kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bazı meslekler kadınları daha çok etkiler
Bazı meslekler kadınları daha çok etkiler

Hoşlandıkları kadını nasıl etkileyeceğini düşünen erkeklere cevap cevap ABD'nin ünlü erkek sitesi erkek sitesi AskMen.com'dan AskMen.com'dan geldi. Buna göre erkeğin mesleği kadını etkilemek için önemli etkenlerden biri... Hangileri mi?....

Bu haber erkekler için! Etrafındaki kadınları daha kolay etkilemek isteyen, unutulmaz bir aşk yaşamak isteyen erkekler, önce mesleklerini doğru seçtiklerinden emin olmalı. Tabii bunu biz değil, Amerika'nın erkeklere hitap eden ünlü sitesi AskMen.com söylüyor. Sitede yayınlanan habere göre, erkekler belli meslekleri seçerek, istedikleri kadınları çok daha kolay elde edebilir. Herkes bilir ki, kadınlar erkeklerin mesleklerine özellikle ilişkileri ciddiye binme aşamasına geldiği zaman dikkat eder. İşte sitenin haberine göre, kadınları baştan çıkaran meslekler...

1. Animatör: Eğer bir otelde barmen, animatör veya eğlenceden sorumlu bir görevliyseniz, bol bol bekâr ve genç kadınla tanışma şansınız olabilir. Tatile gelmiş bekâr kızlar, küçük kaçamaklar yaşamak için heyecan duyar. Birkaç iltifatla onların gönlünü kazanabilirsiniz.

2. Barmenlik: Barmenlik mesleği ilk başta çok cazip gibi görünmese de, rahatlamak için barda içki içen bir kadına en iyi dost her zaman barmenlerdir. Eğer doğru davranmayı bilirseniz, gecenin sonunda bu 'teselliyi' onun evinde devam ettirebilirsiniz.

3. Doktor: Bir kadının duymak istediği mesleklerin başında doktorluk gelir. Bir kadın size 'mesleğiniz nedir' diye sorduğunda, siz de ona doktor olduğunuzu söylediğinizde emin olun bu cevap onu tatmin edecektir. Anneler genç kızlarına küçük yaşlardan itibaren gelecekte bir doktorla tanışmalarını ve evlenmelerini tavsiye eder. Doktorların çoğu, genç ve güzel olan hemşirelerle çalıştıklarından bu meslek onlara da bir anlamda cazip gelir.

4. Yetenek koçu: Bir modellik ajansında çalışarak yetenek koçluğu yapabilirsiniz. Bu meslek hiç şüphesiz güzel kadınlarla çalışacağınız mesleklerin başında gelir. Etrafınızda gördüğünüz kadınlara kartınızı vermeye bakın, meslekle ilgilenmeseler de belki sizinle ilgilenirler!

5. Dans hocası: Kadınların dans etmeyi sevdiğini herkes bilir. Özellikle dans pistinde iyi dans eden bir erkek gördüklerinde gözlerini ondan alamazlar. Bir salsa ya samba hocası olursanız, öğrencilerinizin hepsi kadın olacağından onlarla gece geç saatlere kadar dans çalışabilirsiniz. İçlerinden özel birini etkilememeniz düşünülemez bile...

6. Aktör: Eğer bir oyuncu adayıysanız, konservatuvarda bol bol drama derslerinde bayan oyuncularla birlikte çalışırsınız. Kadın oyuncular genellikle eğlenceli, çılgın olurlar; sahnede olsalar da olmasalar da... Brad Pitt kadar yakışıklı olmasınız da, genç kadınların yetenekli erkeklerden etkilendiğini aklınızdan çıkarmayın.

7. Cankurtaran: Özellikle yaz aylarında genç erkekler için ideal olan cankurtaranlık, yüzme bilmeyen bayanların çok ilgisini çeker. Yaz boyunca yanık teninizle dolaşacağınız plajlarda bayanların kolaylıkla ilgisini çekebilirsiniz.

8. Moda tasarımcısı: Modacılar genellikle yaratıcı genç kızlarla çalışırlar. Eğlencenin ve partilerin bol olduğu moda dünyasında kadınlar modacıların kendilerine özgü havasından çok hoşlanır.

9. Pilot: Yüzlerce yolcunun hayatını elinde tutan, gücün ve prestijin sembolü pilotluk kadınları en çok etkileyen mesleklerden biri. Kadınlar özellikle pilot üniformalarını çok çekici buluyor. Dünyanın birçok ülkesine uçan pilotlar, her yerde kolaylıkla bekar kadınlarla tanışma fırsatına sahip. Eğer pilotsanız, tek dikkat edeceğiniz nokta kokpitte basılmamak!

10. Fitness hocası: Eğer fitness salonunda hocalık yapıyorsanız, zaten yüzlerce kadınla birlikte aynı ortamda bulunuyorsunuz demektir. Salonda başlayan fitness derslerini gece geç saatlerde onun evinde devam ettirmek istiyorsanız, bu sizin kişisel becerilerinize kalmış demektir. Unutmayın ki, görünümlerine çok önem veren kadınlar, atletik vücutlu fitness hocalarından etkilenir...
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aklı başında Marc mı güvenilmez Daniel mı?
 Aslanlar'ı hem aşkta hem de işte keyifli günler bekliyor
 Güzellik düşmanı kötü alışkanlıklar
 Sevdiklerinize doğal bakım ürünleri
 Trend renkler Givenchy'de
 L'Oreal kırışıklara karşı savaş açtı
 Saçları güçlendiren yeni formül
 Kampanya
 Modern pazar 'kuledibi' geliyor
 atv ekranlarında basketbol heyecanı
GÜLSE BİRSEL
Vesikalık fotoğraf hakkınızda ne söylüyor!
Pasaport...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Aldattım, aldattın, aldattık ama aldatıldım...
Aldatma...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Meyveli ekmek
Bir kaba un, kabartma...
Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!
Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!
Aristo Estetik Merkezi, bünyesine eklediği yeni ve modern cihazlarla,...
Buzdolabı bilgileri
Buzdolabı bilgileri
* Buzdolabındaki kokuları gidermek için bir tas sütü buzdolabına...
Ödüllü filmler izleyici bulamıyor
Ödüllü filmler izleyici bulamıyor
Ödüllere doymayan Türk filmleri, izleyiciye de doyamıyor! Dünyanın en...
'Babam izin vermeseydi ben gizlice evlenirdim
'Babam izin vermeseydi ben gizlice evlenirdim
Daha 16 yaşındayken 'lolita' lakabıyla tanıdık Tuba Ünsal'ı.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.