kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Atasagun'un ağırbaşlı modeli, Sever'in sarısı
Atasagun'un ağırbaşlı modeli, Sever'in sarısı

İki kadın ve ikisi de kariyer sahibi. Saç rengine ve modeline önem veriyor ve ikisi de kuaförlerinden asla kopamıyor. Seray Sever saç rengini, Aslı Atasagun ise çok sevdiği saç modelini değiştirmiyor.

Ünlü olmak hiç de kolay değildir. Her zaman bakımlı olmalısınızdır. Hele de kadınsanız, hayatınızın önemli bir bölümü kuaförde geçer. Çünkü yüzünüzde flaşlar patlarken en mükemmel gülüşünüz, saçınız ve kıyafetinizle gülümsemek istersiniz kameralara. Geçtiğimiz hafta acar bir gazeteci olarak Seray Sever ve Aslı Atasagun'u kuaförlerine kadar takip ettim. Ve sonuçları sizler için görüntüledim. İkisini de Etiler'deki Diba Güzellik Merkezi'nde kıstırıp esir aldım. Kendi adıma özellikle Seray Sever'in artık adeta alamet-i farika haline gelen sarısını nasıl yaptırdığını merak ediyordum. Kanal D'de haber bülteni sunan Aslı Atasagun'un da o upuzun saçlarının boyası ve fönü ile nasıl başa çıktığı ayrı bir muamma idi. Bu özellikle saçına çok düşkün kadınların istifade edeceği yazımda, tüm bu kritik sorularınıza cevaplar bulacaksınız.

SAÇ RENGİ ÇOK BEĞENİLİYOR
Öncelikle Seray Sever'den bahsetmek istiyorum. Türkstar ile çok popüler olan ama asıl fiyakasını bence daha önceleri 'Dadı' dizisiyle yapan Sever, uzun zamandır sarı tonlarını kullanıyor saçlarında. Ancak gelecek yayın döneminde Sever, gerçek bir bomba ile gelmeye hazırlanıyor ekrana. Skandallar sonrası diziyi bırakma kararı alan Tamer Karadağlı'nın yerini senaryoda doldurmamaya karar veren Çocuklar Duymasın ekibi, yeni bölümlerde çocukları komşulara emanet edecek. Seray Sever de çocuklara bakan komşu ailelerden biri olacak. Güzel, bakımlı ve çok zengin bir kadını canlandıracak olan Sever'in dizideki eşi ise olağanüstü kıskanç bir adam.

ASLI HANIM YÜKSEL BEY'E GÜVENİYOR
Dizinin yaşadığı olaylar nedeniyle çok ciddi bir göreve dönüşen bu görev karşısında gelecek sezon Türkstar'daki görevini de bırakan Sever, şimdilerde saçına ekstra özen gösteriyor. Yaklaşık altı ay önce Diba Güzellik Merkezi'ne geçen kuaförü Metin Bey ile birlikte Diba'ya geçen sanatçı, böylece saç rengini devam ettirmeyi başarmış. Özellikle kadın hayranlarının kendisini sık sık durdurup saçını nerede boyattığını sorduklarını belirten Seray, çekimler sırasında "İşte meşhur Metin bu!" diyor. Aslı Atasagun'u ise Kanal D haber bültenlerinden tanıyorsunuz. Kısa bir süre önce hafta sonları ana haber bültenlerini sunma görevini üstlenen güzel spiker de dış görünümüne önem veriyor. Sever'in aksine, işi nedeniyle daha ağırbaşlı saç modellerini tercih ediyor. Zaten tarzı da bu yönde. Onun Diba'da güvendiği isim ise Yüksel Bey. Aslı Hanım, saçlarını Yüksel Bey'den başkasına dokundurtmuyor. Zaten ben bu kadınlar ve kuaförleri arasındaki ilişkiyi bir nevi meditasyon ilişkisine benzetiyorum. Aldatılan kadınlar doğru kuaföre koşup saçlarını değiştirir, birçok sırrımızı kuaförlerimizle paylaşırız. Saçlarımızı emanet ettiğimizde çok güvenmek isteriz. Bu yüzden kuaför değiştirmek birçok kadın için çok zordur. Şimdilerde özellikle büyük salonlar arasında gerçekleşen transferlerde müşteriler de kuaförleri ile birlikte salon değiştiriyor. Diba'ya gidip saçta kış trendlerinden bahsetmemek olmaz. İşte Yüksel Aslan Bey'in ağzından önümüzdeki kış saç trendleri: "Saçlar kesinlikle uzun olacak. Bakır tonları ve bakır kahveler çok gözde olacak. Saçta modernlik dönemi sona eriyor ve daha vamp modeller gündeme geliyor." Meraklısı için Diba'nın telefonu:(0212) 257 99 03

Rahşan GÜLŞAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Biz birbirimize hiç 'kıl' olmadık
 Şarkılarını Osetyalı çocuklara ithaf etti
 Yetiştirme yurdundan şampiyonluğa
 Altın Portakal karışıyor
 Adı mini, derdi maksi
 Kiev'e moda çıkarması
 Evlilik geyikleri
 Hayranları konser alanlarına sığmıyor
 Dawool Anadolu'yu ayağa kaldıracak
 En büyük özelliği genç tasarımcılarla birlikte çalışması
AYŞE ÖZYILMAZER
Ya Reina / Laila'cısın ya değil...
İstanbul gece...
HAKAN & UTKU
Zina diyalogları
(Adam yatakta uyurken başka bir kadının...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Nuraniye
Etlere kaynar suyu ilave...
Çocuğunuzun çantasından önce bedenini okula hazırlayın
Çocuğunuzun çantasından önce bedenini okula hazırlayın
Okul çağındaki çocukların geçirdiği bulaşıcı hastalıklar, kalıcı...
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk
Bir süredir sesi soluğu çıkmayan gece hayatının hızlılarından...
Kızını da marka yapıyor
Kızını da marka yapıyor
"White Co. by H" adıyla ismini markalaştırıp beyaz t-shirt ve eşofman...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.