kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hülya'nın melekleri hedeflerini ilerletti
Hülya'nın melekleri hedeflerini ilerletti
Kardeşten öte bir ilişkimiz var

Hülya'nın melekleri hedeflerini ilerletti

Vildan Atasever ve Burçin Terzioğlu, 'Kadın İsterse' dizisinde birbirine ters karakterdeki iki kız kardeşi canlandırıyor. Sinemacı aileden gelen Terzioğlu, çocukken başladığı oyunculuktaki başarı çıtasını yükseltmeye kararlı. Atasever de oynadığı diziler ve henüz gösterilmemiş iki sinema filmiyle parlayan yıldızını söndürmek istemiyor

Vildan Atasever
* TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi aldım. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde Hüsrev Ağa'nın kızı olarak ekranlara geldim. Reklam filmlerinde oynadım. Sinan Çetin'in 'Plajda Kız Tavlama Kılavuzu', diğeri de Kutlu Ataman'ın 'İki Genç Kız' adlı sinema filmlerinde oynadım. Önümüzdeki aylarda gösterime girecek. Şimdi de 'Kadın İsterse' ile TRT'deki 'Azize' dizisinde rol alıyorum. l'Kadın İsterse' için bizi iki üç defa çağırıp denediler. Bir sürü güzel kız vardı ama aralarından ikimiz seçildik. Tabii bir de birbirimize benzememiz ve Hülya Hanım'a benzememizin etkisi olmuştur. Onun dışında yetenekli olmamız gerekliydi. Birol Güven'in kafasındaki karaktere uymalıydık, 100 kişinin içinden seçildik.

* Evli olduğumu duyanlar şaşırıyor ama ben bir oyuncuyum. 'Buket'i de oynarım başka bir karakteri de. Roller insanın üstünde bu kadar kalmamalı. Ben şu an sevdiğim işi yapıyorum, kendimi geliştiriyorum bir taraftan da sevdiğim insanla beraber yaşıyorum. Çok mutluyum. Bu karakterlerle özdeşleştirilmek bana çok anlamsız geliyor. O rol öyle diye ben öyle yaşayamam ki... Oyunculukta önemli olan gözlem, burada o öne çıkıyor.

* Geçen bir alışveriş merkezinde yaşlı bir amca geldi, bize "Kızım annenizi üzmeyin, onun sözünü dinleyin. Sen hele niye o kadar aksisin" dedi. Ama ondan önce de biri gelip, 'Aferin kızım çok güzel oynuyorsunuz' dedi.

* Hülya Avşar çok pozitif bir insan. Bizim bir şey söylememiz gerekmez ki, o Hüya Avşar. Bilindiğinden daha iyi ve kaliteli bir insan zaten. Bize hep destek olan, yardımseverlik yapan biri.

* Ben oyunculuk çizgimin hep bu şekilde devam etmesini istiyorum. İki tane sinema filmim var gösterime girecek, onları bekliyorum. Yine güzel filmlerde oynamak istiyorum. Benim de bir sinema filmi projem var; onu hayata geçirmek istiyorum. Tiyatro yapmak istiyorum, başarımın devamını diliyorum...

Burçin Terzioğlu
*Benim babam prodüksiyon amiri, abim görüntü yönetmeni, ablam, yönetmen asistanı. Sinemanın içinde doğup büyüdüm. Çocuk oyuncu olarak başladım, bugüne kadar 20 filmde oynadım. 'Mahallenin Muhtarları', 'Çiçek Taksi', 'Sırılsıklam', 'Güz Gülleri', 'Kınalı Kar' dizilerinde oynadım. Şu anda da 'Kadın İsterse' ve 'Melekler Adası' dizilerinde oynuyorum.

* Hiç torpil görmedim ben. Ailem bu işe başlamama vesile oldu sadece. Torpil için yapımcının sevgilisi olman gerekiyor bu ülkede. Biz aynı sette ailemden biriyle birkaç kez birlikte çalışmışızdır. Zaten tercih de etmiyoruz.

* Dizideki kardeşlerin birbiriyle hiç ilgisi yok. Vildan'ın canlandırdığı 'Buket' çok hareketli, ağzına ne gelirse söylüyor. Hiperaktif, okulla hiç alakası olmayan biri. Benim canlandırdığım 'Demet' ise tersine düzgün yaşantıyı seven, hukuk okuyan biri. Demet başlarda biraz bakımsız bir kızdı, daha inek bir kızdı. Güzelliği önemsemeyen biriydi ama annesinin isteğiyle bakımlı olmaya başladı.

* Hülya Avşar ile çalışmak süper... İlk zamanlar bir tedirginlik vardı. Bir şeye takılırız, kadının zamanı çok değerli. Öyle ama yani marka olmuş kadın. İyi ya da kötü oyuncu olsun isim sonuçta. İlk bir iki hafta gergin geçirdikten sonra baktım ki şerbet... Bu kadar tatlı bir kadın olamaz. Zor çalışmak diye bir şey yok. Sadece çalışma saatlerinin belli olmasını istiyor ve sette karşılıklı saygı istiyor.

* Ben bu sene içinde çok iyi bir sinema filmi yapmak istiyorum. İşleri sezonluk yaptığımız için önümüzü çok göremiyoruz ama bundan sonra ne yaparsam yapayım, 'Kadın İsterse'deki çizgimden aşağı düşmeyeceğim. Yapımcılar, senaristler az çok beni tanıdı. Ona göre teklif gelecektir bir... İkincisi bu teklifleri ona göre seçeceğim. Başrol beklemiyorum, olursa iyi olur ama saplantım yok. Artık görüyoruz ki, iyi bir rol ve iyi bir oyunculuk daha çok dikkat çekiyor filmlerde.

Bülent İPEK / MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Cinsel tatmin için erkek 19 kadın ise 39 olmalı
 Bu ekibin empati yeteneği çok güçlü
 Moda ve mimarlığın ortak noktaları
 Rus kadınlarını onlar giydiriyor
 Eğlence prensliğinde yeni dönem başlıyor
 Etkileyen tavırlar
 Koskocaman bir Truva Atı yapılıyor
 'Yaşam Treni' Fransızlara sağlıklı yaşamayı öğretiyor
 Organik hayat sağlık vaat ediyor
 Diploma sevdası sinemaya yenildi
 Kartal halkı 'Ödüllü Kadın Filmleri'yle mest oldu
 Özkanlar gelin verdi
 Karnavallı parti
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yaşlılığa deva 'Büyüme Hormonu' hangi egzersizle...
HAKAN & UTKU
1 saat ileri!
Dün sabah yaz saati uygulamasına geçildi...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Ders çalışmak
Okula giden çocuğun olduğu her evde, anne...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Belyaşı
Unun ortasını havuz...
Bebekler suda kolay doğuyor anneler ağrı sızı hissetmiyor
Bebekler suda kolay doğuyor anneler ağrı sızı hissetmiyor
Nurgül Yeşilçay'ın bebeğini suda doğum tekniğiyle doğuracağını...
Yeni aşkını NY'ta buldu!
Yeni aşkını NY'ta buldu!
Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can'la evliliğin eşiğinden dönen...
Cahide'nin ünü dünyaya yayıldı
Cahide'nin ünü dünyaya yayıldı
Dünyaca ünlü müzik grubu Pink Martini, 24-25 Mart tarihlerinde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.