kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Istanbul'da deprem yok ekonomide deprem var
Istanbul'da deprem yok ekonomide deprem var
Yeni dünya düzeninde Türkiye'nin rolü büyük
ŞEBNUR BALCI KURAN KİMDİR?

Istanbul'da deprem yok ekonomide deprem var

2005 yılının 'iyi işaret yılı' olacağını söyleyen ünlü Hint astroloğu Şebnur Balcı Kuran'a göre ekonomik anlamda biraz zorlansak da, yeni yıldan iyi haberler var. Deprem gibi korkutucu sorunların yaşanmayacağı bu yıl, Kuran'a göre, sanat dünyasından da haberler var. Örneğin Gülben Ergen çocuk sahibi olacak, İbrahim Tatlıses ve Asena arasında barış çubukları tütecek.

Ünlü Hint Astroloğu Şebnur Kuran Balcı, önceki yıllara ait yorumlarında neredeyse tam isabet tahminlerde bulunmuştu. 2004 yılı değerlendirmelerinde yerel seçimlerde sürpriz olmayacağını, bütün gözlerin Filistin'de olacağını ve Sezen Aksu'nun gündemi meşgul edeceğini bilen Kuran, yorumlarını Batı astrolojisinde olduğu gibi değerlendirmeler ve çizimlerle yapmıyor. Yıllık yorumlarında parapsikolojinin bir dalı olan 'duru görü' yöntemini tercih eden Kuran, görüntülerin gözünün önünden bir film şeridi gibi aktığını söylüyor. İşte Şebnur Kuran Balcı'nın 2005 yorumları:

* Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne giriş yolunda başına neler gelecek? Müzakerelere başlamasını ben çok erken görmüyorum. En erken eylül, ekim ayı olabilir. Yeni kriterler çıkarıp, zorlamaya çalışacaklar. Leyla Zana ve başka isimler yeni bir şeyin hazırlığında olabilir.

* Kıbrıs konusunda gelişmeler nasıl olacak? Kıbrıs konusunda kararlılığımız devam edecek. Ama bu konu ile ilgili iç ve dış ilişkilerde inanılmaz zorlanmalar yaşayabiliriz. Kendi içimizde hükümet krizlerine bile yol açabilir bu konu. Ama hiç önemli değil. Sonucu bize çok büyük artılarla olabilir.

* Doğal afetler var mı? İstanbul'da o beklenen büyük deprem olmayacak. Ancak Türkiye'nin iki bölgesinde olan sarsıntılar bizi biraz üzebilir. Bu yıl dünyanın birçok yerinde özellikle ABD'de sarsıntılar, toprak kaymaları ve kasırgalar görünüyor. İnsan ömrünün uzatılması ile ilgili çalışmalarda büyük sonuçlar ortaya çıkabilir.

* Ekonomik hayatımız nasıl olacak? 2005, ekonomi anlamında Türkiye'nin zor bir yılı olacak. Tekstil ve tekstile bağlı yan sanayi kollarında çok büyük düşüşler olabilir. Bazı büyük firmalar kapanmak zorunda kalsa da inşaat, tarım ve gıda gibi sektörlerde büyük bir yükselme yaşanabilir. Toprak çok değerlenecek. Para piyasalarında dalgalanmalar sonucunda finans sektörü olumsuz etkilenecek.

* Para piyasalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Dolar bu yıl yükseliyor. Bankalarda yeni düzenlemelerle yastık altındaki paralar su yüzüne çıkacak. Çünkü insanlar paralarını nasıl değerlendireceğini bilmiyor. Euro'da bir değişim görünmüyor. Borsa'da da AB'ye giriş olaylarından dolayı istikrarsızlık gözüküyor. Çok ani yükselmeler, çok ani düşüşler meydana gelebilir.

* Sanat dünyasını 2005 yılında neler bekliyor? Ebru Gündeş bu yıl evlenebilir. Hülya Avşar cephesinde ayrılık rüzgarı esebilir. Seda Sayan'ın özel hayatında bir gölgelenme ile birlikte İbrahim Tatlıses ile Asena arasında sulh olacak gibi görünüyor. Ayrıca İbrahim Tatlıses, Kıbrıs'taki yatırım işine son verecek. Çok ünlü, duayen bir kadın sinema sanatçımız ani bir şekilde kalp krizi geçirebilir.

* Çok parlayan bir isim olacak mı? Müzik alanında hiç tanımadığımız yeni bir ses gelecek. Tıpkı Tarkan'ın meşhur olduğu gibi meşhur olabilir. Bu yıl Tarkan, Nilüfer, Müslüm Gürses ve Ney isimli dans topluluğu yükselişte olabilir. Geçtiğimiz yıllarda düşüş yaşayan Mehmet Ali Erbil de bu yıl tekrar yükselişe geçiyor. Seda Sayan, Hülya Avşar gibi isimler, beklediklerini bulamayacak. İş ve ruhsal anlamda bir düşüş yaşayabilirler.

* Bebek sahibi olacak isimler? İnşallah Gülben Ergen.

* Kim şampiyon olacak? Galatasaray şampiyon olacak. Spor dünyasında çok büyük bir skandal patlayabilir. Bu belki futbol federasyonu veya kulüp başkanını düşürebilir.

Dilek Sancılı

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 YKM'nin hediyesi Fiat Palio
 İşte yılın kadınları
 Türk insanının ayak profili çıkarılıyor
 Bu kitapları okuyun cinsel hayatınız renklensin
 Erkekler gibi kilo verin
 Tezahürat duymadan şampiyonluğu aldılar
 Kaynanalı diziler reyting patlatıyor
 Hayata döndünüz
 Kusurlarımı hangi kıyafetle örteyim?
 Vitrin Meleği
 Dinleyin, okuyun, izleyin, eğlenin
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yumurta seçiminiz sabit mi manitaya göre değişir mi?
Son...
GÜLSE BİRSEL
Suçlular aramızda, mesela ben!
Her hafta iki yazı konusu...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Cevizli brüksel lahanası
Brüksel...
Yolculuk öncesi kurdele kesti
Yolculuk öncesi kurdele kesti
Dünya yolculuğunun ikinci etabına başlamak için teknesinin demirli...
Bir mucize gerçek oldu 8 günde 8 bin kişi izledi
Bir mucize gerçek oldu 8 günde 8 bin kişi izledi
Perdelerini açmasının üzerinden sadece 8 gün geçmesine karşın 8 bin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.