin gözdesi olmak isteyen kadınların tercih edeceği bir yöntem.

* Bu yöntem sadece göğüs dikleştirmede mi kullanılır? Hayır, yine Beautytek ile bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, karın ve basenlerdeki yağların giderilmesi, popo dikleştirmesi de uygulanabiliyor.

* Doğum sonrası vücut toparlamak için uygulanabilir mi? Doğum sonrasında oluşan beden deformasyonları Beautytek ile tedavi edilebilir. İlk seansta bile sarkma ve gevşemelerdeki düzelme dikkati çekecek kadar belirgin oluyor. Doğum sonrasında yapılacak tedavi, aktif spor ya da Powerplate ile birleştirildiğinde en iyi sonucu veriyor ve vücuda yeni bir tazelik ve zindelik kazandırıyor. Beautytek uygulamaları bölge bölge yapılıyor. Örneğin karın, göğüs, kalça ayrı bölgeler olarak ele alınıyor. Bir bölge için uygulanacak altı seans, etkinin yerleşmesi ve faydanın uzun süreli olması için gereklidir. Bunlar tamamlandıktan sonra aralıklı olarak yapılacak tek uygulamalar etkinin kalıcılığını sağlar.

* Yani tek seansın etkisi yalnızca tek gecelik mi? Bu yöntemi bir seans uygularsanız 3 ile 6 gün arasında etkisi devam ediyor. Ancak tercih edilen 6 seans sürmesi... Bu sayede kalıcı dikleşme de elde edilebiliyor. Üç ayda bir de tek seans tekrarlanıyor.

* Beautytek her yaşta uygulanabilir mi? Beden gelişimini tamamlamış herkeste uygulama yapılabiliyor. Çocuklarda tıbbi bir gereklilik olmadıkça; felsefi olarak beden imajını değiştirmeye yönelik girişimlere karşıyız.

* Kadın ya da erkeklerde farklı uygulama yapılıyor mu? Evet, kadın ve erkeğin vücutdundaki yağ ve su oranları farklı olduğu için elektriksel direnç de değişiyor. Zaten bu durum uygulama sırasında bilgisayar tarafından tespit ediliyor ve gerekli program modu ona göre seçiliyor. Kadınlarda yağ oranı fizyolojik olarak daha fazla olduğundan; seanslar erkeklere göre daha uzun sürebilir. Fakat amaç seanslar sonunda optimum etkiyi elde etmek olduğu için süre ikinci planda tutuluyor.

* Aşırı kilo kaybı sonrası deforme olmuş vücutlara da etkili mi? Evet. Aşırı kilo kaybına bağlı gevşeme ve sarkmalar da; aynı gebelik sonrasında olduğu gibi, bu uygulamayla fayda görülebiliyor. Özellikle bu kişiler karın, kol ve göğüs sarkmalarında bu yöntemden faydalanıyor. Teknik, sarkan dokuların eski gerginliklerine kavuşmalarında yardımcı oluyor.

* Bu yöntemden yararlanabilmek için bir kilo sınırlaması var mı? Uygulamalar için bir kilo sınırlaması yok. Aşırı kilo azlığı ya da çokluğu nedeni ile 'akut' sağlık sorunları yaşamayan herkes bu yöntemden faydalanıyor.

* Bu teknik nasıl çalışıyor? Metabolizma ve kan dolaşımınızı hızlandırırken, tüm vücudunuzda daha sağlıklı ve zinde bir görünüm sağlayan Beautytek, bilgisayar tarafından kontrol edilir. Uygulama yapılacak bölgede bir seansın ne kadar süreceği yine bilgisayar cihaz tarafından belirlenir. Sorunlu bölgedeki kasların enerji akışını düzenleyerek, yağları yakar.

* Başka faydaları da var mı? Evet var; tüm bu söylediklerimizin yanında vücuda enerji vererek kişinin güne dinç başlamasını sağlar. Cihaz ile yalnızca zayıflamak değil, aynı zamanda enerji yükletmek de mümkün. Beautytek, tamamen cihaza bağlı olan aparatlarla yapılan masaj sayesinde vücuda mükemmel bir masaj keyfi sağlar. Günde 15 dakikalık uygulamalar ile daha zinde ve enerjik olmak mümkün...

* Tam bir tedavi ne kadar zaman alıyor? Yapılacak işleme göre; seans süreleri iki saat ile n5 dakika arasında değişir. Tek bölge için altı seans gerekebilir.

* Beautytek ile birlikte yapılması gereken bir diyet var mı? Bu uygulama yapılırken özellikle yeterli miktarda sıvı almaya dikkat etmek, oluşacak faydayı arttırıyor. Yaşamın her aşamasında olduğu gibi burada da endüstriyel gıdalardan kaçınıp doğada olduğu gibi basit beslenmek ve ağırlığı hayvansal gıdalardan çok, bitkisel gıdalara vermek her zaman tavsiye ediliyor. Bunların yanında seanslarından en fazla faydayı elde etmek için kafein içeren çay, kahve, kolalı içeceklerden uzak durmak ve alkolü azaltmak önemli.

* Yan etkisi var mı? Kurallara uyularak yapılan Beautytek uygulamalarının herhangi bir yan etkisi yok.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Şehir Efsaneleri Doğru Mu?
 Akupunkturdan Sonra Çok Kilo Aldım
 Erken Teşhis Hayat Kurtarır
 Şizofreni Ataklarına Hobi Engeli Konuluyor!
 Hayaller Hayat Olunca Hastalık Başlıyor
 Doktorum Benim Kankardeşim
 Sağlık Hattı
 45 Dakikada Dimdik Göğüs Ve Popo Yapılır
 Radyo Dalgalarıyla Selülite Son Vermek Artık Mümkün
 Gözaltı Halkalarına Masaj Yapın
 Ağız Kokusunun İlacı Elma
 'onları Deli Danadan Korumaya Çalışıyoruz'
 Düzenli Masaj Ve Nemlendiriciler-le Selüliti Yok Edin
 Seçilmiş Bebekler Talasemiye İlaç Oluyor
Deprem korkusu yüzünden prefabriğe merak saldı
Deprem korkusu yüzünden prefabriğe merak saldı
Podyumların ünlü mankeni Tuğba Özay, deprem korkusu nedeniyle...
Şengül BALIKSIRTI: Benim şöhretli bir insan olmam lazım!
Canı sıkkın günlerinde telefon açmış, "Buluşabilir miyiz" demişti. O...
Dadılıktan kurtuldu!
Dadılıktan kurtuldu!
İrem Tuncalı, eşi Emre Muratoğlu'nu Mori'deki ortağı Ari Duek...
Modacı da 'pişti' olursa!
Modacı da 'pişti' olursa!
Kadınların korkulu rüyası olan 'bir örnek giyinmek' artık...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.