kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu güzel kadınlar her 'yaka'ya lazım...
Bu güzel kadınlar her 'yaka'ya lazım...
Nasıl bir erkek hayal ediyorlar?

Bu güzel kadınlar her 'yaka'ya lazım...

Yerli standuplar arasında kendine özgü karakterleriyle Türk izleyicisinde alışkanlık yaratan 'Avrupa Yakası'nın hepsi birbirinden güzel, 'O ha' falan olan, yoga yapan, şuh bir edayla ortalıkta dolaşan üç hanımı bu ayki Marie Claire dergisinde bir araya geldi. İlginç diyaloglar da birbiri ardına sıralandı.

EVRİM AKIN (Selin)
Bana yeni yıl hediyesi oldu
* 12 Haziran 1979'da Ankara'da doğdum. Dört kişilik memur bir ailenin çocuğuyum. Rahmetli babam çok eğlenceli adamdı, neşemi ondan aldım.

* Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandım. Sonra atıldım ve çalışmaya başladım.

* Para kazanmaya başlayınca, hayatta kendimden daha değerli iki varlık, annem ve erkek kardeşimi yanıma aldırdım. Hayattaki tek amacım onları korumak.

* Dizinin kastı oluşurken Selin rolü için uygun kimseyi bulamamışlar. Orada çalışan arkadaşım Jale beni tavsiye etmiş. Görüşmeye gittim, saçlarımı sarıya boyatıp boyatamayacağımı sordular. Vee 31 Aralık 2003'te rolün bana verildiğini söylendi. Benim için tam bir yılbaşı hediyesi oldu yani.

* Selin'le benzer taraflarımız hiç yok. O çok kokoş, ben daha spor bir kızım; jean, tişört, spor ayakkabı ya da terlikle gezerim. Topuklu ayakkabılara, süslü kadınlara özeniyorum ama öyle rahat olamıyorum. Bana göre Selin çok sıradan...

HALE CANEROĞLU (Yaprak)
Hale'nin tarzını Yaprak'a taşıdık
* 1974'de Almanya'da doğdum. Annem öğretmen, babam ressamdı. 1993'te Galatasaray Üniversitesi Sinema-TV Bölümü'nü kazandım. Okulun son iki yılında reklam filmlerinde oynarken, yönetmen yardımcılığı da yapmaya başladım. Bu bana kamera arkası ve önünü karşılaştırma fırsatı verdi. Kamera önünüdekileri hep kıskandım ve oyuncu olmaya karar verdim.

* Türkiye'deki konservatuvarlar 25 yaşından sonra almıyor. 'Au-pair' olarak Amerika'ya gittim. Bir yıl sonra New York'ta konservatuvara başladım ve çok iyi bir şan eğitimi aldım.

* Yeni dizi çekildiğini duydum ve yönetmeni tanıyordum. "Bana göre bir rol var mı" diye aradım. Gülse de beni arıyormuş. Doritos reklamında görmüş ve 'İşte Yaprak bu kız' demiş. Çevrem, kendimi oynadığımı söylüyor. Uzakdoğu kültürü merakı benim de hep ilgi duyduğum konular. Yaprak'ın giyim tarzı da benim tarzım. Hale'nin tarzını Yaprak'a taşıdık.

ŞENAY GÜRLER (Fatoş)
Fatoş'tan daha güçlüyüm ben
* İzmir'de doğdum ama doğum yılım sır! Çok haşarı bir çocuktum. Erkek kardeşimle para karşılığı Hacivat-Karagöz oynatırdık.

* Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunuyum. Sinema-Televizyon- Fotoğrafçılık okudum, bir yandan da dışarıdan tiyatro yaptım. Ardından TRT'de sunuculuk... İzmir'de yapabileceğim her şeyi yaptığıma inandığımda (evlilik, boşanma ve dünyalar güzeli bir kız çocuğu dahil), kendimi aşmam gerektiğine karar verdim ve kimseyi tanımadığım koca şehir İstanbul'a geldim; yıl 1992... Yönetmenlik yapmak istiyordum, oyuncu oldum. İyi ki de olmuşum!

* Geçen yaz Reha Erdem'le 'İnsan Nedir Ki?' diye bir film çektim, ekimde vizyona girecek. Sonra Gülse Birsel'le tanıştım ve rolümü anlattığında çok etkilendim. Ama ben kesinlikle Fatoş'tan daha güçlü bir tipim. Çünkü hayatta yalnızsın ve ayakta durman gerekiyor. Ancak Fatoş'un erkeklerle zaman geçirmesi gerekiyor.

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Osman'la çıkarken Şenol'la bitirmiştik
 Paralı çapkınların kız tavlama yolları
'Aynı Mahallenin Çocukları' onlar
'Aynı Mahallenin Çocukları' onlar
Müzik dünyasının ünlü isimleri, Serhan Kelleözü'nün parçalarından...
Kadın starların yayınevi!
Kadın starların yayınevi!
Gülse Birsel, İclal Aydın, Pakize Suda, Ayşe Arman, Seda Kaya Güler...
1 Milyon TL = 1 Yeni Türk Lirası
Yeni Türk Lirası'na 2005'te hazır olun. Yasa ile, Türk lirasından...
Marmara Depreminin 5. yıldönümü
20'nci yüzyılın en büyük depremi Marmara Bölgesi'nde bundan 5 sene...
Süreyya Ayhan Dosyası
1500 metre Avrupa Şampiyonu Süreyya Ayhan Atina Olimpiyatları'na bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.