kapat
13.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

 Üç kuşak Uzan'a tedbir
Uzan Ailesi'nin 3 kuşağı tedbir şokuyla karşı karşıya. Şişli 2. Sulh Ceza Hakimliği, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen İmar Bankası'nın yöneticilerinin eş ve çocukları ile Uzan Ailesi'nin 3 kuşağı üzerine kayıtlı bulunan menkul ve gayrimenkuller üzerindeki tasarruf yetkisini kaldırdı.
Tüm Metin

 Düşüncesi bile yasak!
Adalet Bakanlığı'nın oluşturduğu komisyonun ortaya çıkardığı tasarıda yer alan maddelerin bazıları özetle şöyle Madde 3- Her kim haksız çıkar sağlamak kastıyla; a) Kamu gücünü veya kamu kaynaklarını kötüye kullanırsa veya buna teşebbüs ederse, b) Kamu idaresinin her ne ad...
Tüm Metin

 Koç Ailesi, kültür elçisi Sevgi Gönül'ü kaybetti
Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un da dediği gibi 2003 yılı Koç Ailesi'ne hiç de uğurlu gelmedi. 16 Temmuz'da enişteleri, Ford Otosan'ın kurucusu Erdoğan Gönül'ü kaybeden Koç Topluluğu, önceki gece de Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gönül'ün ölüm haberi ile yıkıldı.
Tüm Metin

aktuel

 Megane II Sedan satışları 10 günde 500 adede ulaştı
Tüm dünyada sadece OYAK Renault'nun Bursa fabrikasında üretilerek 84 ülkeye ihraç edilen Megane II Sedan, büyük ilgi gördü. 2 Eylül'de yollara çıkan otomobilden şu ana kadar 500 adet satıldı. Megane II Sedan ülkemizin ardından ardından dün Avrupalı tüketicilerle de tanıştı.
Tüm Metin

 50 bin çiftçinin ekmeği tehlikede
Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik), hükümetten nişasta bazlı şeker kotasının artırılmamasını istedi. Pankobirlik yöneticileri, Hazine'nin, pancar üreticisini zora sokmak istercesine Şeker Fabrikaları'nın ihracatına destek vermeyi reddettiğini iddia etti. Pankobirlik...
Tüm Metin

 Yiğit, Bankekspres'te aklandı
Davada Yiğit ile birlikte tüm sanıklar hakkında "cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından beraat kararı verildi. Sanıklar hakkındaki 'nitelikli dolandırıcılık' suçlaması ise olay tarihi gözönüne alınarak Şartlı Salıverilme Yasası kapsamında ertelendi.
Tüm Metin


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır