kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Suç ortağı Tacettin Tuztaş Hüseyin Aydın her şeyi itiraf etti.
İkinci ceset katildi
Herkese ders olacak olay...

Katil kurban oldu

"Trilyonu var" diyerek üç arkadaşıyla işadamını villada öldüren elektrikçi, para az çıkınca boğulup göle atıldı.

Gökkuşağı Kimya Sanayii'nin sahibi ve tiyatrocu Behzat Uygur'un kayınpederi Hüseyin Güler'in villasında öldürülmesi olayı aydınlandı. Biri bodyguard, biri reklamcı, biri de çaycı olan üç zanlının gözaltına alındığı cinayet, polisteki bilgilere göre şöyle gelişti.

ELEKTRİKÇİNİN VAADİ SOYGUN, CİNAYET
Villanın elektrik işlerini yapan ve bir süredir borç batağında olan Mustafa Öncel üç arkadaşına kasada bir trilyon olduğunu söyledi. Soyguna karar veren zanlılar Öncel'in yardımıyla villaya girdi. Tehditle açtırılan kasadan 7-8 milyarlık ziynet eşyası çıktı.

YILBAŞI GECESİNDE VİYADÜKTEN ATILDI
Deliye dönen soyguncular işadamı Güler'i bıçaklayıp kendi silahıyla öldürdü. Kaçtıktan sonra aralarında tartışma çıktı. Üç zanlı, suç ortakları Öncel'i "Bizi aldattın" diye boğarak TEM'den Büyükçekmece Gölü'ne attı.


İkinci ceset katildi

Elektrikçi Mustafa Öncel, 3 kişiyi büyük para vaadiyle villaya soktu. Sahibini öldürdüler ancak para azdı. Bunun üzerine 3 arkadaşı Mustafa'yı da öldürüp göle attı.

Tiyatro sanatçısı Behzat Uygur'un kayınpederi ve Gökkuşağı Kimya Sanayii'nin sahibi işadamı Hüseyin Güler'in, Kanlıca'daki villasında 20 gün önce öldürülmesinin esrarı çözüldü. Cinayetin, villanın elektrik işlerini yapan Mustafa Öncel'le birlikte, evde 1 trilyon olduğunu söylediği 3 arkadaşı tarafından işlendiği belirlendi. Zanlıların, villada bekledikleri kadar para bulamayınca, yılbaşı gecesi Mustafa Öncel'i de boğarak öldürdükten sonra, cesedi ayağına taş bağlayarak TEM Otoyolu'ndaki bir viyadükten Büyükçekmece Gölü'ne attıkları ortaya çıktı.

VİLLAYA GİRİP ÇIKIYORDU
İşadamı Hüseyin Güler, 20 gün önce Beykoz'daki villasında sırtından ve belinden 3 kez bıçaklandıktanBoğularak öldürülen Mustafa Öncel, ayağına taş bağlanıp Büyükçekmece Gölüne atıldı. İki zanlının gösterdiği yerde, cesedi balık adamlar tarafından bulundu.sonra, kendi silahından çıkan kurşunlarla öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetin ardından Güler'in tefecilik yaptığı ve bu nedenle öldürülmüş olabileceği iddiaları ortaya atıldı. Olay sonrası Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, şüphelileri tek tek sorguladı. Şüpheliler arasında Kadıköy Pasajı'nda işyeri bulunan ve bir süredir evde elektrik işleri yaptığı için villaya rahatlıkla girip çıkan elektrikçi Mustafa Öncel de vardı. Ancak şüpheli elektrikçi, yılbaşı gecesi aniden ortadan kayboldu. Oğluna ulaşamayan Öncel'in annesi Emel Sülün, 3 Ocak'ta Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na kayıp başvurusu yaptı.

"İŞÇİLERİM" DİYE İÇERİ SOKTU
Polis,cinayeti işlediklerini belirlediği, Öncel'in arkadaşları; bir barda bodyguardlık yapan 32 yaşındaki Hüseyin Aydın, bir reklam firmasında çalışan 29 yaşındaki Tacettin Tuztaş ve kahvecilik yapan yaşındaki Murat Aslan'ı gözaltına aldı. Zanlıların ifadelerine göre; villanın elektrik işleriyle uğraşan Mustafa Öncel'in, 3 arkadaşına evde 1 trilyondan fazla paranın olduğunu söylediği ifade edildi. Hüseyin Güler'in yalnız olduğu gün elektrikçi Mustafa Öncel, soyguna karar verdikleri üç arkadaşını "benim işçilerim" diyerek villaya soktu. Koli bandıyla işadamını bağlayıp etkisiz hale getiren zanlılar, evde bulunan kasayı açtırdılar. Ancak kasadansadece 7-8 milyar liralık ziynet eşyası çıktı. Zanlılar bu arada evin üst katına çıkardıkları Hüseyin Güler'i kendilerini tanıdığı ve ele vereceğini düşünerek öldürmeye karar verdiler. Bunu duyan villanın sahibi Güler de zanlıların üzerine hamle yaptı. Ancak, işadamını önce bıçakladılar, ardından da kendi silahıyla kurşunladılar.

MUSTAFA'YI SUÇLADILAR
Olaydan sonra, kasada umdukları parayı bulamayan zanlılar, Mustafa Öncel'i suçlayarak sık sık tartışmaya başladı. Son olarak yılbaşı gecesi bir araya gelen 4 arkadaş arasında, bir trilyon ve çevreye yayılan söylentiler yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonundaUÇAN KUŞA BORCU VAR...   Elektrikçi Mustafa Öncelin  borçları yüzünden Üsküdardaki evine sürekli haciz geldiği belirtildi. Bu yüzden soygun planlayan Öncelin annesi de iki gün önce evi terk etmiş...Aydın, Tuztaş ve Aslan, Mustafa Öncel'i boğarak öldürdü. Cesedi bir otomobile koyan 3 zanlı ayağına taş bağlayarak TEM Otoyolu üzerindeki Karasu Viyadüğü'nden Büyükçekmece Gölü'ne attılar. Bu cinayetten sonra üç zanlı birbirinden ayrılırken Hüseyin Aydın, Kadıköy'de bir bara giderek içki içti. Hüseyin Aydın'ın silahla adam yaralama suçundan sabıkalı olduğu da ortaya çıktı. Polisin sıkı takibiyle bulunan zanlılar, yakalandıktan sonra götürüldükleri gölde cesedi attıkları yeri gösterdi. Öncel'in cesedi deniz polisine bağlı dalgıçlar tarafından gölden çıkarıldı.

Yalçın BEL - Ercan SARIKAYA İSTANBUL / MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Demirel ölmek istedi
 İÜ'de öğretim üyeleri Prof. Dr. Parlak dedi
 Pekin Veremi patlayabilir
 Yakın ilginin anahtarı muayenehanede gizli
 Kelepçeli bakan
 Kılınç: Kötü tesadüf ama gönlüm rahat
 Uzak' İngiltere'den ödül bekliyor
 İyi ki doğdun
 Tekzip
ERDAL ŞAFAK
Yeni TCK ve yargı
Türkiye Barolar Birliği...
ALİ KIRCA
Bilgisayarlar düşünebilir mi?
Henüz iki binli yılların...
MEHMET ALTAN
Kapalı rejim döküntüleri...
Dünkü gazeteler Türkiye'deki...
Filistin yeni bir sayfa açıyor
Filistin, ölen lideri Arafat'ın yerine gelecek ismi belirlemek için...
Ölüm tarlaları
Güney Asya'yı vuran yüzyılın en büyük depreminde ölü sayısı...
Dortmundbahçe
Dortmundbahçe
Sadettin Saran, Borussia Dortmund'un yüzde 5 hissesini alıp, kulübün...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu