kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Misi' üzüm türüymüş Rumbir kadın adı değil
'Misi' üzüm türüymüş Rumbir kadın adı değil
'Berdan ile iyi ki ayrıldık'

'Misi' üzüm türüymüş Rumbir kadın adı değil

Kurşun Yarası'nda canlandırdığı 'Olympia' adlı Rum karakter ile izleyicinin beğenisini kazanan Ayçin İnci, şimdi de 'Misi' adlı dizide Misi adlı bir genç kızı canlandırmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu, adını bir çeşit üzüm olan Misi'den alan diziyi, "Bir yalanın gerçek oluşunun hikayesi" olarak özetliyor.

atv, yeni sezona yine iddialı dizileriyle damgasını vurmaya hazırlanıyor. 'Kurşun Yarası'nın Rum kızı Olympia karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Ayçin İnci'nin başrolünü oynayacağı yeni dizi 'Misi', genç oyuncunun anlatımıyla 'bir yalanın gerçek oluşunun hikayesini' ele alıyor. Canlandıracağı karakterin adının, dizi ile aynı adı taşıyan 'Misi' olduğunu öğrendiğinde "Yine mi Rum kızı" diye tepki veren, ancak daha sonra Misi'nin bir tür üzüm çeşidi olduğunu öğrenen İnci, dizide bir aşk hikayesinin anlatıldığını söylüyor: "Bu dizide yine güzel bir aşk hikayesi var. Dizi kısaca bir yalanın gerçek oluşunu anlatıyor..." Aynı zamanda kasım ayında gösterime girecek olan 'Sen Ne Dilersen' adlı filmde de izleyici karşısına çıkacak olan İnci, filmde 'Vasiliki' ve 'Roza' adlı iki Rum kadını canlandırdığını anlatıyor.

YİNE BİR AŞK HİKAYESİ
Kurşun Yarası'ndan sonra nihayet yeni bir dizi olan Misi'de rol alıyorsunuz. Neden uzun bir ara verdiniz? Kurşun Yarası'nda iki sene boyunca 60 bölüm çalıştım. Çok güzel ve çok farklı bir diziydi. Ondan sonra bir süre yeni bir diziye başlamak istemedim.
Yüzünüzü mü dinlendirdiniz? İnce eleyip sık dokudum. Ara verdim ama o arada da 'Sen Ne Dilersen' filminde oynadım. Filmde Vasiliki ve Rosa isimli iki karakteri canlandırdım.
Misi'yi sizden dinleyebilir miyiz? Dizide canlandırdığım karakterin de adı Misi. Baba bağcılığa gönül verdiği için, kızının adını bir üzüm çeşidi olan Misi koyuyor. Yine bir aşk hikayesi var. Konusundan bahsetmeyeyim. Ama bu dizi, bir yalanın gerçek oluşunun hikayesi...
Misi adını ilk duyduğunuzda ilk tepkiniz ne oldu? "Yine mi Rum?" dedim. Çünkü şimdiye kadar oynadığım üç karakter de Rum. Gerçekten Grek kökenli bir kelime ama bir üzüm çeşidiymiş.
Misi nasıl bir karakter? Onunla ortak yanlarınız var mı? Genç biri ama ailesindeki en güçlü karakter. Duygusal biri, duygusal hatalar yapıyor. Ben de onun gibi anaç biriyim. Duygusalım ve aşk için yaşıyorum. Bu yüzden hayal kırıklıklarım, üzüntülü dönemlerim oluyor.
Çekimler İzmir Foça'da yapılacak. Uzun süre İstanbul'dan uzakta kalacaksınız... Uzun bir süre İzmir Foça'da yaşayacağım. Uzun süre sevdiklerimden uzak kalacak olmanın burukluğu var tabii. Ama bu arada eskrim yapmayı, enstrüman çalmayı öğreneceğim. Aynı zamanda İktisat Fakültesi'nde öğrenciyim, ders çalışabilmem için zamanım olacak. Ayrıca ben tasavvufi şiirler yazıyorum. Orada da devam edeceğim.
Ancak Türkiye'de kılıçlı sahnelerin olduğu çekimler çok fazla olmuyor. Yurtdışı için hazırlık mı var? Bilinçli bir oyuncunun kendini geliştirmesi gerekir. Şu anda yurtdışında bir proje yok ama neden olmasın... Ben içinde kılıçlı savaş filmlerinin olduğu filmleri çok seviyorum. Böyle bir filmde de yer almak isterim. Bundan dolayı da eskrim ve binicilik dersleri alacağım.

'HIRÇINLIĞIM KALMADI'
Ekranda çok masum ve çocuksu görünüyorsunuz. Siz kendinizi nasıl buluyorsunuz? Aşırı duygusal dönemlerimi geçirdiğim için hırçınlıklarımı dindirdim. Masumiyet ve çocuksu olmak insanın doğasında olan bir şey...
'Sen Ne Dilersen' filmine gelelim isterseniz... Benim ilk sinema filmim. Filmde iki Rum karekteri canlandırıyorum. Hem anneyi hem de kızı canlandırıyorum. Vasiliki mürebbiye tipli, muhafazakar biri, Roza ise onun tam tersi. Kurşun Yarası'ndaki gibi yine bir Rum kadınını canlandırıyorsunuz... Aslında iki yıl dizilere ara vermemin nedenlerinden biri, bana tekrar Rum karakterler teklif edilmesin diyeydi. Rum kadın imajı üzerime yapışacak diye korkmuştum.

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Soyunmak ve sevişmek beni rahatsız etmiyor'
 Yemeklerde Jolie tatlılarda Pitt
 Kazım Koyuncu anısına 'Hey Gidi Karadeniz'
 Sinemayı yine krize sokacaklar
 Bundan sonra ben de varım!'
 Müzik treni İstanbul yolunda
 Soğuk görünüyorum aslında sıcakkanlıyım
 Yenisi için hazırlık!
 Amasya evleri koruma altına alınıyor
 Çamkoru'daki geyikler
 Kadifekale ışıklandırıldı
 Değişim ustası bir serseri: Johnny Depp
 Çekim arasında tekne sefası
 Babalığa Leni'yle alışıyor
 Adaland dünyanın en iyi 10 su parkı arasına girdi
GÜLSE BİRSEL
'İçelim güzelleşelim'in bilimsel ispatı!
Gördüğünüz gibi...
AYŞE TÜTER
Bahçıvan sandalı
Patlıcanları sapları 1,5 cm. kalacak...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Kadın ve erkeğin gezegeni ayrı mı?
Kadınlar erkekleri,...
İşte 2005'in plaj modası
İşte 2005'in plaj modası
Yoksa siz hâlâ tatile gitmediniz mi? Bavulunuza neler koymanız...
Ünlüler huzuru namazda buldu
Ünlüler huzuru namazda buldu
Beş vakit namaz kılan, Umre ve hacca giden ünlülerin sayısı artıyor.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.