kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

BOSS erkeği, BOSS kadınını kıskanacak

Jilet gibi takım elbiseleri ile tanınan Hugo Boss'da bu yaz kadınlara da rahat ve sportif seneçekler sunuldu

Dünyanın en yakışıklı erkekleri olarak kabul edilen Antonio Banderas, Brad Bitt, Tom Cruise ve Al Pacino'yu giydiren Hugo Boss, 1999 yılından beri Türkiye pazarında. Ünlü markanın Ankara ve İstanbul'da iki mağazası bulunuyor. Boss'un İstanbul mağazasında hem kadın hem erkek koleksiyonunun yanı sıra "Baldessarini" ürünleri de satılıyor. "Boss Hugo Boss" olarak sıfır hata ile her vücuda kalıp gibi oturan takım elbiseler üretmeyi hedefleyen firma son yıllarda dünyada hızla yayılan rahatlık temasından da etkileniyor.

SABAH PAZAR'a konuşan Boss Ürün Müdürü Müge Yankaya, "Boss Hugo Boss" kadınının ailesi ile iş dengesini çok iyi oturtan kadın imajı çizdiğini söylüyor. Ancak yine de Nişantaşı Boss mağazasındaki kıyafetlerde hâlâ erkeklerin hakimiyeti gözleniyor. Kreasyonlara kadınlar için her sezon yeni bir şeyler eklenirken bu yaz için mayo ve bikini koleksiyonu da hazırlanmış.

En çok tadilat paça ve kol için
"Boss Hugo Boss" Genel Müdürü Aşkın Süzener, Türk erkeği için özellikle takım elbisede çok fazla tadilata ihtiyaç duyulmadığını söylüyor. Süzener, "En fazla tadilat kol boyu ve paça boyu için yapılıyor" diyor. Ancak Müge Yankaya'ya göre bu tadilatların fazla olmamasının nedenlerinden biri Boss'un gösterdiği özen. Çünkü Boss, alım yaparken bir önceki sezon hangi modelin ve hangi bedenin daha çok satılmış olduğunu inceliyor. Tüm alımlarını da bu kriterleri değerlendirerek yapıyor.

Kadınlar için uçuşan etekler!
Bu yaz kadınlar için farklı temalar hazırlayan Hugo Boss yaza uçuk mavi, krem rengi ve beyaz kombinasyonları ile başlayacak. Bu renkler daha koyu mavi ve gri ile tamamlanıyor. Boss'un ikinci teması ise kırmızı ve pembe ağırlıklı. En son tema ise beyaz ve mürdüm renkleri ağırlıklı. Boss kadınında bu yıl özellikle uçuşan, volanlı ve kabarık eteklere sıkça rastlayacağız.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır