kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bayramın bilançosu ağır
Tatil çileye dönüştü
Bayramın bilançosu ağır

Bayramın bilançosu ağır

Kurban Bayramı'nda Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere yetkililerin tüm uyarılarına karşın çok sayıda trafik kazası yaşandı..

Bayramda trafikte ölenlerin sayısı 55'e ulaşırken, 150'den fazla kişi de yaralandı.

ORHANGAZİ'DE 1 ÖLÜ, 4 YARALI


Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ali Varlı yönetimindeki 16 KB 132 plakalı otomobil, Çeltikçi Köyü Kav Orman Sanayi yakınlarında şarampole yuvarlandı.

Kazada, Nadiye Varlı (72) olay yerinde hayatını kaybetti. Ali ve Aysun Varlı ile kızları Şebnem ve Merve Varlı yaralandı. Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GAZİANTEP'TE 10 YARALI


Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Nurdağı-İslahiye Karayolu'nun 8. kilometresinde, Mehmet Çağlar'ın kullandığı 07 YJ 970 plakalı minibüs, yağış nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada, Hatay'ın Hassa İlçesi'ndeki yakınlarını ziyaret ettikten sonra Osmaniye'deki evlerine gittikleri öğrenilen Havva, Asım, Ünal, Mehmet (53), Zeliha, Ersan, Bülent, Emine, Hacı Mehmet ile Aynur Halis yaralandı. Yaralılar, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ YAŞANAN KAZALAR


Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kadın öldü, 1 kişi yaralandı. Köprüden Avrupa Yakası yönüne giden ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan 34 VF 5978 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Cumhur Başaran'ın kullandığı 34 TBK 30 plakalı taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve birkaç kez bariyerlere çarpan özel otomobilde bulunan bir kadın, araçtan düştü. Açık kimliği henüz tespit edilemediği belirtilen ''Filiz'' adlı kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan ve başından hafif yaralanan Süleyman Uçar ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde belediye otobüsüyle kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ersoy Caddesi'nde seyreden Kudret Akseki (45) yönetimindeki 35 KN 282 plakalı belediye otobüsüyle karşı yönden gelen Hüseyin Keçeli'nin (30) kullandığı 35 UY 385 plakalı kamyonet çarpıştı. Kamyonette bulunan Füsun Keçeli (27) olay yerinde öldü. Ağır yaralanan sürücü Hüseyin Keçeli, SSK Yenişehir Hastanesi'ne kaldırıldı.Otobüs şoförü Akseki gözaltına alındı.

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Halil İbrahim Kargı (25) yönetimindeki 07 CKN 52 plakalı minibüs, merkez Karatay İlçesi Ereğli Çevreyolu Kavşağı'nda, Cengiz Demir'in (48) kullandığı 42 AG 004 plakalı
otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Halil İbrahim Kargı ve Cengiz Demir ile araçlarda bulunan yolcular Kamuran Alaca (24) ve Muhammed Serkan Demir (5) yaralandı. Otomobil içinde sıkışan yolculardan Behiye Demir (47) kurtarma çalışmaları yapıldığı sırada hayatını kaybetti. Yaralılar, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Halil İbrahim Kargı ile Muhammed Serkan Demir'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi hafif yaralandı. Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Aydın Taşdemir (50) yönetimindeki 31 RE 547 plakalı otomobil, Reyhanlı'dan Antakya'ya gidişi sırasında Halep Taşı mevkiinde, hatalı sollama yapan Ramazan Açıkgöz'ün kullandığı (50) 31 BB 2303 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonucu, Fehime Açıkgöz (45) olay yerinde öldü. Yaralanan Aydın, Yasin (10), Nilay (15), Muhammed (45), Nurdan (20) ve Sümeyra Taşdemir (23) ile Ramazan, Fatma (4) ve Ahmet Açıkgöz (7) Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Samsun'un Terme İlçesi'nde, Ahmet Solmaz yönetimindeki kamyonet, Kozluk Sapağı'nda İbrahim Kaplan'ın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada, Aleyna Kaplan (2) olay yerinde öldü, Ahmet Solmaz, İbrahim, Sema, Canan ve Sibel Kaplan yaralandı.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, Halil Karabay'ın (67) kullandığı otomobil, Aldan Beldesi yakınlarında, yolun karşısına geçmek isteyen Kezban Karaduman ile 6 yaşındaki oğlu Serdar'a çarptı. Kazada, Serdar Karaduman olay yerinde öldü, Kezban Karaduman yaralandı.

Çankırı'dan Yapraklı İlçesi'ne giden İsmail Özen (72) yönetimindeki otomobil, Çankırı E tipi Kapalı Cezaevi önünde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü İsmail Özen ile eşi Şükrüye Özen ve Leyla Uslu hayatını kaybetti, Hasan Uslu, Yasin ve Gülşen Uslu da yaralandı.

Konya'da, Şerif İneci yönetimindeki otomobil, Saraçoğlu Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Mihriban Bora'ya (10) çarptı. Ağır yaralanan Bora, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmit'in Köseköy Beldesi'nde, Engin Demirel'in (31) kullandığı otomobil, D-100 Karayolu'nda, yolun karşısına geçmek isteyen Nurcan Tuncer ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadınla 10 yaşlarında bir kız çocuğuna çarptı. Kazada, kimliği belirlenemeyen kadınla 10 yaşlarındaki çocuk olay yerinde öldü, sürücü Demirel ile yaya Nurcan Tuncer yaralandı.

