kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ünlüleri hiç böyle görmediniz
Ünlüleri hiç böyle görmediniz

atv'nin yeni programı "Ünlüler Çiftliği", yarışmacıların eve girmesiyle başladı. Dört hafta boyunca elektriksiz ve susuz yaşayacak ünlüler, dağ evine varış yolunda bile bir hayli zorlandılar. Serengil'in bavulu taşlı yollarda parçalanırken, çorapları da kirlendi. Çeşmede çoraplarını temizleyemeyince yardımına Zeynep Özal yetişti.

atv'nin büyük ilgi uyandıran yeni programı "Ünlüler Çiftliği" ünlü isimlerin eve varışıyla başladı. Hereke'nin Kızpınarı yaylasındaki bir düzlüğe kurulan elektriksiz ve susuz dağ evinde yaşayacak ünlü isimler, önceki gün eve ulaştı. "Laila'dan Yaylaya" sloganıyla başlayan program için; Seren Serengil, Zeynep Özal, Ercan Akışık, Hakan Ural, Yunus Günce, Harun Kolçak, Seda Üren ve Yasemin Kozanoğlu'ndan oluşan ünlüler ekibi, önceki gün etrafında hiç ev bulunmayan ve en yakın köy altı kilometre uzakta olan, ahşap dağ evine yerleşti.

ÜÇ KİLOMETRE YOL YÜRÜDÜLER
Ünlü isimler cumartesi günü öğleden sonra İstanbul'dan hareket etti. Anadolu otoyolundan devam ederek, İzmit'ten önceki Hereke gişelerinden çıktılar. Yukarı Hereke ve kalıcı deprem konutlarının yanından geçerek, bozuk köy yolundan araçla Kızpınar mevkiine kadar geldiler. Burada araçtan indirilen ve yanlarına aldıkları bavulları ellerine teslim edilen ünlüler, üç kilometrelik arazi yolunu yürüyerek katettiler. Erkekler ve eşyası az olan Zeynep Özal ile Yasemin Kozanoğlu, bu etabı 45 dakikada katederek yayladaki dağevine ulaşmayı başardılar. Ancak daha büyük ve fazla sayıda bavul alan Seren Serengil ve Seda Üren ile onlara yardım etmek için kalan Yunus Günce, çakıllı patika yolu bir buçuk saatte gidebildiler. İki köpeği ve Yves Saint Lauren bavullarıyla en zorlanan kişi; Serengil oldu. Sık sık eve ulaşamayacağından yakınan Serengil'e sunucu Yunus Günce yardım etti. Ve teşekküre karşı "Kim olsa benim yerimde aynı şeyi yapardı" şeklinde kinayeli bir cevap verdi. Bu etabın anlamsızlığından yakınan genç şarkıcı Seda Üren ise, devasa kırmızı bavulunu yere yatırıp üstüne oturarak dinlendi. Serengil'in ve diğer ünlülerin küçük tekerlekli bavulları taşlı yollarda parçalandı.

SEREN'İN ÇORAPLARINI ÖZAL YIKADI
Üç yörük ailesinin 45 yıldır yaşadığı yaylanın en tepe noktasına kurulan, ithal ağaçtan yapılı eve gelenler, üstünü değiştirip demledikleri çayı terasta içerek, yorgunluk atmaya çalıştılar. Seda Üren'in bavulunu, evin önünde alan Hakan Ural onu kucaklayarak şov yaptı. Seren Serengil ise eve gelir gelmez, ekipten köpekleri için sözünü aldığı yiyecekleri getirmelerini istedi. Ünlüler evinin en anaç üyesi olacağı görülen Zeynep Özal, evdeki ilk düzenin kurulmasında liderlik yaptı. Bu arada üstünü değiştirip, yolda kirlenen çoraplarını yıkamak için çeşmeye giden Serengil, bu işi beceremeyince yardımına iki çocuk annesi Zeynep Özal yetişti. Serengil'in temizleyemediği çorapları, Zeynep Özal el sabunuyla yıkadı.

KOZANOĞLU YALNIZ KOVBOY
Ünlüler evinin en kendi halinde üyesi Yasemin Kozanoğlu ise, yaylaya bakan terasta oturmak yerine, evin yakınındaki bir düzlüğe gidip uzanarak, gökyüzünü seyretmeyi tercih etti. Kozanoğlu, programın sunucusu Armağan Çağlayan'a yarışma bittikten sonra evi satın alabileceğini, yaylada tek başına da yaşayabileceğini söyledi. Hakan Ural ve Ercan Akışık, ellerine aldıkları güğüm ve kovalarla çeşmeden su taşıdılar. Ünlüler ilk gün yapımcı şirketin getirdiği yemekleri yediler.

ÇİFTLİK AĞASI AKIŞIK
Emektar komedyen Ercan Akışık, ünlülerin seçtiği ilk çiftlik ağası oldu. Yarışma formatına göre; yemek, temizlik, hayvanların bakımı gibi bütün işleri çiftlik ağası organize edecek ve isterse çalışmayacak. Çiftlik ağası olan kişi, cumaya kadar yapılacak halk oylamasında aralarından elenmesini istediği iki kişiyi, salı günü açıklayacak. Yeni çiftlik ağasını ise, elenip giden ünlü seçecek. Ünlüler yaylada dört hafta kalacak ve tüm ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaklar.

BÜLENT İPEK MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Kimi başaramadı kimi sıkılıp bıraktı
 Dünya sosyetesi bu defilede buluştu
 Heidi Klum en seksi
 Sırada Bill Gates var
 Yasemin yazar oluyor
 Beckham çifti boşanıyor
 İlkokul mezunu ünlüler para basıyor
 Ünlü şarkılar artık reklamlarda!
 Göçer ayakta alkışlandı
 Megahit'in galibi İtalya
 Hayır işi için podyuma çıktı
Bağımsız tasarımcılar markalara tarz katıyor
Bağımsız tasarımcılar markalara tarz katıyor
Büyük firmaların bağımsız tasarımcılarla yaptığı çalışmalar, Türk...
Gözyaşlarımı tutamıyorum madem o zaman nedenini de anlatmalıyım
Gözyaşlarımı tutamıyorum madem o zaman nedenini de anlatmalıyım
'Bu ilişkinin içinde olmamalıyım' deyip de kurtaramıyorsan kendini...
Türk Ceza Kanunu Tasarısı
Türk Ceza Kanunu 14 Eylül 2004'te TBMM'de son şeklini alacak. 78 yıl...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.