kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Osman'la çıkarken Şenol'la bitirmiştik
Osman'la çıkarken Şenol'la bitirmiştik

Manken Yüksel Ak, rüya gibi başlayıp bir anda biten evliliğinin sıkıntılarını üzerinden atmış. Artık çok mutlu. Hayata gülümsüyor. Çünkü aşık... İş adamı Osman Rimer'le olan birlikteliği ona yaramış. Şenol İpek'le evliliği bitmeden başka bir aşk yaşadığı için eleştirilen güzel manken ilk kez konuştu:.

2000 yılının Türkiye Güzeli Yüksel Ak, her zaman podyumların örnek mankeni olarak gösteriliyordu. Gerek özel hayatındaki istikrarı gerekse iş disipliniyle büyük firmaların vazgeçilmez ismiydi. Mesleğinin zirvesindeyken meslektaşı Şenol İpek ile nikah masasına oturdu ve İzmir'de rüya gibi bir düğünle evlendi. Herkesin modern çağın Romeo ve Juliet'i olarak gördüğü çiftin evliliği ikinci yılında çatırdamaya başladı. İlk zamanlar boşanacakları yolunda çıkan söylentileri yalanlayan Yüksel Ak'ın kısa bir süre sonra gazetelere yolladığı boşanma kararını açıklayan faks herkesi şaşırttı. Ve rüya gibi başlayan evlilik kısa sürede bitti. Biten evliliğinin hemen ardından kendini başka bir heyecanın içinde bulan Yüksel Ak, yeni hayatına ve yeni ilişkisineyse çabuk alıştı. 6 aydır İzmirli iş adamı Osman Rimer'le aşk yaşayan güzel manken, yeni aşkını yere göğe sığdıramıyor: "O çok özel ve çok değerli. Şimdiye dek bu kadar yoğun bir aşk yaşamadım."

HEP MANTIKLI BİR KADIN OLDUM
* Şenol İpek ile biten evliliğinin ardından sıkıntılı günler yaşadın mı
Açıkçası çok sıkıntılı günler yaşamadım. Bunaldığım, 'şimdi ne yapacağım' dediğim zamanlar hiç olmadı. Her zaman güçlü ve mantıklı bir kadın oldum. Sonuçta evliliğimiz sessiz sakin bitti. Gazetelere gönderdiğim basın bültenini 'yaşayıp, göreceğiz' diye bitirmiştim. Ve hep beraber yaşadık ve gördük. Şimdi gayet mutluyum ve huzurluyum.

* Uzun zamandır iş adamı Osman Rimer'le bir aşk yaşıyorsun. Bu aşk nasıl başladı
Ayrıntı vermek istemiyorum. Ama bizi, arkadaşım Melis tanıştırmadı. Bir ortamda tanıştık ve birbirimizden çok hoşlanıp, birlikte olmaya başladık.

* Şenol ile evliliğini bitirmeden bu aşkı yaşadığın doğru mu?
Osman benim hayatıma girdiğinde, kesinlikle Şenol yoktu. Şenol ile tamamen yollarımızı ayırmıştık.

İLİŞKİMİZ MEDYATİK DEĞİL
* Evliliğin biter bitmez böyle bir ilişki yaşaman sence sağlıklı mı
Bu gerçekten bir aşk! Aşk planlı yaşanacak bir şey değil. Bunun kuralları yok. Yani şu zaman aşık olurum, şu zaman birlikte olurum diye bir şey yok. Osman'ı çok seviyorum. Kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissetmeseydim böyle bir aşk yaşamazdım. Şu anda Osman'la ilişkimiz sağlıklı ve çok güzel gidiyor. Sonuçta bütün ilişkilerinizde birebir aynı şeyleri yaşamıyorsunuz. Yaşadığım hiçbir ilişkiyi kesinlikle birbiriyle kıyaslamam. 'Ben bir kere evlendim de dilim yandı bir daha evlenmem' diye de düşünmem.

