kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hayalim ileride iyi bir sinema filmi çevirmek
Hayalim ileride iyi bir sinema filmi çevirmek

Yıllardır podyumların en güzel, en gözde ve en sevilen mankenlerinden biri olmayı sürdüren Sinem Güven 'Favori Altın' için poz verdi. Rol aldığı dizilerde oyunculuktaki iddiasını da kanıtlayan Güven, "Hayalim iyi bir sinema filmi çevirmek" dedi.

Sinem Güven, 'Cinlerle Periler' ve 'Kırık Ayna' dizilerindeki rolleriyle oyunculuktaki yeteneğini kanıtlayan mankenlerimizden... Televizyonda sunuculuk deneyimi de bulunan Güven, geçtiğimiz günlerde 'Favori Altın' için birbirinden etkileyici pozlar vererek modellikte de ne kadar iddialı bir isim olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu arada yaşamına ilişkin özel açıklamalarda bulunan Güven, geleceğe dair planları arasında da mutlaka bir sinema filmi çevirmek olduğunu söyledi.

* Keyif alabileceğim defilelere çıkıyorum. Dizi ya da yarışma programları dışında aktüel bir TV programı sunarak televizyona da devam edebilirim. Sağlıklı beslenme, takı, giyim gibi farklı birçok konunun ele alındığı bir program hazırlamak istiyorum.

* Doğru bir proje ve ekiple bir sinema filmi çekmeyi çok istiyorum. İnşallah gerçekleşir.

* Ben profesyonel basketbolcuydum. İzmir DSİ'de 6 yıl oynadıktan sonra İstanbul'a taşındım ama spordan hiç kopmadım. Şimdi spor kulübüne gidiyorum. Motor sporlarını seviyorum. Birkaç sene önce sörf yapmaya başladım. Çok keyifli...

* Haftada üç gün yoga ve kardiyo ağırlıklı çalışıyorum. İki sene öncesine kadar her gün bir kilometre yüzüyordum. Yarım saat karın bölgesini yarım saat de kardiyo çalışıyordum. Gördüm ki, günde 4 saatim spor salonunda geçiyor ve ben bunu haftanın 5 günü yapıyorum. Gelecek için endişelenmeye başladım. İleride sporu bırakmak zorunda kalsam, vücudumda ters tepki verebilir. Ben de sporu yavaş yavaş azalttım. Haftada üç gün bir, birbuçuk saat çalışıyorum.

MAKARNA YAPARIM
*
Spor benim için yaşam biçimi. Fiziksel olarak iyi görünmemi sağlıyor. Spor yaptığım zaman daha keyifli bir şekilde günüme devam eden biriyim.

* Evde çok fazla zaman geçirmek bana göre bir lüks. Arkadaşlarımla vakit geçirmek, yemek hazırlamak benim için keyif. Daha çok makarna, salata ve sebze yemekleri gibi basit şeyler yapıyorum.

* Evde biraz takı yapıyorum, biraz bilgisayarda vakit geçiriyorum. En büyük lüksüm, günün en sevdiğim saati belki de, eve geç geliyor olsam da kitabımdan birkaç sayfa okumak.

* Daha çok salaş ruhu olan tatilleri seviyorum. Sosyetik bir adadaki beş yıldızlı otelde değil, çadırda kalınan; küçük bavullarla gidilen, ruhuma iyi gelen tatilleri seviyorum.

* Kozmetik olarak elle tutulur bir şey uygulamıyorum. Her banyodan sonra mutlaka çivi gibi suyla duş yapıyorum. Her sabah ve akşam cildimi temizleyip nemlendiriyorum ve göz kremi kullanıyorum. Ne cilt bakımı yaptırıyorum ne de başka bir şey ama yüzümü her zaman soğuk suyla yıkıyorum.

* Makyaj yapmam günlük hayatımda. Gerektiğinde allık ve gözaltı kapatıcısı kullanıyorum. Hatta şimdi de bir an önce eve gidip şu savaş boyalarından arınmak istiyorum.

* Sevgililer Günü, benim için çok anlamlı değil. Yanımda keyif aldığım, mutlu ve huzurlu olduğum bir sevgilim varsa her gün 'sevgililer günü' bana. Özel günleri fazla umursamam. Geçtiğimiz sene doğum günümü çok önemsedim çünkü 30. yaş günümdü. Öyle çok heyecanlandığım gibi de geçmedi...

* Takı takmaktan çok yaptıklarımı başkalarının üzerinde görmeyi çok seviyorum. Mücevherde tek taş severim. Mücevher kadınları çok mutlu eder ama veriş şekli, kimin ne niyetle verdiği çok önemli.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sinema
 '14 Bahar' hit oldu
 Aynı evde iki kişi
 Ünlüler eski İstanbul'u özlüyor
 Hadi bir hikâye anlatalım...
 Annesi onu reddetmiş!
 Kodak Tiyatrosu Oscar'ı bekliyor
 Hayır işlerini daha çok seviyor
 Obezite geni bulundu
 Doğru makyajın sırları
 Giysilerinizi de boyamayın
 Hırsızları teknoloji yakalayacak
 'Yetişkinlere Özel' bir oyun
 Ben Kont Olaf'ım başka yolu yok!
 Kurtlar Vadisi'nin bilgisayar oyunu ve dartı yakında piyasada
 Bu şeytan kalplere girmeyi başardı
AYŞE ÖZYILMAZEL
Anne annedir kız da kız!
Eyyy kendilerini kozmetiklere,...
HAKAN & UTKU
Kim neresine reklam alabilir?
İngiltere'de yeni bir...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Firik pilavı
Isıtılmış...
Unutkanlık ilerleyen yaşın doğal sonucu değil!
Unutkanlık ilerleyen yaşın doğal sonucu değil!
Basit bir unutkanlık gibi başlayan Alzheimer hastalığı, yıllar içinde...
Ünlüler Sezen için kaleme sarıldı
Ünlüler Sezen için kaleme sarıldı
Yeni Aktüel dergisi bu haftaki sayısında Sezen Aksu ve hayranları...
Mutsuz prenses 40 yaşında
Mutsuz prenses 40 yaşında
Monaco Kraliyet Sarayı'nın mutsuz prensesi Stephanie, dün 40 yaşına...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.