kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
SAAT ÖNCE ARAYIP BARAN TEHDİT EDİYOR DEMİŞ....    Kaçırılan genç kızın Esenkentteki evinde gergin bir bekleyiş var. Adanadan gelen baba, kardeşiyle birlikte eski eşinin evinde yerleşmiş durumda. Oğulları Mustafa öfkeli. Anne ise gözyaşlarıyla Savaş Aya sarılarak, 2 saat önce beni arayıp; Cebimi kapatıyorum. Baran arayıp küfrediyor, tehditler savuruyor dedi. Ben de eve gel diye uyardım. Kasayı kapatmamışlar yüzden biraz daha orada kalmış. Keşke bırakıp gelseydi de bunlar olmasaydı diyor. F
Kaçırdığı kızla genci dayısı saklıyor
İşte kaçırılma anı

İşte o an

Kendisini terk eden sevgilisini kaçırırken patronu vuran çılgın âşık güvenlik kamerasına yakalandı.

Arefe gecesi İstanbul Bahçeşehir'deki benzin istasyonunda işlenen cinayetin görüntülerini SABAH ele geçirdi. Benzincideki kameralar sekreterin kaçırılmasını ve patronunun öldürülmesini saniye saniye kaydetti.

Önce büroya girip sekreteri kaçırıyor
Görüntülerde katil zanlısı Mustafa Baran iki arkadaşıyla birlikte benzincinin arkasındaki büroya girip eski sevgilisi sekreter Z.S.I.'yı silah tehdidiyle dışarı çıkarıyor. Z.S.I. dışarıda bekleyen otomobile bindiriliyor.

Sonra geri dönüp patronu öldürüyor
Baran'ın otomobile binip gitmek yerine elinde silahla yeniden büroya yöneldiği görülüyor. İçeri giren Baran, Z.S.I.'nın patronu Evren Açıkgöz'ün kafasına bir el ateş edip kaçıyor...


Kaçırdığı kızla genci dayısı saklıyor

Kendisini terk eden kız arkadaşı Z.S.I.'yı silah zoruyla kaçıran genç kızın patronu Evren Açıkgöz'ü de öldüren katil zanlısı Mustafa Baran hâlâ yakalanamadı. Onu, dayısı Yavuz Baran'ın sakladığı iddia ediliyor.

Katil zanlısı Mustafa Baran'ın Z.S.I.'yı iki arkadaşı ile birlikte silah zoru ile kaçırması ve genç kızın patronu Evren Açıkgöz'ü de öldürmesi olayı petrol istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Genç kızın kaçırılması ve patronunun öldürülmesini görüntüleyen güvenlik kasedini Sabah ele geçirdi. İstanbul Bahçeşehir'de arife günü meydana gelen kız kaçırma ve cinayet olayının sanığı Mustafa Baran hala yakalanamadı. Kendisini terk eden kız arkadaşını iki arkadaşı ile birlikte silah zoru ile kaçıran ve genç kızın patronu Evren Açıkgöz'ü de öldüren katil zanlısı Mustafa Baran telaşa kapılarak cep telefonunu arabada unuttu. Jandarma ekipleri tarafından bulunan 34 EA 0228 plakalı arabanın içinde bulunan cep telefonunun katil zanlısı Mustafa Baran'a ait olduğu belirlendi.

BİLEREK OYALADI
Jandarma ekipleri Mustafa Baran'a ait cepKAYIPLARA KARIŞTI....   Z.S.I. adlı genç kız Bahçeşehirdeki benzin istasyonunda sekreter olarak çalışıyordu. Bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Mustafa Baran tarafından kaçırıldı. Yeri hâlâ bilinmiyor.telefonundaki numaralardan önce dayısı Yavuz Baran'a ulaştı. Daha sonra Yavuz Baran'la jandarma komutanı arasında şöyle bir konuşlma gerçekleşti - Ben Yavuz Baran'ım komutanım. Yeğenim bir hatadır etmiş. Kız da benim yanımda. Az önce kızın annesini arayıp sağ salim olduğunu söyledik. Merak etmeyin. - Komutan: O halde neredeyseniz söyleyin gelip alalım.. - Siz hiç zahmet etmeyin. Yeğenim ufak bir iş için yanımdan ayrıldı. 1 saat sonra Sefaköy'de Total benzincisinde buluşacağız. Ben kendisini de silahı ve kızı da getireceğime söz veriyorum.

İKİ SUÇ ORTAĞI TESLİM OLDU
Bu konuşmadan sonra telefon kapandı. Jandarma sivil istihbarat timleri söz konusu buluşma noktasına gittiler ancak buluşma gerçekleşmedi. Daha sonra Dayı Yavuz Baran'ın vakit kazanmak için bu yola başvurduğu anlaşıldı. ŞahsınKATİL ZANLISI... Kız arkadaşından ayrıldığı için çılgına dönen Mustafa Baran, işyerini basıp onu kaçırdı. Güvenlik kamerasına yakalanan Mustafa bir de cinayet işledi.adresi süratle tespit edildi. Adres İkitelli Dolapdere mevkiinde bir evdi. Operasyon timleri derhal oraya hareket etti. Ancak adres boş çıktı. Sitenin de güvenlik kameraları vardı. Ancak video bantlarını cihazlardan çıkaracak kimse bulunamadı. Çünkü teknisyen bayram tatilindeydi. Bunun üzerine cihaz üzerinden izleme yapan jandarmalar katil zanlısının olayda kullandığı Focus otomobille buraya giriş yaptığını tespit etti. Kaçırılan genç kız ve iki suç ortağı da arabadaydılar. Az sonra suça iştirak eden iki şahsın bir taksi içinde adresi terk ettiği, BMW bir araçla da, dayı, yeğen ve kızın çıktığı belirlendi. Taksiyle çıkan şahıslar doğruca Bahçeşehir jandarmaya gidip; "Biz kızın kaçırılmasına yardımcı olmak için gittik ama Mustafa cinayet işledi. Bu olayın sorumluluğunu almayız. Teslim olmaya geldik" dediler.

BARDA TESELLİ ETMİŞLEREvren öldürüldü.
Yine aynı şahısların verdiği bilgiye göre Mustafa Baran ve arkadaşları Büyükçekmece 'Biracım' adlı bir barda saatler boyu içmişler, sevgilisinin kendisini terk etmesinden dolayı çok üzgün ve kızgın olan Mustafa'yı teselli etmişlerdi. Telekom ve postane kayıtlarındaki adresleri sahte çıkan Yavuz Baran'ın B.Çekmece'de bir diyaliz laboratuvarına haftada üç kez gittiği ve böbrek hastası olan annesinin tedavisinde refakatçilik yaptığı da belirlendi. Gecenin geç saatlerinde diyaliz merkezine giden jandarma istihbarat subayları hasta izleme defterinden de bir adres buldu. Derhal oraya baskın yapıldı. Ancak çok kısa bir süre önce o bina da terk edilmişti. Olay yerinde henüz sıcaklığını kaybetmemiş bir çaydanlık ve çok sayıda sigara izmaritiyle, kızın ağzı ve ellerini bağlamakta kullanıldığı anlaşılanm koli bantı parçalarına rastlandı.

Ali BALCI - MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Katliamın ardından kumar borcu çıktı
 Yeliz otomobilin camından fırladı
 Kurban derisi baskınında olay
 Bıçaklayıp su kanalına attılar
 İşportacılardan tezgâh eylemi
 Eczacı ve doktorlar destek verdi
 792 bin YTL devretti
 Hostes Deniz için 25 milyar
 Doktorlar ondan umudu kesmişti
 Tatil dönüşü sürücülere kar uyarısı
 Kayserili kasaba 560 YTL ceza
 Eski satanist cezaevinin yıldızı oldu
 Her yerde kar var
 Alo SABAH İstanbul
 Dikkat! İstanbul'da bu yollar onarımda
REHA MUHTAR
Yine doğru söylemiyorsun Saba..
İyi ki anlatmışım...
MAHMUT ÖVÜR
Çekmece Venedik olacak
Şehir yönetmek için yola...
SAVAŞ AY
Cinayet bile takip etmezsem ortadan ikiye çatlarım...
NEBİL ÖZGENTÜRK
Dert ortağı Okan...
Okan Bayülgen'le sıkı bir...
REFİK DURBAŞ
Tokat'ın bitmeyen sorunları...
Bahattin Yılmaz...
HINCAL ULUÇ
Gönül Yarası.. Ya da vazoyu kırmak..
Gönül Yarası'nın...
MEHMET BARLAS
Eski hukuku yok etti, yenisini de...
İki kurban: 1-0
İki kurban: 1-0
Galatasaray, bayramın üçüncü gününde Bursa'yı; taraftar ise Petre'yi...
Bienvenue (Hoşgeldin)
Bienvenue (Hoşgeldin)
F.Bahçe, Anelka için Manchester City ile de anlaştı. Fransız yıldızın...
Devrim olacak gidenler gelecek
Livaneli, partide devrim vaat etti, zamanı gelince koltuğu...
Kurultay'da iki çift laf edeceğim
Sarıgül "Baykal beni çok incitti. Ben de Kurultay'da belgeli iki çift...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu