kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hangi burcun çocuğuna nasıl bir hediye almalı?
Hangi burcun çocuğuna nasıl bir hediye almalı?

Çocuklarınıza hediye seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi burçtaki miniklere ne tür armağanlar almalısınız? Gelin sizlerle birlikte çocukların dünyasına doğru bir yolculuğa çıkalım... Onları burçlarına göre tanıyalım!.

KOÇ BURCU:

Kırmızı ayakkabılar ve rengarenk giysiler

Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının en çok ihtiyaç duyduğu şey, sevgidir. Doğdukları andan itibaren evin komutasını ellerine alırlar. Sevmedikleri mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Dünyaya gözlerini açtıkları andan itibaren müthiş bir enerjiye sahiptirler. Bebekliklerinde sık ateşlenirler. Okul yılları, başarılı ve hırslı geçer. Kız Koçlar, kırmızı ayakkabılara bayılır. Erkek Koçlar'ı baştan çıkaranlar ise arabalar ve renkli tişörtlerdr.

OĞLAK BURCU:

Mikroskop ve dürbün ilgi alanlarına girer

Bir Oğlak çocuğuna asla sıradan bir çocuk muamelesi yapamazsınız. Sizi öylesine küçük düşürür ki, onun yanında acemiliğinize şaşırırsınız. Zevklerinde azimli ve ısrarcıdır. Gerçekten istediği bir şey varsa kesinlikle elde edecektir. Oyuncaklarının yerini değiştirirseniz kıyametleri koparacaktır. İnatçı yapısı yemek saatlerinin değişmesine bile izin vermeyecek, alıştığı bir eşyası eskise bile ondan vazgeçmeyecektir. Ona alacağınız şeyleri çift almaya özen göstermelisiniz. Alışveriş zevki çok gariptir. Koleksiyon merakı vardır. Özellikle kalem, anahtarlık, değişik logosu olan eşyaları biriktirebilir. Fotoğraf makinesi, dürbün, mikroskop istediği şeyler arasındadır. Deri klasik okul çantası veya cüzdan, kol saatinden de hoşlanır.

BOĞA BURCU:

Kızlara tüylü kazak erkeklere müzik alet
i
Sessiz ve sakin yapısı ile sizi asla utandırmazlar. Baskıya gelemezler. Bir şeyi defalarca tembih ederseniz, inadına yapmazlar. Sevgiye çok fazla değer verdikleri için yanaklarından öpmeyi sakın ihmal etmeyin. Renkler ve sesler onlar için çok önemlidir. Hediye almak istiyorsanız, işiniz çok zor olmaz. Kızlar daha çok yumuşak tüylü kazaklar, saten parlak pijamalar ve uzun saçlı bebeklerden hoşlanır. Org ve gitar gibi müzik aletleri ile son moda spor ayakkabıları da erkekleri mutlu eder.

YENGEÇ BURCU:

Denizle ilgili her şey ilgilerini çeker

Hassas ve alıngan olan bu çocuklar mutlaka ağlayacak bir şey bulurlar. Ne yapsanız onları mutlu edemezsiniz. Oldukça anlamlı ve duygusal bir yüze sahiptirler. Annelerine çok bağlıdırlar. Sevdiklerinden uzakta kalmaya dayanamazlar. Kızlar; küçükken masal kitaplarını, büyüdükçe gümüş takıları, çiçek ve yosun kokularını, dantel gecelikleri severler. Erkekler, fabl tarzı oyunları ve yeteneklerini geliştirecek kitap ve oyuncakları tercih ederler. Özellikle denizi anımsatan eşyalara ilgi gösterirler.

BAŞAK BURCU:

Bir kedi ya da köpek yavrusu onu deli eder

Rol yapma yetenekleri öylesine gelişmiştir ki, küçük yaşlarda ayna karşısında mimiklerini incelerler. Çoğu kez sesli düşünür ve annesini taklit ederler. Sakinlikten hoşlanır ve tenkite gelemezler. Hatalarını sessizce bir kere söylerseniz, bir daha asla yapmayacaktır. Sorumluluğunu bilir ve sizi yormadan odasını toplar. Onunla arkadaş gibi konuşmalısınız. Ona değişik sabunlar, iç çamaşırları hediye edebilirsiniz. Bir kol saati bornoz, yavru bir kedi veya köpek ve ilginç kitaplardan hoşlanır.

AKREP BURCU:

Polisiye romanlarla kol saatlerine bayılır

Dünyanın en ilginç çocuklarıdır. Sessiz ve sakin denizlerde kopan fırtınalara benzerler. Yalnızlığı severler. Kendilerini oyalamaya bayılırlar. Sürekli sevgiye ihtiyaç duyarlar fakat bunu itiraf edemeyecek kadar gururludurlar. Sezgileri o kadar güçlüdür ki, gözleriyle sizi takip ederek hislerinizi ve düşüncelerinizi anlarlar. Alışverişte en çok zevk aldığı şeyler; polisiye romanlar, blue- jean ve rock müziği dinleyebileceği CD'lerdir. Kol saatinden de asla vazgeçmezler.

