kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Amacımız gasptı sonra tecavüz ettik
Amacımız gasptı sonra tecavüz ettik
Gözyaşlarıyla, üç sanığı da teşhis etti

Ağlayarak teşhis etti

Avukat A.Ç.A. kendisini kaçırıp defalarca tecavüz eden üç sabıkalıyı aynalı odada tereddütsüz teşhis etti: Evet, onlardı...

Kadıköy'de evinin önünden arabasıyla kaçırdıkları kadın avukata Ümraniye'de sırayla tecavüz eden üç kişi silahları ve çaldıkları cep telefonuyla birlikte ele geçti. Avukat A.Ç.A. sanıkları emniyette teşhis etti.

GASPLA YETİNECEKTİK AMA SARHOŞ OLUNCA...
BİR
süre önce cezaevinden çıktıkları saptanan üç sanık, önce sadece gaspla yetineceklerini, avukatın kredi kartıyla bankadan çektikleri parayla içki alıp sarhoş olunca tecavüze karar verdiklerini anlattı.

PARMAK İZİYLE BAŞLAYAN TAKİP ÜÇÜNÜN SONU OLDU
İLK yakalanan, parmak izi ve fotoğraftan saptanan Hüseyin Özdemir oldu. Onun verdiği bilgiyle kurulan tuzakta da Cengiz Çetin ve Mikail Aslan adlı sabıkalılar aynı gece peş peşe ele geçti.


***

Amacımız gasptı sonra tecavüz ettik

İstanbul'da bayan avukatı kaçırıp, gasp ve tecavüz eden üç kişi film gibi operasyonla yakalandı. Üçü de afla cezaevinden çıkmış Arabadaki parmak izinden birine, daha sonra da ikisine ulaşan polisin yakaladığı üç sabıkalıyı bayan avukat hemen teşhis etti.

Türkiye'ye dehşete düşüren tecavüz olayının sanıkları yakalandı. Operasyonda avukat A.Ç.A'nın terk edilen Ford Focus marka aracında parmak izi çalışması yapan polis, aracın direksiyon bölümünde oto hırsızlık ve işyeri hırsızlığından sabıkalı Hüseyin Özdemir'in parmak izlerini buldu. Bu bilgi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen avukat A.Ç.A kendisine sabıkalılar albümünden fotoğrafı gösterilen Hüseyin Özdemir'i kendisini kaçırarak tecavüz eden kişilerden biri olarak teşhis etti. Gözyaşları içinde diğer sabıkalı resimlerine de bakan A.Ç.A'nın 6 kişiyi daha kendisine tecavüz eden kişiler arasında olabileceği ihtimali bulunduğunu polislere söylediği belirtildi.

ÖZEL EKİP KURULDU
Gasp Büro Amirliği tarafından zanlılardan birinin kesin kimliğinin belirlenmesinden sonra özellikle bu kişinin bulunabileceği Ümraniye bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve daha önceki operasyonlarda başarı gösteren deneyimli dedektiflerden oluşan özel ekip, zanlı Hüseyin Özdemir'in evinin çevresinde simitçi, seyyar satıcı gibi bekledi.

FİLM GİBİ KOVALAMACA
Önceki gün evine doğru gelen Özdemir, polisleri fark ederek kaçmaya başladı. Filmleri aratmayan kovalamacada ara sokaklarda polisleri peşinden koşturtan Özdemir, yakalanarak Gasp Büro Amirliği'ne getirildi. Özdemir, yapılan ilk sorgusunda kaçırma, gasp ve tecavüz olaylarını itiraf ederken yanında bulunan kişilerin Cengiz Çetin ve Mikail Aslan olduğunu söyledi. Daha önceden A.Ç.A'nın benzettiği şahıslar arasında bulunan iki şahsı yakalamak için operasyonları sürdüren polis, üç arkadaşın önceki gün akşam saatlerinde Ümraniye'de tecavüz olayının gerçekleştirildiği boş arsada toplanarak içki içmeyi planladığı bilgisine ulaştı. Akşam saat 20 .00 sıralarında arkadaşının yakalandığından haberi olmadan içki içmeye gelen hırsızlıktan sabıkalı Cengiz Çetin karşısında kendisini bekleyen polisleri buldu. Bir anda paniğe kapılarak kaçmaya başlayan Çetin ile polisler arasında yaklaşık yarım saat süren kovalamaca yaşandı. Polisin havaya ateş açmasına aldırış etmeyen tecavüzcü, tarlada peşlerindeki onlarca polisten kaçmaya çalıştı. Polis, üstü başı kan içinde kalan Çetin'in kovalamaca sırasında yaralandığını açıkladı. Daha sonra üçüncü tecavüzcü Mikail Aslan'ın peşine düşen polis sabaha karşı evine gelen zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte kaçırma sırasında kabzalarıyla arabanın camlarını kırdıkları, ruhsatsız 7.65 çapta iki adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

