kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Biz birbirimize hiç 'kıl' olmadık
Biz birbirimize hiç 'kıl' olmadık

atv ekranlarında her sabah 'Kadınca Çarkıfelek' adlı programı sunacak olan Emel Müftüoğlu ve Deniz Seki, 12 yıla dayanan dostluklarının ekrandan izleyenlere yansıyacağından emin. İkili "Birbimizden yana sinir olduğumuz bir şey hiç olmadı" diyor.

Onlar bir zoru başardı... Sahte ilişkilerin, çıkarcı dostlukların, arkadaşlıkların yaşandığı sanat dünyasında çok sağlam temellere dayalı bir dostluk kurmayı başardılar. Tam 12 yıldır dost olan Deniz Seki ile Emel Müftüoğlu, bu süre içerisinde bırakın kavgayı, birbirleriyle tartışmadı bile. İki eski dost, şimdi de aralarındaki sıcak diyaloğu ekrana taşıdı. atv'de bugün başlayan ve hafta içi her sabah birlikte "Kadınca Çarkıfelek" adlı yarışma programını sunacak olan ikili, pozitif enerjilerini izleyicilere yansıtacak. İki ünlü isimle dostluklarını ve yepyeni programlarını konuştuk...

* Sahte ilişkilerin yaşandığı bu sektörde, 12 yıl boyunca dost kalmayı başardınız. Bu sağlam dostluğun temelleri nerede atıldı?
Emel Müftüoğlu: Yıllar önce atıldı. Ortak bir arkadaşımız tarafından tanıştırıldık. Birbirimizi tanıdık tanıyalı çok ciddi bir sevgi saygı, saygınlık ve yakınlık oluştu aramızda. Bu dostluğun da kıymetini bildik. Deniz Seki: Birbirimizi bir bebek duyarlılığı ile korumaya çalıştığımız, birbirimizi kırmamaya çalıştığımız için bu dostluk buralara kadar geldi. Bu dostluk atv'nin de dikkatini çekti. Emel'ce programına katılmıştım. Bu programda bizim birbirimize olan sevgimizi anlamışlar.

* Aranızda müzikal anlamda bir rekabet de var. Sonuçta ikiniz de pop söylüyorsunuz. Bu olay da zedelemiyor mu dostluğunuzu? E.M: Hiç olamaz ki öyle bir şey. Aynı kulvardayız ama hiç öyle gözle bakmadık birbirimize. Ben Deniz ciddi başarılara ulaştığı zaman, kardeşimden, çocuğumdan aldığım keyfin aynısını alıyorum. Güzel bir şey olduğu zaman ağlayarak seyrediyorum. Bu çok enterasan bir his ve hissin sahtesi olmuyor. Duygularını hiçbir zaman kandıramazsın. Bir de en önemlisi arkadaşlığımızın, dostluğumuzun içinde çok zarif bir şey var. En sevdiğin arkadaşlarının bile kıl olduğun sinir olduğun bir yönü vardır. Onu söyleyemezsin, söylersen lanet olsun. Bizde hiç böyle bir şey yaşanmadı. Allah da yaşatmasın! D.S: Ben kendime nasıl davranılmasını istiyorsam, Emel'e de öyle davranıyorum. Öyle olunca dengeler zaten yerine oturuyor. İkimizden biri karşı cins olsaydı, birbirimize aşık olur evlenirdik. Ömür boyu süren bir evliliğimiz olurdu. İki kız kardeş olsak belki böyle olmayabilirdi.

* Emel Hanım, Deniz Seki'yi nasıl anlatırsınız?
Bazı insanlar asaleti doğuştan getirir. Annelerimiz bile birbirlerine benziyor. Kardeşlerimize olan tavırlarımız, düşkünlüğümüz annelerimize olan tavırlarımız, düşkünlüğümüz aynı. Bu kadar mı olur yani. Deniz'in çok naif yanları var. Daha önceki hayatında prensesmiş o. O zerafetin karşısında sen de eşek değilsin yani. Bunun karşılığında sen de çok kibar oluyorsun, asilleşiyorsun.

