kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yuksel Aytug @ SABAH
 
Ünlülerin bir çiftliği var...
Oyunculuk resitali
Yönetmen nerede?
GAF oloji
Alt Yazı

Ünlülerin bir çiftliği var...

Ve merakla beklenen "Ünlüler Çiftliği" atv'de başladı. Peki "ağalık" için kim daha şanslı? İşte ilk tahminler...

Ali Baba'nın bir çiftliği var, çiftliğinde ünlüleri var... Evet, Hereke'de çiftliğin bulunduğu arazinin gerçek sahibinin ismi Ali imiş. Bu durumda "Ali Baba'nın Çiftliği" hiç de uydurma bir tanımlama olmayacak. Gelelim yarışmaya... Laila'daki gala gecesinin ardından rota Yayla'ya çevrildi ve "metroseksüel çiftlik ağası" adaylarıyla, "süslü-püslü tarla kadını" adayları çiftliğe duhul eylediler... Peki ilk bakışta kim şanslı, kim değil... Bunu söylemek için vakit henüz erken. Ama "ilk izlenimler" den yola çıkarak bir değerlendirme yapmadan da olmaz. İşte adayların avantaj ve dezavantajları:

SEREN SERERSE
SEREN SERENGİL:
Yan gelip yatma konusunda uzman sayılır. Bu nedenle "çiftlik hayatına" pek yabancı değil. Ama orayı "babasının çiftliği" sanırsa aldanır. Adı gibi sererse, bütün şimşekleri üzerinde toplar. En büyük yardımcıları iki köpeği. Bakalım sütünü sağdığı inek de "Gülben" denince mö'leyecek mi? Seren çiftlikte ekmek olmadığını görünce, "İyi öyleyse, pastane ne tarafta?" diye sorabilir.

ZEYNEP ÖZAL: Merhum babası Turgut Özal, sağlığında çocukları için "Bir dikili ağaçları bile yok" demişti. Sanırım Zeynep Hanım rahmetli babasının vasiyetini yerine getirmek için çiftliğe girdi. Malum, yarışmadaki tüm SMS gelirleri TEMA Vakfı'na bırakılacak. Zeynep Özal politik oyunlara karşı "aileden" bağışıklı. Bu nedenle çiftlikte iktidarı ele geçirmesi zor olmayacak.

ERCAN AKIŞIK ŞANSLI
HARUN KOLÇAK:
Ne etliye karışır, ne sütlüye... Zira fena halde vejeteryan ve yeşilcidir. Ama bu sefer "sütlüye" karışmak zorunda. Çünkü çiftlikte süt sağmak mecburi. Gününün büyük bölümünü kırda çiçek toplayarak geçireceği tahmin ediliyor. Çiftlikte beslenme sıkıntısı yaşamayacak biri varsa o da Harun'dur. En kötü ihtimalle dağdan bayırdan ebegümeci toplayıp, pişirir. Evde timsah beslediği için ne Seren'den, ne Seda'dan ne de Yasemin'den çekinmeyecektir!

ERCAN AKIŞIK: Şov dünyasının en iyi taklit yapan ünlüsü olduğu için son derece avantajlı. Örneğin değirmen taşı taklidi yaparak çiftlikteki bütün işlerden kaytarabilir.

HAKAN URAL: Başına gelecekleri önceden tahmin etmiş olmalı ki, bavuluna 10 çeşit peynir koymuştu. Malum, çiftlik sakinleri önce ineği sağacak, sonra da kendi peynirlerini kendileri yapacak. "Maya" denince akıllarına sadece çizgi film kahramanı Arı Maya gelen yarışmacılar için peynir ya da ekmek yapıp, yemek, "hayati tehlike" arz ediyor. Allah yardımcıları olsun!

YASEMİN YILDIZ OLUR
YUNUS GÜNÇE:
Ne kadar dayanıklı olduğunu, sunuculuk yaptığı son konserde yağmur gibi yağan pet şişeler karşısında göstermişti. Şimdi yanına bir de ışın kılıcı almış. Bakalım ışın kılıcı patates soyarken ne kadar işine yarayacak? Ha, bir de elektrikli tıraş makinesi vardı bavulunda. Muhtemelen elektrik olmayan çiftlik evinde hidroelektrik santral kurmayı düşünüyor...

SEDA ÜREN: İnsanlar onu görünce Barbie bebek sanıp, plastik kutuya koymaya kalkıyor. İnşallah diğer yarışmacılar temizlik sırasında Seda'yı biblo sanıp rafa kaldırmazlar. Ama bu görüntüsüne bakıp da aldanmamak lazım. 35 kiloluk bavulunu çiftlik evine kadar sürüklemeyi başardığına göre, içinde bir Zeyna saklanıyor olmalı!

YASEMİN KOZANOĞLU: Çiftliklere pek yabancı değil. Medyada kötü alışkanlıklarından kurtulması için sık sık ailesinin çiftlik evine kapatıldığı yolunda haberler çıkmıştı. Laila'da Seda Üren için "Tanımıyorum ama yüzü yabancı değil" diyerek, muhtemel boks maçının ilk gongunu çaldı. Kuaför ve epilasyona ihtiyacı olmayacak. Zira benim bildiğim Seda Üren böyle giderse onun bütün tüylerini yolacak! Laila'daki gala gecesinde Yasemin ile Armağan Çağlayan arasında geçen inanılmaz diyalog, Yasemin'in çiftliğe nasıl renk katacağını daha ilk geceden belli etti. Yasemin basın mensuplarına dönerek, "Lütfen çiftlikte olduğum sürece hakkımda yalan yanlış şeyler yazmayın" dedi. Armağan ara pasını kaçırır mı, golü doksana çaktı? "Ne yazacaklar ki? Yasemin Kozanoğlu, Hereke'de Allah'ın dağındaki çiftlik evine erkek almayacak herhalde..."

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fırsatlar ülkesi canım Türkiye!   / 12-09-2004
 Kim bu Reyting Hazretleri?   / 11-09-2004
 Laila'dan çıktım yaylaya:atv 22.20   / 10-09-2004
 Bir belgesel dünyayı değiştirir mi?   / 09-09-2004
 Ve televizyon kadını yarattı!   / 08-09-2004
 Yenilerde ne var ne yok?   / 07-09-2004
 Anlatılanları masal sanmayın   / 06-09-2004
 Eğer televizyona çıkacaksanız...   / 05-09-2004
 Siyaset Meydanı'nın tam zamanı   / 04-09-2004
 Rıfat Ilgaz'ı nasıl bilirsiniz?   / 03-09-2004
YÜKSEL AYTUĞ
Ünlülerin bir çiftliği var...
Ve merakla beklenen...
Bağımsız tasarımcılar markalara tarz katıyor
Bağımsız tasarımcılar markalara tarz katıyor
Büyük firmaların bağımsız tasarımcılarla yaptığı çalışmalar, Türk...
Gözyaşlarımı tutamıyorum madem o zaman nedenini de anlatmalıyım
Gözyaşlarımı tutamıyorum madem o zaman nedenini de anlatmalıyım
'Bu ilişkinin içinde olmamalıyım' deyip de kurtaramıyorsan kendini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.