kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İSTANBUL’UN ORTASINDA BIÇAKLANIP GASP EDİLDİ : İstanbul’un kalbur üstü semti Nişantaşı’ndaki olay Sezai Felek Sokak’ta meydana geldi. Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil’in şoförü Mehmet Ali Adıgüzel, BMW marka araçta beklerken saldırıya uğradı.
Bir İstanbul kâbusu

Taksim'den sonra Nişantaşı... Tinerciler ünlü oyuncuların dost ziyaretinde sahneye çıkıp kapıda bekleyen şoförü bıçakladı.

Bir İstanbul Masalı'nın iki yıldızı Mehmet Aslantuğ ve Ozan Güven ile Mehmet Ali Erbil'in Nişantaşı'nda oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun evinde buluştuğu gece, tinerciler yüzünden tam bir kâbusa dönüştü.

800 MİLYON LİRA İLE TELEFONUNU ALDILAR
Erbil'i kapıda bekleyen şoförü Mehmet Adıgüzel'e yaklaşan üç kişi para istedi. İsteneni yapan Adıgüzel yine de karnından bıçaklandı. Tinerciler 800 milyon lira ile cep telefonunu alıp kaçtı.

MEHMET ASLANTUĞ: "DURUM VAHİM"
Erbil "Gürültüyü duyunca koştuk. Mehmet kanlar içinde yerdeydi" derken Aslantuğ "İster sosyal sorun ister psikopat deyin ama durum vahim" dedi.


Kâbus gibi gece

Kurtlar Vadisi'nden Tarık Ünlüoğlu'nun evinde bir araya gelen Bir İstanbul Masalı oyuncusu Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan'a aynı diziden Ozan Güven de katıldı Mehmet Ali Erbil de sevgilisiyle konuklar arasındaydı. Ancak sohbet çığlıklarla bölündü. 3 tinercinin bıçakladığı Erbil'in şoförünün 800 milyon lirası da gasp edildi.

İstanbul sokaklarının korkulu rüyası olan ve pek çok masum insanın canını yakan madde bağımlısı gençler, önceki gece ünlü isimlere bir İstanbul kâbusu yaşattı. Kurtlar Vadisi'nin 'Testere Necmi'si Tarık Ünlüoğlu'nun evine sevgilisiyle ziyarete gelen Mehmet Ali Erbil'in şoförü, madde bağımlısı 3 genç tarafından karnından bıçaklandıktan sonra gasp edildi. Bir İstanbul Masalı'nın 'Selim'i Mehmet Aslantuğ ile eşi Arzum Onan'ın da bulunduğu evden çığlıklar üzerine aşağıya koşan Erbil, kanlar içerisinde bulduğu şoförünü hemen hastaneye kaldırdı.

DOSTLAR BULUŞTU
Tarık Ünlüoğlu'nun Nişantaşı Sezai Felek Sokak'taki evine önceki akşam ilk Sanatçılar Tarık Ünlüoğlu'nun evinde toplandı olarak Mehmet Aslantuğ eşi Arzum Onan ile geldi. Kısa süre sonra ziyarete ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Tuğba Coşkun katıldı. İlerleyen saatlerde ise gruba Ozan Güven dahil oldu. Ünlüler koyu bir sohbete dalarken Erbil'in şoförü Mustafa Adıgüzel, 34 AL 4384 plakalı BMW marka otomobili yol kenarına park etti. Ardından da araçtan inerek Mehmet Ali Erbil ile sevgilisini beklemeye başladı.

KARNINDAN BIÇAKLANDI
Ancak bu sırada Adıgüzel'in yanına yaklaşan uçucu madde bağımlısı 3 genç para istedi. Ardından da kimliği belirsiz saldırganlar Adıgüzel'i karnından bıçaklayıp,ŞOFÖRÜNÜ KANLAR İÇİNDE BULDU: Çığlıkları duyan Mehmet Ali Erbil, hemen müdahale ederek şoförünü Amerikan Hastanesi'ne götürdü.üzerinde bulunan 800 milyon lira ile cep telefonunu alarak kaçtılar.

KANLAR İÇİNDE
Bağrışmalar üzerine aşağı inen Mehmet Ali Erbil, kanlar içinde yatan şoförüyle karşılaştı. Erbil tarafından hemen Özel Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Adıgüzel, tedavi altına alındı. Karnına iki bıçak darbesi alan Adıgüzel'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Adıgüzel'in ünlü şovmenin yanında çalışmaya yeni başladığı belirtilirken Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar da olayı öğrenir öğrenmez hastaneye koştu.

ERBİL, POLİSE BİLGİ VERDİ
Olayla ilgili polise bilgi veren Erbil, "Tuğba'yla ziyarete gelmiştik. Şoförüm Mehmet Adıgüzel, beni otomobilde bekliyordu. GürültüyüNEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR: Mehmet Aslantuğ bulundukları yere çok yakın olan hastaneye birlikte giderek Erbil'i yalnız bırakmadı.duyunca aşağıya koştum. Dışarı çıktığımızda Mehmet kanlar içinde yerdeydi. Bize tinercilerin saldırısına uğradığını söyledi" dedi.

HER ŞEYİNİ VERDİ AMA...
Olayı duyar duymaz aşağıya koşan Mehmet Aslantuğ da, "Bu ülkenin koşullarında tuhaflıklar var. Ekonomik sorun, sosyal sorun diye bakabilirsiniz. İsterseniz psikopat tavır deyin ama durum vahim. Çocuk yeni evli. Direnmiyor, kahramanlık yapmıyor. Yani istedikleri her şeyi veriyor. Yine de saplıyorlar bıçağı" diye konuştu. Kaçan şahısların eşkalini belirleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlatırken ünlü sanatçı Aslantuğ'un bilgisine de başvurdu.

Rıdvan TEZEL - İSTANBUL / MERKEZ

DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Hastane mikrobu ressamı vurdu
 Vücudunuz gerçek doktorunuz
 Yaşam tarzınız sizi öldürür mü?
 Yol kavgası kör etti
 Salih Memecan bu yıl üçüncü kez Tüyap'ta
 Annelerini infaz ettiler
 Gökhan Özen'e tahliye
 Fırtına'ya 4 yıl hapis
 Müebbet şaka değil
 Avrupa Yakası reyting kralı
 Alo SABAH İstanbul
 29 Ekim trafiğine dikkat!
 İyi ki doğdun
 Başımız Sağolsun
MEHMET BARLAS
İsmet Sezgin'in hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum...
EMRE AKÖZ
'Oha filan olmak'
Bu argo deyim Türkçe'ye...
REFİK DURBAŞ
Aleviler'in tanınma sorunu
Aleviler'in hükümetle...
SAVAŞ AY
Oğlan bizim kız bizim...
Aşk hikâyesinin jönü Merkez...
HINCAL ULUÇ
Denizde isyan.. Ya ıssız adada.. Vay...
Sıcak çikolata
Sıcak çikolata
Yarınki Beşiktaş-F.Bahçe maçında tüm gözler çikolata renkli iki...
Aman dikkatus
Aman dikkatus
Son 6 maçta 6 kırmızı, 33 sarıya sahne olan Beşiktaş-Fenerbahçe...
Zirveden 'kimlik' mesajı
Cumhurbaşkanı Sezer ve Genelkurmay Başkanı Özkök Cumhuriyet Bayramı...
'Eşsiz' davet bu gece
Sezer, resepsiyon davetinde 'türban' hassasiyetine, bu yıl 'özel...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu