kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aslanlar'ı hem aşkta hem de işte keyifli günler bekliyor
Aslanlar'ı hem aşkta hem de işte keyifli günler bekliyor
Aslan Ünlüleri
Kişisel Özellikler
Fiziksel Özellikler

Aslanlar'ı hem aşkta hem de işte keyifli günler bekliyor

Evlilikle sonuçlanacak ciddi ilişkiler içine girmeyek olsa da Aslanlar, bu yıl geçici ilişkilerle aşk hayatını canlandıracak. Yılın ikinci yarısında ise sizi iş hayatınızda ciddi çalışmalar bekliyor.

Bu yıl Aslanlar için aşk yaşamınızda mutlu olunacak bir yıl. Fakat Aslan her konuda olduğu gibi, aşk yaşamında da sınırlarda dolaşmayı sever. Satürn'ün 16 Haziran'da burcunuza doğru hareket etmesi ile, biraz daha sağduyulu davranacak, daha sağlam adımlar atacaksınız. Yılın ilerleyen zamanlarında çok daha fazla sorumluluk alacaksınız. Sizin için çok ciddi bir yıl. 26 Ekim'de Jüpiter üçüncü evinizden, dördüncü evinize hareket edecek. Bu nedenle, ikamet ettiğiniz yerlerle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz.

İŞ HAYATINDA BAŞARI VAR
2005 yılı içinde yaşamınızın en önemli kesitlerinden biri olan finans konuları dışında, hayatın diğer pencereleri ile de ilgileneceksiniz. Paradan önce bazı iş konularınızda sağlam temeller oluşturmaya çalışacaksınız. Ekim ayına kadar pazarlama, satış, reklam, iletişim gibi konularda, ekim ayından sonra da konaklama ve yiyecek endüstrisi gibi işlerde uğraş verebilirsiniz. Temmuz ayında kariyerinizle ilgili daha ciddi ve hırslı çalışmalar içine gireceksiniz. Bu olaya neden olarak Satürn'ün, temmuz ayının ortasında Aslan burcuna hareketini ve Mars'ın kariyerinizle ilgili 10. evinize açılımını gösterebiliriz. Bu dönemde başarılı çalışmalar ve projeler altına imza atacaksınız. Evli olan Aslanlar çok yakın çevresinden finans konusunda destek alabilir.

BEKARLARA AŞK GÖRÜNÜYOR
Aşk yaşamınız geçen yıllara göre daha kararlı ve istikrarlı seyredecek. Yalnız Aslanlar, ciddi evliliklerden çok, değişik aşk maceraları yaşayacak. Evli olanlar biraz bencilleşecek ve kendilerine daha çok zaman ayıracak. 16 Temmuz'da Aslan burcunda olan Satürn, aşk konusunda kararsızlıklar yaşatacak. Basit nedenlerden doğan çelişkiler önemli anlaşmazlıklara neden olacak. Bu tür sorunları gurur meselesi haline getirerek 'dediğim dedik' bir tavır içine girerseniz, hiç yoktan bir problemler yumağı oluşturursunuz.

EV VE AİLE ORTAMI KARIŞIK
24 Nisan'da haritanızdaki ev ve aile evinizde ay tutulması var. 26 Ekim'de de Jüpiter Akrep burcuna geçecek. Ayrıca; ev ve aile ile ilgili 4'üncü eviniz, yıl boyunca fazla gezegen etkisi almayacak. Bu yüzden aile içi ilişkilerde karmaşalar yaşayabilirsiniz. Bu hareketler, aile içinde sorunları büyütmemek adına sürekli kontrol altında tutularak bastırılan bazı konuların, artık açığa çıkmasına neden olacak. Olayların bu şekilde gelişmesi, belki kendiliğinden gelişen iyi bir süreci başlatacak. Daha doğru kararlar almak için kendinizi zorlayacaksınız. İnsan psikolojisinin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Verilen tepkili davranışları yumuşatabilecek derecede etkili olacak karşıt davranışların nasıl olması gerektiği konusunda çözümler üreteceksiniz. 26 Ekim'den sonra; ev satın alma ve satma konuları ile ilgili iyi fırsatlar doğacaktır. Aslanlar'ın eğlenceye olan düşkünlükleri bu yıl daha da artacak. Özellikle ev içi eğlenceleri ve toplantıları gündemde olacak.

SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN Yılın ilk yarısında sağlığınız mükemmel. Temmuz'un ortasından itibaren sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Satürn, 16 Temmuz'da Aslan burcuna geçiyor. 28 Temmuz'da da Mars, Boğa burcuna geçiyor ve size uyumsuz açılar verecek. Mars'ın bu hareketi ciddi sorunlar doğuracak etkiler verebilir. Üstelik Mars alışmadık biçimde, Boğa'da uzun bir transit gerçekleştirecek. 26 Ekim'de Jüpiter Akrep'e kayarak, streslere neden olacak. Sonuç olarak; yaşam aktivitelerinizin çok yoğun bir biçimde geçmesi, yorulmanıza neden olacak.

RUHSAL RAHATLIK SÖZ KONUSU Ruhsal gelişim konularına ilginiz çok yoğun olacak. Satürn'ün etkisiyle terapiye ilginiz artacak ve derin çalışmalar içine gireceksiniz. Hoşgörüye karşı olumlu yaklaşımınızla; kendinizin ruhsal anlamda rahatladığınızı hissedeceksiniz. Sizin için önemli olan bazı kavramlar şekil değiştirecek.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bazı meslekler kadınları daha çok etkiler
 Aklı başında Marc mı güvenilmez Daniel mı?
 Güzellik düşmanı kötü alışkanlıklar
 Sevdiklerinize doğal bakım ürünleri
 Trend renkler Givenchy'de
 L'Oreal kırışıklara karşı savaş açtı
 Saçları güçlendiren yeni formül
 Kampanya
 Modern pazar 'kuledibi' geliyor
 atv ekranlarında basketbol heyecanı
GÜLSE BİRSEL
Vesikalık fotoğraf hakkınızda ne söylüyor!
Pasaport...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Aldattım, aldattın, aldattık ama aldatıldım...
Aldatma...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Meyveli ekmek
Bir kaba un, kabartma...
Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!
Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!
Aristo Estetik Merkezi, bünyesine eklediği yeni ve modern cihazlarla,...
Buzdolabı bilgileri
Buzdolabı bilgileri
* Buzdolabındaki kokuları gidermek için bir tas sütü buzdolabına...
Ödüllü filmler izleyici bulamıyor
Ödüllü filmler izleyici bulamıyor
Ödüllere doymayan Türk filmleri, izleyiciye de doyamıyor! Dünyanın en...
'Babam izin vermeseydi ben gizlice evlenirdim
'Babam izin vermeseydi ben gizlice evlenirdim
Daha 16 yaşındayken 'lolita' lakabıyla tanıdık Tuba Ünsal'ı.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.