kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Teknoloji
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yaşam tarzım farklı dost seçimim doğru
Yaşam tarzım farklı dost seçimim doğru
Akkuş'a göre beladanuzak kalmanın 5 yolu

Yaşam tarzım farklı dost seçimim doğru

Manken Nihan Akkuş, Gamze Özçelik'in yaşadığı tecavüz olayının üzerine, şöhretler dünyasında kol gezen belalardan uzak kalmak için beş öneride bulundu. Akkuş, yaşam tarzının ve doğru arkadaş seçiminin kendisini koruduğunu söylüyor.

Gamze Özçelik'in yaşadığı tecavüz skandalı, şöhretliler dünyasında paniğe neden oldu. Ünlü isimler arasında 'Acaba benim de başıma böyle bir olay gelmiş midir, benim de görüntülerim çekilmiş midir?' şeklinde düşüncelere sahip olanların sayısı hiç de az değil. Bunu hiç düşünmeyenlerin başında ise 'Dünyanın En İyi Mankeni' unvanına sahip manken Nihan Akkuş geliyor. Kazandığı unvanla birlikte şöhretliler dünyasında yerini alan Akkuş, yeni sezonda ekrana gelecek 'Alanya Almanya' adlı diziyle oyunculuğa adım atacak. Özçelik'in yaşadığı skandalın üzerine gürültülü eğlence mekanlarında bulunmanın ve içki içmenin birçok belaya davetiye çıkardığını söyleyen Nihan Akkuş, beladan korunma yollarını sıraladı.

* Dünyanın en iyi mankeni seçildikten sonra birçok teklif almıştınız ama görüşmelere bile gitmemiştiniz. Şimdi bir dizide rol alıyorsunuz. Oyunculuk için neden beklediniz? Daha önce de oyunculuk teklifi alıyordum ama görüşmüyordum. Çünkü üzerimde bir misyon vardı, 'Dünyanın En İyi Mankeni' seçildikten sonra oyunculuğa başlamam yanlış olurdu. Aksi takdirde beni en iyi manken seçenlerin beğenisine, bilgisine hakaret etmiş olurdum.

* Dünyanın en iyi mankeni seçildiniz ama sizi dünyaca ünlü modacıların defilelerinde göremedik. Bu bir çelişki değil mi? Çünkü yaş olarak geç kalmıştım. O tür defilelerde yer almak için modelliğe 14-15 yaşlarında başlamak gerekiyor. Ben o yaşlarda model olmayı düşünüp fotoğraflarımı Paris veya Milano'daki ajanslara gönderseydim top model olurdum. Ben model olmaya karar verdim, sonra o yarışmaya gir bu yarışma gir derken yaş oldu 22.

* İçinde bulunanların çok kolay dejenere olduğu bir sektörde çalıştınız. Siz kendinizi nasıl korudunuz? Bunun en önemli nedeni doğru insanlarla tanışmak. Aldığım terbiyenin ve ajansımın etkisini de göz ardı edemem. Dejenere olmamamdaki en büyük rollerden biri de Hınçal Uluç ve kendisinin hakkımda yazdığı yazılardır.

* Görüyoruz ki sizin yaşlarınızdaki şöhretliler büyük bir tehlike içinde. Örneğin Gamze Özçelik... Benzer olaylar yaşamaktan ürküyor musunuz? Bir kadının başına gelebilecek en kötü olaylardan biri bu. Gerek yaş gerekse şöhretli biri olmak büyük tehlikelere kapıları açık bırakabiliyor. Sanıyorum tehlikelerden uzak kalmamın en önemli nedenlerinden ikisi arkadaşlarımı iyi seçmem ve yaşam tarzım. Ben gürültülü eğlence yerlerinden ve içkiden uzak duruyorum. Yanımda içki içilmesine bile tahammül edemiyorum. Midemi bulandırıyor.

* Arkadaşlarınızı doğru seçme kriterleriniz nelerdir? 30 veya bu yaş üzeri insanlarla arkadaşlık ediyorum. Çünkü benden büyük insanların akılları bir karış havada olmuyor, çılgın bir hayatın peşinde koşmuyor, olgun oluyorlar. İyi ile kötüyü ayırt edebiliyorlar.

* Sizin en büyük çılgınlığınız ne olur? Aslında çılgın bir eğlence anlayışım yoktur. Gürültüsüz yerlere, dejenere olmamış, gözünü karartmamış insanların bulunduğu yerlere gidip eğleniyorum. Ayrıca hiç kimse beni istemediğim bir yere götüremez. İşim gereği bulunmam gereken ve bana para kazandıracak bir ortam bile olsa, beğenmediğim ortamda bir saniye durmam.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yeni sezon hem çekici hem de romantik
 Hanım hanımcık babetlerle yeniden
 Bilme zevkini uyandıran bir program vaat ediyoruz
 Zorlayan erkekler!
 Genç, ateşli ve soylu
 Hollywood'un en başarılı kadınları
 Waits yardım için sahnede
 Russell Crowe çok iddialı
 Filme üç terapistle hazırlanıyor
 Hasta yatağından kalktı
 Moss'u polisler sorgulayacak
 Zeki'nin yeni yüzü
 Bilirkişi, açtığı davada Nez'i haklı buldu
 Tuğba davanın seyrini değiştirmek mi istiyor?
 Seren hırsızlara külahı ters giydirdi
 Sanki mankenler tanıtıldı
 İPEKYOL nostaljik çizgileri yorumladı
RAHŞAN GÜLŞAN
Artık tecrübeliyim
Altı ay önce ilk kez Ankara'daki...
HAKAN & UTKU
Berbat durum senaryoları
Son derbi maçında Fenerbahçeli...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin
Çin...
Kışın kilo almamak için bol meyve yiyin
Kışın kilo almamak için bol meyve yiyin
Kış yaklaştıkça, vücudumuz ısı değişikliğine uyabilmek için harcadığı...
Hyundai'nin dört elementi
Hyundai'nin dört elementi
Türk Otomotiv Sektörü'nün önemli üreticilerinden Hyundai,...
Haziran'da düğün var
Haziran'da düğün var
STFA'nın veliahtı Nur Taşkent ile bir dönemin popüler dişçisi Ateş...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.