|
|
|
|
|
|
Yaylar karaciğerlerini yoruyorlar
Yaşamın enerji topu olan hareketli Yaylar'ın vücutları çok sağlamdır. Genelde spor yaptıklarından yaşlandıkları zaman sağlık sorunları olmaz. Hareketli sosyal yaşamları onları dinç tutar. Kendilerine çok dikkat ederler, kolay hastalanmazlar. Hastalandıkları zaman, işin espri yönünü bularak etrafa naz yaparlar. İyimser yapıları yaşam ile flört etmelerini sağlar. Yay Burcu; astrolojik açıdan karaciğeri, kalçayı, üst baldırları etkiler. Yemek ve içkiye olan düşkünlükleri bedenlerinin yağlanmasına neden olur. Gençlik yıllarında ince ve güzel fiziğe sahip olan Yay'lar yaşlandıklarında şişmanlarlar. Karaciğerleri hassas olduğu için alkollü içkilerden uzak durmalıdırlar. Orta yaşlarda romatizmal hastalıklara yatkın bir bünyeleri vardır. En zayıf noktaları; sinir sistemleri olup, sinirsel enerjilerinin çok yüksek oluşu onları sabırsız yapar ve kazaya uğrama şansları yüksek olur. Neşelerini kaybettikleri zaman kendilerini hasta hissederler. Açık hava sporları yaparak ve gezip eğlenerek bedenlerini hasta olmaktan kurtarırlar. Metabolizmaları karaciğer toksinlerine, metal zehirlenmelerine ve beslenme bozukluklarına karşı zayıftır. Bekletilmiş gıdalar organizmalarına zarar verir. Spor, onların yaşam biçimi olduğu için, diğer burçlara göre bedenleri daha biçimlidir. Yaylar, uzun boylu, ince ve yağsız vücutlu olurlar. Çekici yüz hatları ve pembebeyaz tenleri vardır.
Kırmızı ete hayır, lifli gıdalara evet BİRİNCİ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına 2 bardak ılık limonlu su, yağsız tavada tek yumurta ile yapılan omlet. Yanında bir tatlı kaşığı bal ve iki dilim kepekli ekmek. İstediğiniz kadar şekersiz çay ve kahve. Arada bir tane havuç. * ÖĞLEN: Izgara et, bir porsiyon sebze yemeği ve arada iki galeta, bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir * AKŞAM: Haşlanmış tavuk, mısırlı yeşil salata. Sonra bir porsiyon meyve
İKİNCİ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına 2 bardak limonlu su, bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir, bir domates, bir salatalık, şekersiz çay veya kahve. * ÖĞLEN: Bir yumurta ile yapılmış omlet, domates salatası. Öğün arası 1 elma. * AKŞAM: Fırında yağsız pişmiş 1 patates, haşlanmış kabak, 1 tane armut.
ÜÇÜNCÜ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına 2 bardak limonlu ılık su. Kepek ekmekle yapılmış bir diyet peynirli sandviç, 1 salatalık 1 domates.şekersiz çay ve kahve. * ÖĞLEN: 1 kase sebze çorbası, ızgara balık, bol yeşil salata. Öğün arasında 2 diyet bisküvi. * AKŞAM: Izgara tavuk, haşlanmış sebze, 1 havuç. 10 tane kiraz. Yatarken bir fincan yeşil çay.
|
|
|
|
|
|
|
|
|