kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Huzuru yine bir Yengeç'te bulur
Huzuru yine bir Yengeç'te bulur

Hislerini açığa vurmakta zorlanan Yengeç Burcu üyeleri, ruh eşlerini ararken kendilerine yakın özellikler arar. Bu yüzden kendi burçlarıyla çok huzurlu olurlar. Oğlak ve Akrep'le de uyumlu beraberlikler yaşarlar.

Sevgili Yengeçler, siz insanların neden istediğiniz saygıyı göstermediklerini anlamakta güçlük çekersiniz. Tüm karşı çıkışlarınızın nedeni onur ve saygı kazanmaktır. Sahip olduğunuz özelliklerin size kazandırdığı disiplinin farkına varmanız ise biraz zaman alır. Zevkleri ertelemeye yönelik bir yapı sergilersiniz. Disiplin duygunuz yüzünden hislerinizi açığa vurmaktan çekiniyorsunuz. Oysa çevrenizi duygusal ve zihinsel olarak besleme yeteneğine sahipsiniz.

ESNEYECEKSİNİZ
Kendinizi başarısız görmek istemiyorsunuz. Yetersizlik duygusu hissettiğiniz zaman, fiziksel ve ruhsal anlamda hasta oluyorsunuz. Ruhunuzun derinliklerinde özel olduğunuza inanırsınız. Tavsiyelerden kaçmayı yeğlediğiniz için de en küçük bir eleştiriye bile tahammül edemezsiniz. Bu nedenle de duvarlarınızı yüksek tutuyorsunuz. Katı kurallarından sıyrılacak, esneyecek ve aile bağlarını güçlendireceksiniz. Yanlış yaptığınızda özür dilemeyi öğreneceksiniz.

ŞEFKAT DOLUSUNUZ
Yaşamı sakin bir limanı olarak gören sizleri, karmaşık duygulara kapıldığınız zaman tanımak güçleşir. Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapınız ile çevrenizi şaşırtırsınız. Ailenize çok bağlı olmanıza rağmen, kırılmaktan çok korktuğunuz için kalbinizin kapılarını açmakta zorlanırsınız. Geçmişten kolayca kopmadığınız için de anıların yaşantınızda yeri çok fazladır. Kimsenin geçmişinize kötü bir söz söylemesine izin vermezsiniz. Ruhunuz hep saygınlığı size gösterecek bir eş arar.

HUZUR İÇİN YENGEÇ
Bir Yengeç'in ruhuna en iyi hitap eden kişi yine Yengeç Burcu'ndan çıkar. Birbirinizin yalnızlık duygusunu çok iyi anlarsınız. Karşılıklı gurur sizi daha da birbirinize bağlar. Üstelik, 'ilk bakışta aşk bu olsa gerek' dedirten şekilde birbirinize çekildiğinizi hissedersiniz. Sevgi, yuva, maddi güven her ikinizde de fazlasıyla vardır. Bu beraberlik tam anlamıyla mutlu bir sonuca gider. Yaşam boyunca sürecek bir aşkın, sizi beklediğini bilmek, ikiniz için de güven vericidir. Yalnız, iki tarafında aynı özelliklere sahip olması, olumsuz yönlerin de aynı olacağını gösterir. İnatçı ve karamsar günlerinizde birbirinize anlayış göstermeli ve tartışmaktan kaçınmalısınız. Her anlamda uzun ömürlü ve masallara layık bir ruh beraberliği olacaktır.

OĞLAK ZIT BURÇ
Oğlak sizin zıt burcunuzdur. Her ikiniz de birbirinizin diğer yarısına sahipsinizdir. O, sizin gibi inatçı ve kuşkucudur. Hakkınızda düşündüğü her şeyi saklayacak ve sürekli sizi sınamak isteyecektir. Sizin kadar duygulu değildir. Fakat ruhunuzdaki fırtınaları sezer. Bazen sözleri acımasız ve eleştirici olabilir. Çünkü her şeye karşı içsel bir güvensizliği vardır. Kendini aşka teslim etmekten korkmaktadır. Alışkanlıkları sever ve sizin alışkanlıklarınıza saygı gösterir. Sabırlı ve sevecen yönleriniz, onu ikna edecektir. Birbirinizi tanıdıktan sonra mükemmel bir beraberlik olacaktır. Zamanla onun arkadaşı, dostu, sevgilisi, her şeyi olacaksınız. Asla bitmeyecek bir ilişkidir bu. Sıra dışı bir sorundan dolayı ayrılık olursa, ömür boyunca birbirinizi unutmayacaksınız.

AKREP SİZE GÖRE
Akrep'in tam aradığınız kişi olduğunu söyleyebiliriz. Geçmişte güven duygusunu tanımış ve yüreğini aşka ve dostluğa teslim etmiştir. Gereğinden fazla sorumluluk almış ve görevden korkmaz bir yapıları vardır. Yüreği sizin gibi sevgi doludur. O da güzel bir evi ve ailesi olmasını ister. Yalnızlık duygusundan kurtulamaz ve yaşamda maddi güven beklentisi içindedir. Sizin kadar romantik değildir. Beklediğiniz güzel sözleri söylemeyebilir. Onun ilgisi daha somut şeylere dayalıdır ve güzel sözler söylemeyi beceremez. Siz, inatçı ve duymak istedikleriniz konusunda ısrarcı davranabilirsiniz. O zaman, aranızda istenemeyen tartışmalar çıkacaktır. Her şeye rağmen bu ruhsal beraberlik, ömür boyu sürecektir.

İYİ YÖNLERİNİZ
Empati kurabilmek,duygularınızı ve korkularınızı dürüstçe açıklamak, başkalarının zaaflarını ve değişen ruh hallerini yargılamadan kabul etmek

KÖTÜ YÖNLERİNİZ
Herkesi ve her şeyi kontrol etme ihtiyacıduymak, hedefe aşırı odaklanmak, başkalarının duygularını gözetip, kendi duygularınızı ihmal etmek

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkiye'nin neden göbek festivali yok?
 Meraklısına mesleğini bıraktıran aşk OYUNCULUK
 Yaz ayları en iyi dönemlerden biri
 Dilini çözebilirsiniz!
 Yer farklı kıyafet aynı
 Caz fırtınasına Cullum katkısı
 Düğünden önce kına
 35'inde anne oldu şimdi çok mutlu
 Sağlıklı bebek için gebelikte düzenli beslenin
 20. yılda geleceği paylaştılar
 Evinizde safari havası estirin
 Minik bileklere...
RAHŞAN GÜLŞAN
Balaban Kebabı ve Şebnem Ferah
Geçen pazartesi günü...
HAKAN & UTKU
Rüyalarda buluşuruz
RÜYA: Rüyamda hayır olsun ama...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Kimlik duygusu
Doğduğumuz anda başlar kimlik bulma...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin
Erişteli...
Seks her yaşta yapılabilir, önemli olan vücut sağlığı
Seks her yaşta yapılabilir, önemli olan vücut sağlığı
Yaygın inanışın aksine, cinsel hayat yaşlılıkla birlikte sona...
Katkısız mama
Katkısız mama
Bebeklerin sağlıklı beslenmesine odaklı çalışan ve organik tarım ile...
27 Ağustos'ta evleniyorlar...
27 Ağustos'ta evleniyorlar...
Geçen hafta aile arasında söz kesen Süreyya Yalçın ile Kerem Dürüst,...
Gamgam İlk Damat
Gamgam İlk Damat
Geçen cumartesi günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen görkemli...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.