* Osman'dan bahsederken gözlerinin içi parlıyor...
Açıkçası çok mutluyuz. Şimdiye dek bu kadar yoğun bir aşk yaşamadım. Geçmişteki her şeyi gömdüm. Zaten hiçbir zaman geçmişiyle yaşayan bir insan değilim. Osman ile aramızda sevginin yanı sıra saygı da var. Osman benim için çok özel ve çok değerli. Onunla sohbet etmeyi çok seviyorum, çok dolu bir insan. Onun yanına gittiğim zaman inanılmaz heyecanlanıyorum. Osman'a olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez.

* Seni onda en çok ne etkiledi?
Gerçekten ilişkimle ilgili çok fazla detay vermek istemiyorum. Çünkü bizimkisi hiçbir şekilde medyatik bir ilişki değil. Biz kendi halimizde bir ilişki yaşıyoruz. Çok mutluyuz ve her şey çok güzel gidiyor.

* O istemediği için mi konuşmuyorsun Şenol ile ilişkinden rahatlıkla bahsediyordun...
Şenol ile yaşadığımız medyatik bir ilişkiydi. Çünkü o da ünlüydü. Ayrıca Osman da ilişkimiz hakkında konuşma taraftarı değil. Çok da haklı... İlişkimizi herkesin bilmesi gerekmiyor. Osman'ın medyadan uzak durması hoşuma gidiyor.

* Osman ile tanıştığında onun evli olduğu doğru mu?
Benimle tanıştığında evli değildi, boşanmıştı. Onun evliliğinin bitmesinin nedeni kesinlikle ben değilim. İkimizin de başından bir evlilik geçti fakat birbirimizi tanıdığımızda ikimizde evli değildik.

* Bu ilişkiyle birlikte işlerini aksattığın doğru mu?
Ben hala işimi yapıyorum. Çünkü iş çok önemli. Podyumları seviyorum. Severek yaptığım bir işim var. Ama 'işin mi, Osman mı' diye sorarsanız Osman'ı tercih ederim. Osman benim için birinci sırada.

HAYATIM DEĞİŞMEDİ
* Evli bir erkekle aşk yaşadığın, Şenol'a ihanet ettiğin söylentilerinin ardından, örnek manken imajın bitti mi?
Allah'tan ailem dedikoduların yalan olduğunu biliyor. Ben evliliğim bittikten sonra dağıtmadım, her zaman aynıyım. Çünkü ben hiç değişmedim. Hayatımda hiçbir şey değişmedi. Mesleğimi yine doğru bir şekilde yapıyorum. Tabi hayatımın sonuna kadar mankenlik yapmayı düşünmüyorum. Mankenlik beni bırakmadan ben onu bırakacağım. Oyunculuğu başarabilirsem ilgileneceğim. İleride de bir güzellik merkezi açmak istiyorum.



GÜLŞEN YÜKSEL MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Paralı çapkınların kız tavlama yolları
 Bu güzel kadınlar her 'yaka'ya lazım...
'Aynı Mahallenin Çocukları' onlar
'Aynı Mahallenin Çocukları' onlar
Müzik dünyasının ünlü isimleri, Serhan Kelleözü'nün parçalarından...
Kadın starların yayınevi!
Kadın starların yayınevi!
Gülse Birsel, İclal Aydın, Pakize Suda, Ayşe Arman, Seda Kaya Güler...
1 Milyon TL = 1 Yeni Türk Lirası
Yeni Türk Lirası'na 2005'te hazır olun. Yasa ile, Türk lirasından...
Marmara Depreminin 5. yıldönümü
20'nci yüzyılın en büyük depremi Marmara Bölgesi'nde bundan 5 sene...
Süreyya Ayhan Dosyası
1500 metre Avrupa Şampiyonu Süreyya Ayhan Atina Olimpiyatları'na bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.