kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
‘CİNAYETİ BEN İŞLEDİM’: Katil zanlısı Sabri Gönül, sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin sorduğu soru üzerine “Cinayeti ben işledim, hatta Eyfel Kulesi’ni de ben yıktım” diyerek güldü.
Dokuz ay sonra yakalandı

İzmir'in Sinemacılar Kralı olarak tanınan Yavuz ve Bülent Çamlıca kardeşlerin katil zanlısı olarak aranan Sabri Gönül silahıyla yakalandı.

Polis araçları trafikte kıstırdı

İzmir'de çok sayıda sinemanın sahibi olan Yavuz ve Bülent Çamlıca kardeşlerin katil zanlılarından birine polis ihbarla ulaştı Altındağ'da aracı takibe alınan Sabri Gönül Hatay'da ekip otoları tarafından trafikte kıstırıldı. Zanlıda silah ve sahte kimlik çıktı.

İzmir'de çok sayıda sinemanın sahibi olan ve Sinemacılar Kralı olarak tanınan Yavuz Çamlıca ve kardeşi Bülent Çamlıca'nın 8 ay arayla öldürülmesi olayıyla ilgili olarak aranan katil zanlısı 25 yaşındaki Sabri Gönül yakalandı. Titiz bir çalışma yürüten polis tarafından nefes kesen bir operasyonla yakalanan zanlının sorgusu sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlılarını yakalamak için 9 aydır sürdürdükleri soruşturmaları sırasında yaptıkları istihbari çalışma sonucu birçok kişiyle diyoloğa girdi. Cinayetlerle ilgili aranan Sabri Gönül ve Ali Gönül'ün görüldüğü yerde kendilerine ihbar edilmesiyle ilgili büyük bir gizlilikYavuz Çamlıca 2 Şubat 2004'te şoförü ile birlikte öldürüldü.ve titizlik içinde çalışma yapan ekipler amacına ulaştı. Araştırmalar sonucu aranan Sabri Gönül'ün Bornova Altındağ semtinde 34 UY 4887 plakalı yeşil renkli Renault 19 marka bir otomobille dolaştığı ihbarını alan ekipler, alarma geçtiler.

NEFES KESEN TAKİP
Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı bütün ekipler, Altındağ bölgesine sevkedildi. Aracı kısa sürede Altındağ Kamil Tunca Bulvarı'nda tespit eden ekipler, kontrollü bir şekilde takibe başladı. Çok sayıda polis ekibinin nefes kesen takibi gizli bir şekilde Üçyol Metro girişine kadar sürdü. Saat 16.00 sıralarında Hatay semti İnönü Caddesi'nde, Üçyol Meydanı'naBülent Çamlıca 13 Eylül 2004'te koruması ile birlikte öldürüldü.gelindiğinde, polis ekipleri bir anda trafiği kesti. Daha sonra yoğun trafik içinde otomobili sıkıştırarak çember içine alan Cinayet Bürosu Dedektifleri, silahlarını çekerek aracın etrafını sardı. Otomobili kullanan Volkan Şaybak (27) ve arkada oturan Sabri Gönül'ü, araçtan indirerek diz çöktüren ekipler, üst araması yaptı. Polislere direnmeden teslim olan Sabri Gönül'ün üzerinde yapılan aramada bir adet Suat Ateş adına düzenlenmiş sahte kimlik ve bir adet ruhsatsız 14'lü tabanca çıktı.

BURUK DA OLSA SEVİNÇ VAR
Olayın ardından Sabri Gönül ve Volkan Şaybek adlı arkadaşı kelepçelenerek Asayiş Şube Müdürlüğü CinayetTuncay Çamlıca İki kardeşinin öldürülmesinden sonra koruma istedi.Bürosu'na götürüldü. Alınan ilk ifadesinde Beşokları'n adamı olduğunu ve cinayetleri işlediğini itiraf ettiği belirtilen Sabri Gönül'ün cinayetten sonra birkaç kez Batman'a gittiği ve daha sonra para bulmak amacıyla İzmir'e geldiği öğrenildi. Gönül, gıyabi tutuklama kararıyla aranıyordu. Ağabeyleri Yavuz ve Bülent Çamlıca'nın cinayet zanlısı olarak aranan Sabri Gönül'ün yakalanmasıyla ilgili açıklama yapan Tuncay Çamlıca, "Olayı Çınar Sineması'nda öğrendim İçimde buruk da olsa bir sevinç var" diye konuştu. Yavuz ve Bülent Çamlıca'nın kardeşleri Tuncay Çamlıca'ya, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun talimatıyla resmi koruma verilmişti.

Kadir KEMALOĞLU - MERKEZ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 'Çete işi' komediye döndü
 Hiphop müzik dinleyip kan kardeşi olurduk
 Emniyet: İşin tılsımı bozuldu
 Vali Çevik: 'Bana yapılan ciddi bir saldırı'
 Kıydığı her cana bir müebbet
 Türk erkeğine sperm darbesi
 'İçki yasak değildi'
ERDAL ŞAFAK
Türkiye takımı
Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan...
MEHMET BARLAS
Üzülmeyin... Dünyada da sizin gibi olanlar...
ÖMER ÇELİK
Siyasetin fikirden arındırılması ve iyi yaşam
Her yüzyıl...
İLKER SARIER
Türk'ün kimyası
Anlaşılan o ki, geriden bıraktığımız...
UMUR TALU
"Biz"den bir takım
Hâlâ öyle mi, bilmiyorum. Bir...
EMRE AKÖZ
Milliyet'in kopya insanları
Hatırlarsınız: Cem Uzan,...
Kerry 2-0 öne geçti
ABD'deki seçim yarışında Cumhuriyetçi aday Bush ve Demokrat aday...
Almanya'yı "böldük"
Cumhurbaşkanı ve muhalefet, 'ucu açık olsun' diyor; Başbakan Schröder...
Vergi dahil 501
Vergi dahil 501
30 milyarlık primdeki kesintiyle şaşıran milliler, Kazaklar'ı net bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.