kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balık'ın karmaşık bir dünyası vardır
Mühendislik Kova'ya denizcilik Balık'a uyar
Balık'ın karmaşık bir dünyası vardır

Balık'ın karmaşık bir dünyası vardır

Balık burcu insanı, merhametli, sempatik ve babacandır. Çok kolay gözyaşlarına boğulur ve acı çeken insan gördüğü zaman dayanamaz. Su grubu olduğu için; derin, duygusal ve değişkendir. Karmaşık bir dünyası vardır. Psikolojik rahatsızlıklara çok yatkındır. Çok çabuk demoralize olur. Kadere inanır. Hiçbir gerekçesi olmayan fantezileri vardır. Alçak gönüllüdür. Rekabet ve yarışmalardan kaçar. Yaşamda iddialı değildir. Duygu dünyasında yaşayan Balık, çalışmaktan hoşlanmaz. Sezgileri çok kuvvetli olduğu için farkında olmadan öğrenir. Balıklar'ın ofisleri ve çalışma alanları genelde koyu renklerden ve kadifelerden oluşur. Rahat ve sıcak ortamlardan hoşlanır. Rüya ve hülyalı bir yaşam sevdikleri için, gerçeklere dönmesi oldukça zaman alır. Balık'lar sanatçı ruhlu kişilerdir ve ofis işlerine uygun değildirler. Çevresinde herkesin yardımına koşarken bile; hem kendisin, hem de çevresinin aklını karıştırır. Sürekli kendini bir işe ait olmadığı için suçlar, fakat asla ideal işini bulamaz. Bulunduğu yerde popüler insanların yanında olmak ister. Sıradan kişilerle çalışmak istemez. Hayal dünyasında yaşadıkları için, onların aklını başına getirecek arkadaşlara gereksinim duyarlar. Bulunduğu ofisin sakin olmasına özen gösterir, kalabalık ortamlarda dikkati dağılır. İletişim kurulamıyorsa onu yalnız bırakın. İhtiyacı vardır ve gerekirse size o ulaşır. Onun sorunlarını dinlemeye kalkışmayın başaramazsınız, aklınız daha da karışır. Olayları abartmasına izin verin. Buna ihtiyacı vardır.

İki Balık'ın ortaklığı süper uyumlu olur
Balık bir Koç'la herkesin beklediği olumsuzlukları yaşamayacaktır. Çünkü, Koç'un yanında taşıyacağı bir kişiye ihtiyacı vardır ve Balık'tan daha iyisini bulamaz. Balık, Koç'u sessizce takip eder. Balık'la Boğa'nın beraberliği ise en son düşünülecek bir olaydır. Güçlü duygulara sahip olan Boğa konuşmak isterken, Balık düşüncelerini söylemekten kaçacaktır. Boğa tahammül noktasından sonra hızla ondan uzaklaşacaktır. İkizler ve Balık'ın ortak nokta bulmaları çok uzun zaman alır ve birbirlerinden çabuk bıkarlar. Yengeç'le Balık mükemmel bir ilişki oluştururken, şansları varsa birlikte çok zengin bile olabilirler. Rakipleri ile mücadelede birbirlerine destek verirler. Balık ve Aslan ortaklığı Aslan'ın kükremeleri nedeniyle fazla uzun ömürlü olmaz. Başak'la da durum aynıdır. Duygusal Balık, akıllı Başak'ı çileden çıkaracaktır. Terazi de Balık için uygun bir partner değildir.Akrep ve Balık için çok şey söylenebilir. Akrep, Balık'ı korkutarak, aklının karışmasına neden olabilir. Güçlü kişileri seven Balık, Akrep'ten etkilenecektir. Geri planda çalışıp, kendini Akrep'e teslim edecektir. Yay'la Balık anlaşması belli çerçevelerde düzgün gidebilir. İyimser Yay, bir müddet sonra sıkıldığını hissedecek ve hemen uzaklaşmanın yollarını arayacaktır. Balık için zor ilişkilerden biri de Kova'dır. Çünkü, Kova pozitif, Balık negatiftir. Balık-Balık ikilisi iş hayatında mükemmel sonuç verir.

Suyla yakın olmak iş verimini arttırır
Balıklar için ideal meslekler: şair, aktör, hastabakıcı, hemşire, öğretmen, dansör, deniz subayı, balıkçılık ve denizcilik, kaptan, din görevlisi, sosyal hizmet görevlisi, kimyager, eczacı, kamp yöneticisi.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşkınıza ilk yardım
 İşitme engellilere üniversite şansı
 Erzurum'da condom savaşı
 Geleceğin liderleri Likya yolunda
 Kapatma aksesuvarları
HAKAN & UTKU
Kadıköy'deki 4.5 saatlik tarihi duruşma
- Geldi mi...
AYŞE TÜTER
Mutfakta Lezzet Güneşi
Yağı eritin, kadayıfın üzerine...
Sosyetede ikinci DNA vakası!
Sosyetede ikinci DNA vakası!
SABAH gazetesinde dün yayınlanan, Ali Güreli'nin evlilik dışı...
Yerli Beckham'lar!
Yerli Beckham'lar!
Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, 'Türkiye'nin...
Hastane odasında ağlatan buluşma
Hastane odasında ağlatan buluşma
21 yaşındaki Tülay Ezgi Selen, Kumburgaz'da bir trafik canavarının...
Kariyer yapma uğruna anne olmayı ertelemeyin
Kariyer yapma uğruna anne olmayı ertelemeyin
Günümüz kadınının kariyerini ön plana çıkararak, anneliği ileri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.