ANİDEN SALDIRDILAR
Her üç zanlının da 2001 yılında çıkarılan Şartlı Salıverme Yasası ile cezaevinden çıktıkları belirlendi. Zanlılardan Özdemir polisteki sorgusunda "O gün üçümüzün de parası yoktu. Gasp yaparak para kazanmayı planladık. Bir apartmanın park yerinde bir kadının aracını park etmeye çalıştığını gördük. Bunun üzerine aracın arkasından yaklaşarak tam aşağı ineceği sırada sol cama taşla vurarak saldırdık. Bağırmasına fırsat vermeden ağzını kapatarak onu aracın arkasına aldık. Araçla birlikte oradan uzaklaştık" dedi. Paralarını ve kredi kartlarını aldıktan sonra serbest bırakmayı planladıklarını söyleyen Özdemir, "Kartlarının şifresini alarak 150 milyon lira para çektik. Üzerindeki 150 milyon lirayı da aldık. Daha sonra aldığımz içkinin etkisiyle tecavüze karar verdik. Ormanlık alana götürerek tecavüz ettik. Daha sonra onu Kozyatağı'nda bırakarak otomobiliyle dolaşmaya çıktık" dedi. Boğazda dolaşan zanlılar Mecideköy'de aracın bozulması üzerine otobüsle Ümraniye'ye geçtiklerini söylediler.

Mehmet AKTARAN / MERKEZ

DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Öldürdü yanına yattı
 Şimdi delil yeterli
 Metroseksüelin kralıyım
 Süheyla 5 ay önce kaybolmuştu
 Turist sezonu açıldı!
 Ve hasret bitti
 Alman çifti 50. yılda trafik canavarı ayırdı
 Yakışıklı kardeş numarası tutmadı
 Çelik ile Ersoy bilgi verecek
 Kamyon dehşet saçtı
 Müzisyen Batanay'a son görev
 Polislerle büfeciler kavga etti
ERGUN BABAHAN
Amerika kaybediyor
Bush yönetimi, Japonya'dan...
ERDAL ŞAFAK
Genç kurt, aslanı yendi
Varan 3! Spekülasyonla elde...
AHMET HAKAN COŞKUN
İmam-hatipli olmaya dair
Geçen gün yazdığım "Saç...
ÖMER ÇELİK
Dünyanın vicdanı...
Adalet ve doğruluk insanın unutma...
MEHMET BARLAS
Siyasi aşklar da, sonunda normal ilişkiye...
ÖMER LÜTFİ METE
Eski takiyye yeni takiyye
Adalet ve Kalkınma Partisi...
REFİK DURBAŞ
Ruhban Okulu açılmamalı...
Heybeliada Ruhban Okulu...
SAVAŞ AY
Asılmayıp da beslenenler üzerine...
Deniz Gezmiş idam...
HINCAL ULUÇ
Gazi Üniversitesi'nde bir gün..
Çarşamba günüm Gazi...
Ah bir şampiyon olsak
Ah bir şampiyon olsak
"Kupayı kazanmak güzel. Ama bu takım çok daha büyük başarılara layık"...
'Spora en ağır leke'
'Spora en ağır leke'
Spor Bakanı Şahin, "Disiplin ve Tahkim Kurulları'nın kararları...
16 yıl sonra ilk ziyaret
16 yıl sonra ilk ziyaret
1988'de Özal'ın yaptığı ziyaretten sonra Atina'ya giden ilk Türk...
Asker: Biz bu konuda tarafız
Asker: Biz bu konuda tarafız
İmam hatiplilere üniversiteye giriş kolaylığı getiren YÖK tasarısına...
Başka hemşirenin hastasını öldürmüş
Başka hemşirenin hastasını öldürmüş
İsmi 'Ölüm Meleği'ne çıkan Seda Yavuz'un ölüme sebebiyet verdiği...
Bize zenci gibi davranmayın
Bize zenci gibi davranmayın
Şahika Altuntaş, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.