kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Biz erkeklerin tozunu attıracağız
Biz erkeklerin tozunu attıracağız
Akademi kızları

Biz erkeklerin tozunu attıracağız

Akademi Türkiye, 8 kız ve 8 erkek yarışmacı ile start almıştı. Bugün akademide eğitime ve yarışmaya devam eden erkek kalırken kızların sayısı 3'e düştü. Bu hafta da bir erkek yarışmacı yani Deha ya da Mücahit hayallerine veda edecek. Yarışmanın başından beri seslerinin yanı sıra görünümleriyle de dikkat çeken Pınar, Jale ve Elçin ise iddialarını sürdürmeye kararlı görünüyor: "Biz farklıyız ve erkeklerin tozunu attıracağız...
" Yine de kızlar, "Bu tür yarışmaları, erkekler daha çok izliyor ama genelde kızlar oy kullanıyor. Bu yüzden de erkek yarışmacılar daha çok oy alıp, bizden bir adım önde oluyor" demekten kendilerini alamıyorlar. Bu arada ev yaşantısında kızlar birbirinden çok, erkek yarışmacılarla daha yakın bir ilişki içinde. Elçin, Cenk ile sırdaş olduğunu belirtirken; Pınar'ın Özgür ile ilişkisi farklı bir boyuta gidiyor. Jale ise herkese eşit mesafede ama yine de Cenk ile kafa yapısının uyduğunu söylüyor.

'Kendimi beğenirim'
Uzun bacaklarını göstermekten çekinmeyen ve jüri üyesi Cem Ceminay'dan her performans sonrası övgü alan Elçin, 1976 Balıkesir doğumlu ve 5 yıldır Ankara'da profesyonel olarak sahneye çıkıyor. Elçin'in boyu 1.76 m. Bacak boyu ise 1.15 m. Elçin, fiziğinin beğenildiğinin farkında ve bundan da büyük mutluluk duyuyor: "Ben de kendimi beğeniyorum. Bu benim için yarışmada ve yarışma sonrası müzik hayatımda büyük bir avantaj olacak. İnsanların sesimi dinlerken beni seyretmesi kadar güzel bir şey olamaz." Şu anda sevgilisi olmayan Elçin, çapkın erkeklerin peşine düşmesinden çok çektiğini ve bundan kendince geliştirdiği bazı yöntemlerle kurtulduğunu belirtiyor. Akademi'de ise en iyi Cenk ile anlaştığını söylüyor: "Biz gerçekten çok iyi iki arkadaşız."

'Aşığım ve mutluyum'

Akademi Türkiye'nin Barbie bebeği Pınar'ın adı neredeyse yarışmanın başından beri 'aşk' ile anılır oldu. 1981 Bursa doğumlu Pınar, güzelliği ile yakışıklı yarışmacı Özgür'ün daha ilk günden kalbini çalmıştı. Ve sonunda Pınar da Özgür'e aşık olduğunu itiraf etti. Erkek arkadaşı ile ayrıldığını söyleyen Pınar'ın şimdi Özgür ile dostluk ötesi bir ilişkisi var. Ama Özgür, gönül kaçanı kovalar kuralı gereği, "Aramızda aşk değil, sıkı dostluk var" demekle yetiniyor. Barbie bebek Pınar ise şunları söylüyor: "Özgürle dostluğumuz aşka dönüştü. Yarışmaya geldiğimde tam bitmeyen bir ilişkim vardı. 5 aylık ve sağlam temelleri olmayan bir ilişkiydi. Benim stresli ve mutsuz görünmem o yüzdendi. Ona aşık olmadığıma karar verdim ve bitirdim. Şimdi ise çok mutluyum."

'Başarım hep sürdü'

Eğitmenlerin 'örnek yarışmacı' olarak adlandırdığı Jale, kimseyle tartışmaya girmeyen, sürekli çalışan, sahnede de ilginç el kol hareketleriyle dikkat çeken biri. 1984 doğumlu ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi olan Jale, okul hayatında da hep en başarılı öğrenciymiş. "Ödevimi yapar bir de tekrar ederdim ama benim de şımarıklık yaptığım oluyordu tabi" diyen Jale, örnek gösterilmenin gururunu okşadığını söylese de bunun, üzerinde bir ağırlık yarattığının farkında. "Benim de kötü yanlarım vardır mutlaka. Ben de bazı şeylere sinirlenir, bağırırım. Ama buradaki amacım belli ve buna ulaşmak için çok iyi konsantre oldum. Bu yüzden de başarılıyım." Eline hiç erkek eli değmediği konuşulan Jale, bu konuya da şöyle açıklık getiriyor: "Ben onu, hiç aşık olmadığım için söyledim. Yoksa ben de flört ettim ama bu çocukça ve aşk değildi. Aşkı bilmiyorum. Aşık olsam, sevdiğimin elinden severek tutar bir daha da bırakmam. Müzik hevesim yüzünden aşkı tanımaya ve yaşamaya zaman ayıramadım."

BÜLENT İPEK

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Pareolu kamuflaj
 Kansere karşı vitamin
 Eski aşkına geri döndü
 Selim'in sorunları Esma'da kilitlendi
 'Arkası yarın' geri dönüyor
 'Romanın tiyatro metnine dönüşmesi çok riskliydi'
 Faiz düştü kredili yaşam patladı
 Kim daha avantajlı?
 Sevgi Sözcükleri
 Türk kadınları AB yolunda ilerliyor
 Uygur Kardeşler hem tanıttı hem oynadı
 Baharı evinize taşıyın
 Rock'çı babaların seksî kızları
 'Test edip onayladık!
HAKAN & UTKU
İcraatın dışından...
Benim canımdan aziz bildiğim...
AYŞE TÜTER
Çilekli avokado
Avokadoyu ikiye bölün. Çekirdeğini...
Gelmiş geçmiş en kötü şarkı
Müzik dergisi Blender'ın müzik alanında uzmanlaşmış editörleri,...
Kamyon sıkıştırınca ters yöne girdi 1 ölü 4 yaralı
Kamyon tarafından sıkıştırılan sürücü, paniğe kapılıp direksiyon...
Alper'e kötü haber var
İstanbul'da oturan Efes Pilsen Basketbol Takımı'nın başarılı...
Ablasına rakip oldu
Ablasına rakip oldu
Hülya Avşar'ın ardından kardeşi Helin'in de tişört işine girdiğini...
Aşk bacayı sarmış!
Aşk bacayı sarmış!
Güzelliğiyle erkeklerin başını döndüren Özlem Önal ile Yılmaz...
En güzel diva
En güzel diva
Müziğin divaları ünlü müzik kanalı MTV'nin yan kuruluşu olan VH1'de...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.