kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Eğlence prensliğinde yeni dönem başlıyor
Eğlence prensliğinde yeni dönem başlıyor
Prens Albert'in sevgili listesine Naomi de girmişti.

Eğlence prensliğinde yeni dönem başlıyor

Prens Albert, 'her genç kızın rüyası beyaz atlı prens' kriterlerine pek uymamakla beraber, 47 yaşında 'resmen' tahta çıkmaya hazırlanıyor. Yaşantılarıyla pop starları aratmayan kardeşleri Caroline ve Stephanie'ye de onun gölgesinde kalmak düşüyor.

Monaco Prensi Rainier, geçirdiği akciğer ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle bir solunum aletine bağlı olarak son günlerini yaşarken, Monte Carlo halkı, Prens'in sağlık durumuna karşı duyarlı davransalar da ilan edilecek 'yasın kaç gün süreceğini' düşünmekten kendilerini alamıyorlar!

Monte Carlo yasa hazır
Turizm geliriyle yaşayan, 2 kilometre karelik, 32 bin nüfuslu ve boyalı basına en çok dedikodu üreten Prenslik'te, Prens Rainier'in ölümü ile birlikte, yaşamın 3 gün ile 1 ay arasında bir sürede durması ihtimali Monte Carlolular'ın yasına yas katıyor. Ernest Hannover ile evlendiğinden bu yana ablası Prens Caroline ile ilişkisi bozulan Prens Albert ise 'her genç kızın rüyası beyaz atlı prens' kriterlerine uymamakla beraber, 47 yaşında resmen tahta geçmeye hazırlanıyor.

İşadamı gibi yönetir
Sevgilileri, patırtılı evlilikleri ve bu evliliklerinden doğan çok sayıda çocukları ile kendilerinden söz ettiren kız kardeşleri Caroline ve Stephanie ise Albert'in gölgesinde kalacak gibi görünüyor. Aslında, son 10 yıldır sağlığı sürekli bozulan, tek ciğeri ile yaşamaya mahkum olan ve doktorların uyarılarına rağmen sigara içmeyi bir gün olsun bırakmayan Rainier'in 1997'den itibaren Monte Carlo'nun idaresini fiilen Prens Albert'e bıraktığı da biliniyor. Prens Albert'i yakından tanıyanlar, tüm sosyetik yaşama ve etrafında dönen ünlü mankenlere, sinema oyuncularına rağmen, ciddi bir insan olduğunu ve Monaco Prensliği'ni başarılı bir iş adamı gibi yönettiğini belirtiyor. Monte Carlo'nun sadece casinoları ve kız kardeşlerinin maceraları ile anılmasından öte, uluslararası bir profile sahip olması için çalışan Prens Albert, ülkesinin 2004 yılında Avrupa Konseyi'ne girmesini de sağladı.

Bilinmeyenler yumağı!
Öte yandan, Prens Albert hâlâ pek çok insan için bir bilinmeyenler yumağı olmayı sürdürüyor. Sosyetik yaşantısı, sözde nişanlıları, iş adamı kimliği, Albert'in hangi yüzü gerçek, hangisi sahte sorularını sık sık gündeme getiriyor. Elbette, Grace Kelly gibi güzelliği, karizmayı, asilliği, şıklığı üzerinde birleştiren ve yaşadığı devrin ikonu haline gelen bir anneden sonra, babası Prens Rainier'den bile daha az çekici bulunan Prens Albert'in bir ikon haline gelmesine binde bir ihtimal dahi verilmiyor.

Özel hayatı çok karışık
Prens Albert'in en çok tartışılan yanı ise özel hayatı. Prens Albert'in sözde nişanlıları, beraber göründüğü ünlülerin sayısı gerçekten etkileyici. Claudia Schiffer, Naomi Campbell gibi ünlü mankenler, Brooke Shields, Gwyneth Paltrow gibi Hollywood yıldızları, Sylvester Stallone'nin eski sevgilisi Janice Dickinson, Amerikalı atlet Alicia Warlick Prens'in nişanlılar listesinde yer aldı. Sayısız isimsiz güzel ve hatta Prens Albert tarafından taciz edildiğini öne süren model Karen Mulder de bu listeyi kabartanlardan. Prens Albert'in yaptığı bir röportajda "Yakın bir kişiye ihtiyacım var" dediği biliniyor.

Evlenmesi bekleniyor
Albert'in bunu söylerken cinsiyet belirtmemesi, anne ve babasının mükemmel evliliğini 'tekrar edilemiyecek bir masal' olarak nitelemesi, Albert'in kendi cinsinden bir arkadaşı kast ettiği yolunda dedikoduların artmasına yol açıyor. Prens Albert hakkında farklı düşünenler de var. Albert'in mütevazı bir insan olduğu ve tahta geçince doğru kadınla evleneceğini ileri sürenler de az değil. Ancak, 2002'de bir anayasa değişikliği ile tahta kız çocukları ve onların çocuklarının da geçişini hazırlayan Prens Rainier'in bu konuda çok umutlu olmadığı ortada.

YASEMİN TAŞKIN ROMA

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Cinsel tatmin için erkek 19 kadın ise 39 olmalı
 Bu ekibin empati yeteneği çok güçlü
 Hülya'nın melekleri hedeflerini ilerletti
 Moda ve mimarlığın ortak noktaları
 Rus kadınlarını onlar giydiriyor
 Etkileyen tavırlar
 Koskocaman bir Truva Atı yapılıyor
 'Yaşam Treni' Fransızlara sağlıklı yaşamayı öğretiyor
 Organik hayat sağlık vaat ediyor
 Diploma sevdası sinemaya yenildi
 Kartal halkı 'Ödüllü Kadın Filmleri'yle mest oldu
 Özkanlar gelin verdi
 Karnavallı parti
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yaşlılığa deva 'Büyüme Hormonu' hangi egzersizle...
HAKAN & UTKU
1 saat ileri!
Dün sabah yaz saati uygulamasına geçildi...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Ders çalışmak
Okula giden çocuğun olduğu her evde, anne...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Belyaşı
Unun ortasını havuz...
Bebekler suda kolay doğuyor anneler ağrı sızı hissetmiyor
Bebekler suda kolay doğuyor anneler ağrı sızı hissetmiyor
Nurgül Yeşilçay'ın bebeğini suda doğum tekniğiyle doğuracağını...
Yeni aşkını NY'ta buldu!
Yeni aşkını NY'ta buldu!
Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can'la evliliğin eşiğinden dönen...
Cahide'nin ünü dünyaya yayıldı
Cahide'nin ünü dünyaya yayıldı
Dünyaca ünlü müzik grubu Pink Martini, 24-25 Mart tarihlerinde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.