* Deniz Hanım, siz Emel Müftüoğlu'nu nasıl anlatırsınız?
Emel çok deli dolu, hayat dolu, eğlenceli gözükse de aslında özünde çok duygusal bir kadın. Bizim birbirimizi anlamamızdaki temel sebeplerden biridir. Çok hassas, her acıya karşın ayakta durabilecek kadar kahraman yürekli bir kadındır. Onun hayata karşı alaycı tavrını ve fırtınalı duygusallığını çok seviyorum. Kendime de çok benzetiyorum.

* Doğal olarak en gizli sırlarınızı da paylaşıyorsunuzdur herhalde?
E.M: En önemlisi de bu zaten. Biz hayatımızda hiçbir şeyimizi birbirimizden saklamadık. Bu kadar mı açık olunur? Bazı durumlarda psikoloğa gitmek yerine sorunumu Deniz ile paylaşmayı tercih ediyorum.

* Profesyonel olarak beraber yaptığınız ilk işiniz mi bu? Dostla iş yapma diye bir inanış vardır...
D.S: Gerçekten beni en çok korkutan bu oldu. Ailemde de gördüm, Allah korusun, ortaklıkların sonu güzel bitmez. İşin şekli daha da bulanıyor. Her şey için geçerli, hepimiz için geçerli bu. Mümkün olduğu kadar ben bunu iş olarak değil de, eğleniyormuş gibi bakıyorum. İş olarak düşünürsek istemeden de olsa birbirimizi acıtırız. Mümkün olduğu kadar iş olarak görmüyoruz bunu. Parayı pulu her şeyi kaybetmeyi göze alabilirim. Hep soruyorlar. Ne biriktirdin bugüne kadar diye. Ben para değil hayat biriktiriyorum. Hayattaki en büyük isteğim bu.

* Emel Hanım, siz daha esprili gözüküyorsunuz. Deniz Hanım size göre biraz daha ağır duruyor. Programda da böyle mi olacaksınız?
E.M: Ben daha önce çok program sundum. İnsanlar beni yakından tanıdı. Deniz'i pek tanıma fırsatı bulamadılar. Deniz'in şarkıcı yönünü tanıdılar. Güzel bir kadın olarak tanıdılar. Ama o bütün bunların yanı sıra, aynı zamanda çok piçlikleri olan bir insan. Çok da eğlencelidir. D.S: İkimizin de bilinmeyen çok farklı yönlerini göreceksiniz programda. Bazen oturup ağlayacağız. Bazen güleceğiz. Doğaçlama olacak. Birbirimizden kuvvet alacağız.

* Eğlenceli bir program mı olacak?
E.M: Eğlenceli olacak, ama lakayıt olmayacak. Sonuçta izleyicilere ödül verilecek. Bu yüzden kendi içinde bir ciddiyeti olacak ama eğlendirecek de aynı zamanda...

* Kadınca Çarkıfelek izleyicilerine bir mesajınız var mı?
E.M: Çok sıkı takip etsinler bu programı. Gerçekten çok güzel ve değerli ödüller var. Erkekler de çok soyutlamasınlar kendilerini. D.S: Güne güzel başlamak istiyorlarsa bizi seyretsinler.

ZAFER AKBAŞ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Şarkılarını Osetyalı çocuklara ithaf etti
 Yetiştirme yurdundan şampiyonluğa
 Altın Portakal karışıyor
 Atasagun'un ağırbaşlı modeli, Sever'in sarısı
 Adı mini, derdi maksi
 Kiev'e moda çıkarması
 Evlilik geyikleri
 Hayranları konser alanlarına sığmıyor
 Dawool Anadolu'yu ayağa kaldıracak
 En büyük özelliği genç tasarımcılarla birlikte çalışması
AYŞE ÖZYILMAZER
Ya Reina / Laila'cısın ya değil...
İstanbul gece...
HAKAN & UTKU
Zina diyalogları
(Adam yatakta uyurken başka bir kadının...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Nuraniye
Etlere kaynar suyu ilave...
Çocuğunuzun çantasından önce bedenini okula hazırlayın
Çocuğunuzun çantasından önce bedenini okula hazırlayın
Okul çağındaki çocukların geçirdiği bulaşıcı hastalıklar, kalıcı...
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk
Bir süredir sesi soluğu çıkmayan gece hayatının hızlılarından...
Kızını da marka yapıyor
Kızını da marka yapıyor
"White Co. by H" adıyla ismini markalaştırıp beyaz t-shirt ve eşofman...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.