kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ünlülerden Arzu Balkan'a sakin ol' çağrısı geldi
Ünlülerden Arzu Balkan'a sakin ol' çağrısı geldi
Onlar Affetmiyor
Psikolog Alanur Özalp: Acele etmeyin

Ünlülerden Arzu Balkan'a sakin ol' çağrısı geldi

Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan'ı aldatması nedeniyle evliliklerinin yürüyüp yürümeyeceği merak konusu oldu. Eşleri tarafından aldatılan ünlü isimler de çiftin yanında olduklarını belirterek, Arzu Balkan'a acele karar vermemesini öğütledi.

Nefsine yenik düştüğünü söyledi. "Ben çok değerli olan eşimi aldattım" dedi ve şantaja boyun eğmediğini ifade etti. Tamer Karadağlı, iki Rus hayat kadınıyla olan ilişkisini doğruladı. Eşi Arzu Balkan'dan, ailesinden ve kendisini örnek alıp mağdur duruma düşmüş bütün kadınlardan da özür diledi. Eşinin durumu anlayışla karşılaması ve "Kırgınım, üzgünüm ama Tamer mağdur durumda" sözleri ise ünlü çiftin evliliklerinin yürüyüp yürümeyeceğine ilişkin belki ilk işaretlerdi ama yine de söz konusu aldatma olayının sonucunu kestirmeye yetmedi.

İŞ BALKAN'DA BİTİYOR
Kısacası Arzu Balkan, Tamer Karadağlı'nın ihanetini affeder mi, boşanırlar mı bilinmez ama sanat dünyasının ünlü isimleri çifti sakin olmaya davet ediyor. Daha önce eşleri tarafından birçok kez aldatılan ünlü isimlerin yaptığı çağrıların çoğu da Arzu Balkan'a. Çünkü iş Balkan da bitiyor. Şu anda genç kadının vereceği karar merakla beklenirken yakın dostları evliliklerinin bitmemesini diliyor.

KARARINI KENDİ VERMELİ

TUBA ALTINTOP:
"İşi epey zor. Aldatma aldatmadır. Aldatılmak da aldatılmaktır. Aldatılan insanın çok acı çektiğini, bunalıma girdiğini, umutsuzluğa kapıldığını ve hiçbir şeyden zevk almadığını söyleyebilirim. Çok kötü bir durumdur. Arzu Hanım'a elbette benim vereceğim bir akıl olamaz. Belki kocasını affeder belki de boşanır. Orası beni ve hiç kimseyi ilgilendirmez. 'Affet' deriz ama daha sonra belki yine aldatılır. 'Boşan' deriz belki de kocası bir daha asla aldatmayacaktır ve dünyanın en iyi kocası olacaktır. Bu nedenle üçüncü kişilerin akıl vermesi doğru değil. En iyi kararı kendisi verecektir. Çünkü vereceği karar ne olursa olsun sonuçlarına tek başına kendisi katlanacaktır."

ZAMANA İHTİYAÇ VAR


DERYA BAYKAL:
"Kadın olarak elbette Arzu'nun yanındayım. İkisi de benim dostumdur. Arzu ve Tamer'e zaman tanınması gerekir. İkisi de aklı başında insanlar. Bizim fikirlerimize gereksinimleri yok. Arzu bana ihtiyaç duyarsa bir ablası olarak her zaman yanındayım. Herkes hata yapabilir. Tamer de bir hata yapmıştır ama göklere çıkardığımız bir insanın tek kalemde harcanmasını da doğru bulmuyorum. Tamer de Arzu da zaman içinde bir karara varıp, sorunlarını çözeceklerdir. Biz onlara destek olmak ve alacakları karara saygı duymak düşer. Bu tür olaylar her zaman oluyor ama biz ünlü insanların başına geldiği zaman ortalık karışıyor."

KİMSEYE KULAK ASMASIN


HÜLYA AVŞAR:
"Arzu'ya da Tamer'e de söylediğim şu: Geçecek, bütün bu olaylar bir süre sonra unutulacak. Çünkü biz hafızasız bir toplumuz. Tamer'in yaptığına hoşgörülü bakmak mümkün değil elbet. Arzu'ya tavsiyem kimsenin söylediklerine kulak asmasın. 3-4 ay beklesin kararını sonra versin."

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Görücü usulüyle tanıştık büyük bir aşkla evlendik
 Hem damat tarafıydık hem gelin!
 Hani yalandı!
 Laila ile 5 yıldaha
 Tutumlu mu unutkan mı?
 7 Ekim'de evleniyorlar
 Fotoğraf fobisi!
 Hayır için bir araya geldiler
 Dinlenmek için İtalya'yı seçtiler
 Johnny Depp yorgunluk atıyor
 Aşk ondan sorulur
 Malikaneleri yıkılmak üzere
Kukla İbiş Almanya'da yok satıyor
Kukla İbiş Almanya'da yok satıyor
Çocuklara yönelik bir oyun için gittikleri Almanya'dan 'kukla'...
Rus ve İranlı kadınlar aynı havuzda buluştu
Rus ve İranlı kadınlar aynı havuzda buluştu
Başı bağlı İranlı kadınlar ile tangalı Rus kızlar, aynı havuzda...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.