kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İdeal ruh eşleri Kova ve Terazi
İdeal ruh eşleri Kova ve Terazi
İyi Yönleriniz
Kötü Yönleriniz

İdeal ruh eşleri Kova ve Terazi

Kendine güvenli Teraziler, ruhlarını doyuracak beraberlikleri Kova ile yaşarlar. Terazi ve İkizler'in yanında da çok huzurlu olurlar.

Siz Teraziler; harika bir danışman, diplomat ve arabulucusunuz. Kendinize olan güveninizi, artık başkalarına da göstereceksiniz. Tüm ilişkilerde dengeyi bulmak zorundasınız. Genelde kendi düşüncelerinizi dinlediğiniz için başkalarını dinlemek size zor geliyor. Dik kafalısınız ama yalnız kalmamak için egonuzu kısıtlamayı ve almaktan çok vermeyi öğreneceksiniz. Düzenli yaşamayı amaç ediniyorsunuz. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazsınız. Doğru partneri bulduğunuz anda, yaşamın tadını istediğiniz gibi çıkarırsınız. Bir Terazi her zaman sonsuz aşkını paylaşacak birine gereksinim duyar. Yeter ki, duygularınız sizi yanıltmasın! Çekici, ayartıcı ve oyun bozansınız. Siz belli bir kişiye aşık olmaktan çok aşka aşıksınız. Size özel duygular yaşatacak her şeye sevgiyle yaklaşırsınız.

KOVA SİZİ ÇOK ETKİLER
Kova burcu üyeleri, bir aşka başlamak istediklerinde elde edilmesi zor kişiyi oynarlar. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazlar. Beraberlikler onları korkutur. Son derece yaratıcı kişilerdir. Beraberliklerinde tutku ve enerjiyi sunmaya hazır oldukları için karşısındaki kişiyle bütünleşmeyi arzularlar. Fakat, kişisel özgürlüklerine çok düşkün oldukları için beraberliklerine, kolay teslim olmazlar. Siz de onun gibi teslim olmayı sevmiyorsunuz. Birlikte çok şey paylaşacaksınız. Enerjilerinizin birbirine akacağı kesin.

TERAZİ'YLE ROMAN GİBİ
İşte mükemmel bir ilişki. Soylu, asil, dengeli ve sürükleyici bir roman gibi. Duygusallığınızı birbirinizle besleyebilirsiniz. Ortak yönünüz çok fazla olacağı için, günlerce aranızdaki konular bitmez. Her ikiniz de huzurlu ve rahat bir yaşam arzularsınız. Birbirinize güven ve saygı beslersiniz. Haksızlıklar karşısında ikiniz de tepkilisiniz. Kavgalara hazır olun. Çünkü çevrenizle savaşırken ara sıra kendi egolarınıza yenik düşerek silahlarınızı birbirinize çevirme olasılığınız var. Her şeye rağmen ideal bir ilişki. Zaman içinde hem kendinizi hem de çevrenizi eğitmeyi başaracaksınız. Aradığınız dengeyi birbirinize destek vererek sağlayacaksınız.

İKİZLER'LE SIRADIŞI UYUM
İkizler, meraklı bir çocuk gibi her şeyi sorgular ve yaşamın gizlerini merak eder. Bunu yaparken asla gocunmaz ve çevresini hırpalamaz. O iflah olmaz bir keşifçi ruha sahiptir. Evrende yalnız bir ruh olduğu için çok acılar çektiğini unutmamıştır. Kendini kabul ettirmek için çok beklemiş ve umutsuz olduğu zamanlarda acılarını içinde saklamıştır. Aslında siz de onunla aynı özellikleri bir başka biçimde yaşadınız. Konuşacak ve birbirinize anlatacak o kadar çok şeyiniz var ki! Üstelik o uslu bir çocuk gibi sizin egolarınıza karşı gelmeden sizi dinleyecek ve kuşlar gibi şakıyarak bireyselliğinizi besleyecektir. Onun yanında kendinizi huzurlu ve neşeli hissedecek, çocuk parkındaki salıncaklarda adeta birbirinizi sallayacaksınız. Bunu yaparken dikkatli olun ve birbirinize çarpmamaya çalışın. Güzel bir beraberliği gereksiz tartışmaları körükleyerek yok etmeyin.

Filiz ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Modern ama sert bir ağa
 'En sıcak' karnaval başlıyor
 Sezen en büyüklerden biri
 Gamze Sertab'ın izinde
 Türkiye'siz Avrupa olmaz
 Anılarda kalacak!
 Kuşlar Boğazkent'i terk etti
 'Garip' proteze alışamadı
 Atlı jandarma timi
 Tekerlekli pansiyon
 Düzeltme ve özür
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Soğanlı tart

Un ve tereyağını...
Eğitimsizlik en büyük sorun
Eğitimsizlik en büyük sorun
Yapılan araştırmalar, cinsellik konusunda Avrupa'yla aramızda hâlâ...
'Tarkan'ı oynamıyorum
'Tarkan'ı oynamıyorum
Komedi dizilerinin sevilen oyuncusu Tardu Flordun, 'Davetsiz Misafir'...
'Selvi Boylum Al Yazmalım' ' sahneye çıkacak
'Selvi Boylum Al Yazmalım' ' sahneye çıkacak
Sadri Alışık Küçük Sahne Tiyatrosu, Türk sinemasının'en güzel aşk...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.