KOVA BURCU:

Zekasını geliştirecek malzemelere yönelin

Bu küçük dahiler ve sevimli afacanlarla yaşam pek keyiflidir. Onu dünyaya getirdiğinize sizi asla pişman etmeyecektir. Her an değişen ruh yapısını şaşkınlıkla izlerken, o bunu çok doğal bir şekilde yapacak ve size aldırmayacaktır. Okumayı öğrendiği andan itibaren, resimli süslü ansiklopediler okuyacak ve maket oyunlarla beynini geliştirecek ve sizi şaşırtacaktır. Daha küçük yaşlarda elektronik eşyalara ve bilgisayarlara ilgi duyacaktır. Sizi elinizden tutup elektronik oyuncaklar satan mağazaları gezdirecektir.

İKİZLER BURCU:

Macera kitapları ve takılara düşkündür

Onlarda ilk fark edeceğiniz şey parlak ve cin gibi bakan gözleridir. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler. Zeki ve kıskançtırlar. Disiplini ve ders çalışmayı sevmedikleri için yaşam boyunca sizi uğraştırabilirler. Kızlara her şey alınabilir. Değişik kıyafetler, renkli tişörtler, daha küçük yaşta kolyeler küpeler, resim malzemeleri, dans ayakkabıları... Erkekler; bilgisayar, kol saati, macera kitapları ve ayakkabı ile mutlu olur...

ASLAN BURCU:

Saat ve fotoğraf makinesine meraklı

Bu burcun çocukları adeta enerji deposudur. İstedikleri bir şey olmadığı zaman, sürekli ağlayarak aile üyelerini testten geçiriler ve sonunda pes ettirirler. Daha küçük yaşta gururlu ve mağrurdur. Okul yılların da tiyatro ve piyeslerde rol alarak, sanatçı kimliğiyle karşınıza çıkacak ve sizi şaşırtacaktır. Onlara şey hediye edebilirsiniz. Canlı renklerden yapılmış kol saatleri, kazaklar, tişörtler, müzik aletleri, mayolar ve fotoğraf makineleri hoşlarına gider.

TERAZİ BURCU:

Alışverişe onunla birlikte çıkmalısınız

Çok yönlü olan bu çocuklar bir hayli çekingendirler. Uslu, yemek problemi olmayan fazla ağlamayan rahat ve gürültüsüz ortamlarda rahatça vakitlerini geçirirler. Alışverişe çıkarken mutlaka beraberinizde onu da götürün. Alacaklarını kendi seçecek ve sizin aldığınız hiçbir şeyi beğenmeyecektir. Resim malzmeleri gibi sanatçı kişiliğini ortaya çıkaracak şeyleri sever.

YAY BURCU:

İstediği her şeyi size aldırabilir
Konuşmayı çok çabuk öğrenirler ve sonra da büyükleri bunaltan sorularla karşılarına çıkarlar. Çevresindeki her şeyi merak ederler. Sizi "Yeter artık" diye bağırtacak kadar çileden çıkartabilir. Alışverişten müthiş keyif alan bu çocuklar, istediği her şeyi size aldırmakta başarılıdır. Ayakkabılar, blue-jeanler seyahat kitapları, müzik CD'lerinden hoşlanır.

BALIK BURCU:

Hikaye okumak çok hoşlarına gider

Edebiyata olan düşkünlükleri küçük yaşta kendisini belli eder. Okudukları hikayelerden yola çıkarak şaşırtacı şekilde yenilerini uydururlar. Duygularını kolay ifade edemezler ve içine kapanık yaşarlar. Onlarla alışveriş yapmak zordur. Hep hayallerinde almak istedikleri bir şey vardır ve onun aynısını bulmak için çarşı pazar sizi dolaştırırlar. Hikaye kitapları, doğa albümleri ve müzik dinleyebileceği bir radyo onları sevindirir.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Podyuma Sergen'in eski sevgilisi olarak çıkmadım
 King Kong'un yeni starları çok heyecanlı
 Dans etme tutkusu engel tanımıyor
 'Baştacı' sektöre yön veren program
 Pembe yalan iyidir!
 İstanbul'dan Ankara'ya Bağbozumu gezileri
 Tanınmadıkları için itiraf ediyorlar
 Yazı Tura'nın seksi güzeli
 Uzun mesafeyi dublör koşuyor
 Çevik, seksi ve intikamcı: Kedi kadın
HAKAN & UTKU
Berbat Durum Senaryoları
Deplasmanda oynayan bir...
AYŞE TÜTER
Maydanozlu buğulama
Maydanozların yarısını balıkları...
Sağlık Bakanlığı meme kanserine savaş açtı
Sağlık Bakanlığı meme kanserine savaş açtı
Sağlık Bakanlığı, 2023 Kansersiz Yaşam Projesi kapsamında, 50-69 yaş...
Bu köyde dişler çürümüyor
Bu köyde dişler çürümüyor
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları ile Dünya Sağlık Örgütü...
Sunucuların dekolte yarışı
Sunucuların dekolte yarışı
Fethiye'de 11 Eylül'de düzenlenecek '3. Megahit Uluslararası Akdeniz...
Ağa'sız ilk kez
Ağa'sız ilk kez
10 Nisan'da kaybettiğimiz Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Hanım,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.