kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazer @ SABAH
 
Mor ve Ötesi'nin ötesi, seyircinin çilesi
Nasıl yani?

Mor ve Ötesi'nin ötesi, seyircinin çilesi

Resmen hayretlerdeyim. Ayıp ve kayıp mıyım acaba? Bütün bu izdiham 'Mor ve Ötesi' için...Ancak Mor ve Ötesi ne iş, birkaç klibi dışında malumatım yok. Aman dikkat! Bu fanatikler dış kapının dış mandalı hallerimi çakarsa linç ediverirler. Efendim mekan Çubuklu Hayal Kahvesi. Günlerden cuma. Millet akıyor, hem de oluk oluk. Şimdi bu Hayal Kahvesi'ne şeettireceksen iki seçeneğin var. Birincisi denizden tekneyle. İkincisi mecburen karadan. Zaten oldum olası bu yola gıcığımdır. Çünkü ana girişe vardıktan sonra yokuş aşağı döne döne inersin. Ve fakat yol tıkır da tıkır taşlı, kaka bir yoldur.
Daha üst girişten yol tıkandı. Yani bilmiyorum belki de hep bana denk düşüyor bu ızdırap. Da... Yok mudur çözümü? Bunca hayranı mevcut Mor ve Ötesi'ne konser verdireceksin. Geliş gidişleri düzenlemekten aciz kalacaksın.
Pes yani! Ben karayı tespit ettim. Ebru Drew de dün deniz ulaşımının nasıl ulaştıramadığını yazmış. Gıcık kapıyorum, yuh yani. Müzik severe koyun sürüsü muamelesi yapılıp duru.
Gençlik arabalara doluşmuş park derdinde. Park görevlisi duruma kesinlikle hakim değil. Yokuşun başında kalakaldık sürpriizz). Gıdım ilerlemiyor. Aşağıda park yeri mi kalmadı? Yoksa sen indin ben çıktım vaziyetleri mi? Geri vites kurtarmaz. Arkamız bayram dönüşü Topçular Vapur İskelesi mübarek. Beni buraya kim koydu bilmiyorum. Yani Mor ve Ötesi yan masama otursa tanımam. Tamam, üç beş şarkısını kasarsam ucundan çığırabilirim. De... Bu soğukta, cuma cuma ne alaka? Aslında yanımdaki abiye yüreğim Selanik. Uzuuun zamandır "Bu maçı alıcaz başka yolu yok!" şeklinde tepişmişim. "Mor ve Ötesi'ne gitsek mi?" önermesini yapınca. "Aa süper!" diye atladım tabii. Sonuçta arabayı yokuş başında bırakıp, konsere kaynadık. Kendimi kınamamam mümkün değil. Seyirci birbirini yiyor. Ben bihaber bakınıyorum. İtiş kakış. Gözüm bir yakışıklıyı ısırıyor.Hah oymuş! Emre Altuğ. Bu kadar mı lokum oldun sen ya?.
Derkeeenn siyah takım elbiseli korumalar "Açılın açılın" yanımdan çığlıklar arası birileri geçip sahneye zıpladı. Haaa Mor ve Ötesi bunlar!! Kızım gözlerin zaten miyop, kendi çapında eğlen gitsin. De... Kakılmışa döndük yaa. Zaten akustik içler acısı. Bir halt anlamadım müzikten. Buralar bize dar gelir, çıkıp havalanalım bari. A-ha! Allah'ım selamlığımı kurmam an meselesi yanımda dikilen Kargo Koray değil mi? Saçları kestirmiş. Benimki "Yok canım bir buçuk sene oldu kestireli" demez mi, "Hayırrrr, hem sen benden iyi mi bileceksin." Uzundu, kısaydı filan bana gün doğdu. Çektim sordum Koray'a. "Bak kardeşim Koray'dı di mi? (ayaklara bak) Hah! Gözlerin falan güzel olabilir de mevzu o değil, saçlarını ne zaman kırptırdın?" Gülerek "Geçen hafta." "İyi uzatma, öptüm bye." Tabii son cümle yalan! Koray'ı ayan beyan kırk dakika esir ettim. Sevgilisi Öykü Serter dizi çekimlerindeymiş. Budur! Koray da bir diziye başlayacakmış, Harun'u izlemeye gelmiş. Tabii cehalet kol geziyor. Koray'a çaktırmadan soruşturdum Harun, Mor ve Ötesi'nin solistiymiş. Bu arada meğer konser bitmiş. Çok anlarım hayranım ya, Koray'a takılıp kulis yolunu tuttum. Kızın biri kapıda delirdi delirecek. Uzun boylu, incecik. Elini sallasa ellisi bilemedin kırk dokuzu. Annesi yanında "Harun içeri girdi mi anneeeee". Belli annesi kızını getirmiş, kenarda tüm gece beklemiş. Bu soğukta. Tuttum kızı kolundan. Taktım konvoya. Harun'la tanıştı tabii. Sevinçten "Allah ne muradın varsa versin" kıvamında sözler etti. Şanslı kızmış. Bon Jovi konseri olsa anamı tanımazdım valla.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ellere şapur şupur bize yarabbim şükür, koca yaz geçti...   / 12-09-2004
 Meraktan çatlamam an meselesi, İstanbul Masalı hadisesi   / 10-09-2004
 Kızlar dikkat! Resmen puanlanıyoruz   / 08-09-2004
 Ya Reina / Laila'cısın ya değil...   / 06-09-2004
 Oku, anla, belle Mirkelam'la gönlünü eyle   / 05-09-2004
 Kadın olma durumu bizi bozar   / 03-09-2004
 Hıncal Uluç beni karambole getirdi perişanım vay vay...   / 01-09-2004
 Anneanne dolması nerdeee?   / 30-08-2004
 Eski sevgili çok mu lazım yani?   / 29-08-2004
 Ajda'da dağıldık hâlâ toplamış değiliz!   / 27-08-2004
AYŞE ÖZYILMAZER
Mor ve Ötesi'nin ötesi, seyircinin çilesi
Resmen...
HAKAN & UTKU
Meşhur İstiklal Akarsu kayıtdışıları
"Buraları yıkılıyor...
AYŞE TÜTER
Dereotlu kek
2adet çırpılmış yumurta, yarım su bardağı...
Önlemini alan kışı sağlıklı geçirecek
Önlemini alan kışı sağlıklı geçirecek
Mevsim dönüyor. Heyecanla beklediğimiz yaz mevsimi alıp başını...
'Hastalanan dinlensin diğerleri kurtulsun'
'Hastalanan dinlensin diğerleri kurtulsun'
Alman Hastanesi'nde 'Yaşama Doğru' ekibinin üyelerinden biri olan Dr.
Kimi başaramadı kimi sıkılıp bıraktı
Kimi başaramadı kimi sıkılıp bıraktı
1990'lı yılların başı tabir-i caizse pop müziğin patladığı yıllar...
Ünlüleri hiç böyle görmediniz
Ünlüleri hiç böyle görmediniz
atv'nin yeni programı "Ünlüler Çiftliği", yarışmacıların eve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.