kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Geleceğin liderleri Likya yolunda
Geleceğin liderleri Likya yolunda

Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi tarafından düzenlenen "Likya Liderlik Yürüyüşü", işinde lider olmak isteyenlerle doğa tutkunlarını buluşturuyor. Dünyadaki en güzel 10 yürüyüş rotasından birisi olan Fethiye-Ölüdeniz'den Kemer-Beldibi'ne uzanan 500 kilometrelik rotada düzenlenecek bir haftalık yürüyüş süresince, seminer ve takım çalışmaları yapılacak.

Antik Likya'da upuzun bir yolculuk... Tarih, doğa ve kamp bir arada. Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi tarafından düzenlenen "Likya Liderlik Yürüyüşü", işinde lider olmak isteyenlerle doğa tutkunlarını buluşturuyor. Dünyadaki en güzel 10 yürüyüş rotasından birisi olan Fethiye-Ölüdeniz'den Kemer-Beldibi'ne uzanan 500 kilometrelik rotada düzenlenecek bir haftalık kamp süresince, seminer ve takım çalışmaları bir arada yürütülecek. Eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi'nin düzenlediği yürüyüş ilgili olarak Akademi'nin Müdürü Günsu Bayar Bayar, "Likya Liderlik Yürüyüşü, Türkiye'de düzenlenen en büyük outdoor-workshop olacak. Likya rotası boyunca doğa yürüyüşleri, kamp, oyunlar, seminerler, liderlik çalışmaları ve takım çalışmaları yapılacak. Projeye katılanlara bireysel gelişimlerine katkıda bulunacak ve her katılımcının işinin lideri olması için gerekli eğitimler, söyleşiler ve uygulamalar yaptırılacak" dedi. Bayar Akademi'nin çalışmalarını şöyle anlattı:"Kurumlara ve bireylere kişisel ve mesleki danışmanlık sağlıyoruz. Liderlik seminerleri de işimizin bir parçası. İletişim, beden dili, zorluklarla başa çıkma, davranış biçimleri, takım çalışması, sorun çözme becerileri, zamanlama, stres yönetimi, imaj, motivasyon, etkili konuşma, pozitif düşünme başlıkları altında seminerler veriyoruz."

İÇİNİZDEKİ LİDERİ KEŞFEDİN
Liderliğin, kişinin sahip olması gereken erdemler ve hareket tarzları olduğunu belirten Bayar, şöyle konuştu: "Liderlik güç kullanmak değil, başkalarını güçlü kılmaktır. İş yaşamı, beden dilini kullanma, zorluklarla başa çıkma yolları, takım oyuncusu olabilmek verdiğimiz eğitimin bir parçası. Bunların hepsi insanın kendi içine bir yolculuk. Bu yolculuğu gerçek bir yolculukla birleştirerek "Likya Liderlik Yürüyüşü"nü planladık. Yolculuk süresince katılımcıların içindeki lideri keşfedip, işlerinde lider olmasına çalışacağız."

ODTÜ İZCİLİK GRUBU LİDERLİK EDECEK
Katılımcılara kişisel malzemeleri dışında kalan, uyku tulumu, mat, çanta ve çadır gibi kamp malzemeleri Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi tarafından sağlanacak. Yürüyüş kamplarının organizasyonu ODTÜ İzci Grubu üyeleri tarafından gerçekleştirilecek. 24-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek yürüyüşe katılım ücreti 350 milyon lira olarak belirlendi. Ankara Genç İşadamları Derneği ve Türk-İngiliz Kültür Derneği tarafından desteklenen organizasyonun kayıtları bugün sona eriyor.

Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi
Tel: (0 312) 472 81 86 - 87
E-mail: likya@likya.com.tr
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Mühendislik Kova'ya denizcilik Balık'a uyar
 Aşkınıza ilk yardım
 İşitme engellilere üniversite şansı
 Erzurum'da condom savaşı
 Kapatma aksesuvarları
HAKAN & UTKU
Kadıköy'deki 4.5 saatlik tarihi duruşma
- Geldi mi...
AYŞE TÜTER
Mutfakta Lezzet Güneşi
Yağı eritin, kadayıfın üzerine...
Sosyetede ikinci DNA vakası!
Sosyetede ikinci DNA vakası!
SABAH gazetesinde dün yayınlanan, Ali Güreli'nin evlilik dışı...
Yerli Beckham'lar!
Yerli Beckham'lar!
Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, 'Türkiye'nin...
Hastane odasında ağlatan buluşma
Hastane odasında ağlatan buluşma
21 yaşındaki Tülay Ezgi Selen, Kumburgaz'da bir trafik canavarının...
Kariyer yapma uğruna anne olmayı ertelemeyin
Kariyer yapma uğruna anne olmayı ertelemeyin
Günümüz kadınının kariyerini ön plana çıkararak, anneliği ileri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.