kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Oktay imzaladı
Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük golcülerden olan Oktay Derelioğlu, Akçaabat Sebat ile 6 aylık sözleşme imzaladı. Daha önce Beşiktaş, F.Bahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen, son olarak Almanya 2.Ligi'nden Nürnberg'de oynayan Oktay, dün sabah yeni takımı ile idman yaptıktan sonra düzenlenen törenle imza attı. Sebat, Gana Milli Takımı'nın da formasını giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Emanuel Osie ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Tatlı sınıfta kaldı

SÜPER Lig hakemlerine uygulanan kondisyon testinde 200 metreyi 32 saniyede koşamayan FIFA kokartlı hakemimiz Serdar Tatlı, ikinci yarının ilk 4 haftasında düdük çalamayacak. Bu sezon A klasmana yükselen Vedat Tan da 2 bin 800 metreyi 12 dakikada koşamadı ve Tatlı ile aynı kaderi paylaştı. MHK Başkanı Bülent Yavuz, Tatlı'nın sakatlıktan çıktığı için testte başarılı olamadığını savundu. Yavuz, bu sezon FIFA listesine alınan 27 yaşındaki Bülent Demirlek için de, "Demirlek, 31-32 yaşına geldiğinde dünyanın en iyi hakemi olacak" dedi.

Schumi'den çağrı
DÜNYA şampiyonu Michael Schumacher, 2006'dan sonra da Ferrari'de devam etmeye hazır olduğunu söyledi. Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo'nun kendisine, "İstediğin kadar bizimle kalabilirsin" dediğini söyleyen 35 yaşındaki Şampiyon, "'Gelecekte pilotluk kapılarını kapatmak için hiçbir neden yok. Bunu yapabildiğimi hissettiğim sürece kapılar açık demektir" dedi.

Samsun'a iki yıldız
SAMSUNSPOR, Bülent Karaman ve Brezilyalı Cesar Sauza ile sözleşme imzaladı. Karaman'ın kiralandığını, Sauza'ın ise bonservisi ile birlikte alındığını belirten basın sözcüsü Ercan İnce, iki transferle Samsunspor'un daha da güçlendiğini söyledi.

Ankaragücü'ne süper Civciv!
A.GÜCÜ Gana Milli Takımı'nın 'Sarı Civciv' lakaplı golcüsü Don Bartney Bernard'ı Antalya kampına getirdi. 22 yaşındaki ünlü golcünün 1 hafta süreyle deneneceği açıklanırken, geçen sezon Gana'da 20 golle gol kralı olan Bernard, "Eğer takıma alınırsam gollerimi A.Gücü için atacağım" dedi.

Altı ayakkabılı golcü Dindane
BELÇİKA'DA 50. Altın Ayakkabı, Afrikalı Aruna Dindane'a verildi. Anderlecht'de oynayan Dindane, şimdiye kadarki en yüksek puanı alarak 494 puanla birinci oldu ve bir ilke imza attı.

Konya'da savaş!
KONYASPOR'DA yeni transferlerin takıma katılmasıyla futbolcuların arasındaki rekabetin artması en çok teknik direktör Ziya Doğan'ı sevindirdi. Oumar, Murat Duman ve Bayram'la kadrolarının güçlendiğini ifade eden Doğan, "Ayrıca kampta denemek üzere getirilen 2 Kamerunlu futbolcunun da etkisiyle forma savaşı daha da kızıştı. Bu da benim işime geliyor. Forma aslanın midesinde, mücadele etmeyene forma yok" dedi.


Beş parasız kaldı
İngiltere'nin Bolton takımında forma giyen eski Fenerbahçeli 'Jay Jay' Okocha'nın 4 milyon poundu (Yaklaşık 10 trilyon TL) uçtu gitti. Futboldan kazandığı bütün parayı ülkesi Nijerya'daki bir bankaya yatıran Okocha, bankazede oldu. Bankanın batmasıyla bir anda parası da uçan ünlü futbolcu, şimdi umudunu Nijerya Hükümeti'ne bağlarken, "Kafam karmakarışık, kendimi mahvulmuş gibi hissediyorum" dedi.

Ronaldo'yu alacağız
İTALYA'NIN İnter takımını yöneticilerinden Marco Branca, ''Ronaldo ile çok ilgiliyiz. Her zaman en iyisiydi'' dedi. Branca, dün İngiliz The Guardian gazetesinde yayımlanan demecinde, 2002 yazında İspanya'nın Real Madrid takımına sattıkları Ronaldo'yu tekrar almak için girişimde bulunacaklarının sinyallerini verdi.

Boksta 4 yarı final
ULUSLARARASI İstvan Bocskai Boks Turnuvası'nda 4 sporcumuz yarı finale çıktı. 60 kiloda Selçuk Aydın, Hırvat rakibi Baliç'i 3. rauntta hakem kararıyla yendi ve yarı finale yükseldi. 69 kiloda Bülent Ulusoy, İsviçreli rakibini 3. rauntta nakavtla, artı 91 kiloda Kurban Günebakan, Polonyalı rakibi Wach'ı 30-25, 51 kiloda Kadiri Kordel, Macar rakibi Oltvany'i 27-18 yenerek yarı finale kaldılar.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Mutsuz olurlar
 Sistemin adı Pierre
 Trabzon tat vermiyor 0-1
 Bize 10 gün yeter
 İlie'yi boşuna aldılar
 G.Saray 4'üncü bitirir
 Pistons'a yine Okur pistonu
 EFES, Asvel'i dağıttı: 73-67
 F.Bahçe günlüğü
 Ben de şaşırdım
 Statlar satışta, KDV iniyor
 G.Saray günlüğü
 Hido 12'den vurdu ama
 Ülker acıya son verdi! 81 - 73
GÜRCAN BİLGİÇ
Daum'a bağlı
Fenerbahçe'nin ikinci yarı için öngördüğü...
Hem övdü hem uyardı
Hem övdü hem uyardı
40 yıldır Türkiye'ye gelen ilk AB Komisyonu Başkanı olan Romano Prodi...
Vekillere dokunulacak
TBMM Genel Kurulu, Avrupa Konseyi Yolsuzluğa Karşı Ceza Hukuku...
Valinin omuzladığı adam
Valinin omuzladığı adam
İzmirli hayırsever işadamı Tonguç Ösen, Hüsnü Bornovalı İlköğretim...
Danıştay Başkanı: Tüm yargı yıpratılmamalı
Danıştay Başkanı: Tüm yargı yıpratılmamalı
İddiaların yargıya yönelik güvensizliği artıracağı uyarısında bulunan...
Çağla'dan çorap şov
Çağla'dan çorap şov
Ünlü mankenler, önceki gece Swissotel'de düzenlenen bir çorap...
En güzel sarışın
En güzel sarışın
Türkiye'nin en kaliteli magazin dergisi Şamdan'ın bu haftaki kapak...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.