Konya'da, Ali Kaplan yönetimindeki otomobil, Nalçacı Sille Kavşağı'nda Rıza Taşçı'nın (44) kullandığı otomobille çarpıştı. Makbule Koyuncu'nun kullandığı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.Kazada, otomobil sürücüleri Makbule Koyuncu, Rıza Taşcı ve Ali Kaplan
ile otomobillerde bulunan Ayşegül Taşçı (22), Mehmet Oğuz Taşçı, Mustafa Kaplan (47), Habibe Kaplan (19), Havanur Kaplan (10) yaralandı.

Gebze'nin Dilovası Beldesi'nde, İstanbul'dan Ankara yönüne giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, TEM Otoyolu Çolakoğlu mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen kimliği henüz belirlenemeyen 20 yaşlarındaki kadına çarptı. Kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, Günay Kaplan (34) yönetimindeki otomobil, İngiliz uyruklu David Charles Gould'un (39) kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada Fatma Kaplan (50) olay yerinde hayatını kaybetti, Günay Kaplan, eşi Ayşe Kaplan (27), çocukları Fatma (7) ve Fatih Kaplan (4) ile Halil Coşkun (28) yaralandı.

Samsun'un Havza İlçesi'nde, Mustafa Coşar yönetimindeki otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü ile Murat, Fethiye, Berat, Pembegül ve Buket Coşar yaralandı.

Düzce'de, Akçakoca D-655 Karayolu Tepeköy mevkiinde Hasan Sezer'in kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Hasan Sezer, Ayşe, Nurcan ve Nuray Kızıl ağır yaralandı.

Batman'dan İzmir'e ''gelin almaya'' giden Abdurrahman Ertekin yönetimindeki minibüs, Aydın'ın Köşk İlçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada, Hamdiye Dağ, Emine Omay, Sultan Önen, Zeynep, Kübra, Müzeyyen ve Şükran Altundağ, SSK Hastanesi'ne; Hüseyin, Nejat, Eyüp Altundağ, Mehmet ve Meryem Dağ, Aynur Özmen, Sedanur Omay, Zehra, Hüseyin ve Meryem Ertekin ile Emrullah Döver yaralandı.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, Osman Maçin yönetimindeki otomobil, Besni İlçesi'ne bağlı Atmalı Köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Osman Maçin (40) ile eşi Ümmühan Maçin (39) ağır yaralandı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, Orhan Karakulaç yönetimindeki otomobil, Nazilli-Denizli Karayolu Taşduvar mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Orhan Karakulaç ile yanında yolcu olarak bulunan Serpil Karakulaç yaralandı.

Düzce'de, Ender Başol yönetimindeki otomobil, Düzce-Akçakoca D-655 Karayolu'nun Kabalak Tepesi mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Ender Başol ile Ferhan ve Gülçin Başol, Cemile ve Merve Sesli yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesi'nde, Mustafa Eğilmez otomobilinin yoldan çıkarak, devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

(AA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 21. yüzyılın ilk güneş tutulması
 Stajyer sürücülük istenmiyor
 Kaçırdığı kızla genci dayısı saklıyor
 Katliamın ardından kumar borcu çıktı
 Yeliz otomobilin camından fırladı
 Kurban derisi baskınında olay
 Bıçaklayıp su kanalına attılar
 İşportacılardan tezgâh eylemi
 Eczacı ve doktorlar destek verdi
 792 bin YTL devretti
 Hostes Deniz için 25 milyar
 Doktorlar ondan umudu kesmişti
 Tatil dönüşü sürücülere kar uyarısı
 Kayserili kasaba 560 YTL ceza
 Eski satanist cezaevinin yıldızı oldu
 Her yerde kar var
 Alo SABAH İstanbul
 Dikkat! İstanbul'da bu yollar onarımda
REHA MUHTAR
Yine doğru söylemiyorsun Saba..
İyi ki anlatmışım...
MAHMUT ÖVÜR
Çekmece Venedik olacak
Şehir yönetmek için yola...
SAVAŞ AY
Cinayet bile takip etmezsem ortadan ikiye çatlarım...
NEBİL ÖZGENTÜRK
Dert ortağı Okan...
Okan Bayülgen'le sıkı bir...
REFİK DURBAŞ
Tokat'ın bitmeyen sorunları...
Bahattin Yılmaz...
HINCAL ULUÇ
Gönül Yarası.. Ya da vazoyu kırmak..
Gönül Yarası'nın...
MEHMET BARLAS
Eski hukuku yok etti, yenisini de...
İki kurban: 1-0
İki kurban: 1-0
Galatasaray, bayramın üçüncü gününde Bursa'yı; taraftar ise Petre'yi...
Bienvenue (Hoşgeldin)
Bienvenue (Hoşgeldin)
F.Bahçe, Anelka için Manchester City ile de anlaştı. Fransız yıldızın...
Devrim olacak gidenler gelecek
Livaneli, partide devrim vaat etti, zamanı gelince koltuğu...
Kurultay'da iki çift laf edeceğim
Sarıgül "Baykal beni çok incitti. Ben de Kurultay'da belgeli iki çift...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu