kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Teraziler'in arkadaş çevresi genişleyecek
Teraziler'in arkadaş çevresi genişleyecek
Terazi Ünlüleri
Kişisel Özellikler
Fiziksel Özellikler

Teraziler'in arkadaş çevresi genişleyecek

Teraziler bu yıl en sağlıklı yılını yaşayacak. Yıl sonuna doğru arkadaşlık ilişkilerini gözden geçirecek olan Terazi, hayal kırıklığı yaşadığı arkadaşlarını bertaraf etmek için harekete geçecek.

2004 yılı sizin için çalkantılı geçti. Size sunulan yaşam ve onu geliştirerek devam ettirme çabalarınızın ardında yatan ilişkiler çerçevesinde; deneme-yanılma-doğruyu bulma, üçgeni içinde çabalayıp durdunuz. Bu süreç, 2005 yılının ilk ortasına kadar devam edecek. Yıl boyunca finansal durumlar sizin için çok önemli olacak. Aşk yaşamınız mutluluk veren değişiklikleri getirebilir. (2005'te yedinci evinizde 2 tutulma var) Sağlığınız iyiye gidiyor. (Satürn temmuz ayının ortasında olumsuz etki veren konumundan uzaklaşacak.) 26 Ekim'den sonra arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirecek ve ilişkilerinizi süzgeçten geçireceksiniz. Daha seviyeli kişilerle yaptığınız arkadaşlıklar, dostluk zevkinizi olumlu bir şekilde size hissettirecek. Hayal kırıklığı yaşadığınız arkadaşlarınız oldu. Artık onları bertaraf etmek istiyorsunuz.

FİNANS, İŞ VE KARİYER
24 Nisan'da, para evinizde ay tutulması var. Kendi burcunuzda 3 Ekim'de güneş tutulması var. Olumlu değişimlere hazır olun. Jüpiter, 26 Ekim'de para evinizde olacak. Bu olaylar finans konusunda başarılı olmanız için gereken şartlara sizi zorlayacak. Yapılması gereken ön hazırlıkları oluşturacaksınız. Böylece başarı ve bolluğu yakalayabilirsiniz. 26 Ekim'den sonra beklediğiniz başarıları somut şekilde göreceksiniz. Çünkü bu döneme kadar iş ve para hayatınızla ilgili birçok sorunu kendi çerçevesi içinde çözmüş olacaksınız. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar olumlu sonuç verecek. Sahip olduğunuz mallar daha çok değerlenecek. Borçlarınızı ödeme konusunda zorluk yaşamayacaksınız. Miras kazanımları olabilir. Partnerinizle, haziran sonundan sonra para konularında ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bu devrede partnerinizle çatışmalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Onun aşırı atak tavırları canınızı sıkabilir. Finans konularında başarınız yıl boyunca devam edecek. 11 Eylül-8 Ekim ve 23 Ekim-22 Kasım arası iş değişimleri yaşayabilirsiniz.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
Özel ilişkileriniz konusunda yoğun olmayacağınız bir yıl. Çünkü, aşk ve evlilik evinizi simgeleyen yedinci ev, fazla etkili olmayacak. Bu evinizde 8 Nisan'da güneş, 17 Ekim'de ay tutulması var. Bunlar uzun dönemde sosyal statüdeki değişimlere işaret eder. Evli olan Teraziler için, içsel seslerini dinleyecekleri ve kendilerini test edecekleri bir gün. Zayıf birliktelikler için can sıkıcı olaylar gündeme gelebilir. Bu tutulmalar, bazı Teraziler'in evliliklerini bitirirken 2. evlilikleri de tetikleyecek. Evlilik çağında olanlar, evlilik değil, sosyal yaşamda uyumlu ve seviyeli beraberlikler ve arkadaşlıklar peşinde olacak. Kasıma doğru bulundukları çevrelerden duygusal anlamda etkilenecekleri kişilerle karşılaşacaklar.

EV VE AİLE
İşinizle ilgili hırslarınız yoğun olduğu halde, aile içi duygularınız daha ağır basacak. Birçoğunuz, ailenizi bütünleştirme çabalarıyla artan motivasyonunuzu işinize yansıtacak ve başarılı olacaksınız. Temmuz ortasından sonra, çok fazla önem taşımayan değişimler gündeme gelecek. Bunların temelinde aile içi uyumu sağlama çabalarınız var. Aile büyüklerinden bazıları işlerini değiştirebilir. Hatta çocuklarla ilgili olarak, kendi yaşam doğrularını ilgilendiren yenilikler söz konusu olacak. Bunlar, Temmuz sonuna doğru başlayacak, yıl sonuna dek sürecek. Kardeşleri olan Teraziler için, yeni bir uğraş söz konusu olacak. Onların yaşantıları ile ilgili dengesiz giden durumlar var. Duygusal yaşamlarında yaşayacakları uçarılıklar canınızı sıkacak.
SAĞLIK Yılın ilk yarısında, sağlığınıza dikkat edin, kendinizi gereksiz yere yormayın. Çünkü, Satürn kare açı yapıyor ve bu Temmuz'un ortasına kadar sürecek. 16 Temmuz'dan sonra Satürn, olumsuz konumdan uzaklaşarak, sağlığınızla ilgili iyi destekler verecek. Bu uzun süreli gezegenlerin sizi terk etmesi ve iyi açılar vermesi, sağlık konumunda hızlı iyileşmelere neden oluyor. Ayaklarınızın sağlığına özen göstermelisiniz. Neşe ve eğlence ile ilgili beşinci evde, sağlık gezegeniniz var. Bu nedenle yaşamdan alacağınız keyif, sağlınıza iyi etkiler verecek. Stresli konulardan uzak kalmaya çalışın.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Tahsin Abi' de gözyaşlarıyla gitti
 Çocuklar için söyledi
 'Huzur' için arandılar!
 İlk kez bir kadınla!
 En iyi erkek bizden
 Bizimkisi 40 yılda bir olur
 Kadın çok kazanırsa?
 Saten şifon ve dantel mücevherle buluştu
 Yeşil sahalardan setlere transfer
 Oyunculuk aşkı ağır bastı
AYŞE ÖZYILMAZEL
Moda Meme Kanserini Hedefliyor!
Gribim, halsizim ve...
HAKAN & UTKU
Kaynana Semra'dan yararlanalım
"Gelinim Olur musun?"...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Çocuklar ve ölüm kavramı
Beklenmedik bir kaza sonrasında...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Yufkayı düz bir zemin üzerine yayın,...
Egzersizi 20 dakikadan az yapmayın, aniden bitirmeyin
Egzersizi 20 dakikadan az yapmayın, aniden bitirmeyin
Uzun ve sağlıklı yaşamak, kolesterolden, yüksek tansiyondan, kemik...
Ceylan'ın son gözdesi
Ceylan'ın son gözdesi
Karda yürüyüp izini belli etmeyen çapkınlardan olan (kendisi...
Atlantik'te kabus anlar!
Atlantik'te kabus anlar!
İki yıl sürecek dünya yolculuğunun ilk etabını tamamlayan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.