kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Saçınızı baştan yaratın!

Sırma gibi saçlar zamanla yaşlanmaya, dökülmeye, beyazlamaya ve incelmeye başlar. İşte o zaman tehlike çanları çalmaya başlamış demektir. Bu sese kulak verin ve kozmetiğin saçınız için geliştirdiği çözümleri dikkatle inceleyin
Saçlar da aynı insan derisi gibidir.

Yaşar ve ölürler. Cilt gibi ruhsal ve fiziksel durumumuzdan, olumsuz dış faktörlerden anında etkilenirler. Bu etkileşme sonucunda da beyazlar, yaşlanır, dökülür ve incelirler. Ciltle benzerlikler gösterir ama bir de dezavantajı vardır; cilt gibi kendini dış etkilere karşı koruyamazlar. Bebekler gibi sürekli korunması gereken saçlar, kuruluk, elektriklenme, matlık, kırılma, kolay şekil alamama ve kayıp gibi tüm sorunlarında etkili ve uzun süreli çözümlere gereksinim duyarlar. İşte kozmetiğin, "tepeden tırnağa" güzelliğine ve bakımına önem verenlere sunduğu bu çözüm alternatifleri saçınıza hayat veriyor.

Clinique Saç Bakım Sistemi
Her saç tipine uygun olarak geliştirilen Clinique saç bakım sistemi, üç aşamadan meydana geliyor. İlk aşama, yağı kontrol altına alan Exceprionally Clean Clarifying Shampoo'dan, saçı temiz ve canlı kılan Daily Shampoo Everday Cleansing'den ve neme ihtiyacı olan saçlar için yaratılan Gentle Wash Moisturizing Shampoo'dan oluşuyor. İkinci aşamada ise hacimli ve parlak saçlar için ideal bakım kremi Quick Detangle Light Conditioner, derin bakım kremi Super Condition Restoring Conditioner, günlük derinlemesine bakım kremi Dramatic Moisture Intensive Conditioner bulunuyor. Üçüncü aşamada yer alan Defined Curls Curl Enhancer lülerinizi artırır, Perfectly Straight Straightening Balm For Fine Medium Hair ve Straightening Cream For Medium/Thick Hair düzleştirir, Extra Body Volumizing Spray, saça hacim verir ve Natural Hold Sft-Finish Hair Spray saça kalıcılık kazandırıyor.

Sebastian Dry Clean Only
Tüm saç tipleri için uygun olan Dry Clean Only, mangonun ferah kokusu eşliğinde saçınızı yıkamadan temizliyor. Saça şekil ve hacim veren saç ferahlatıcısı, ayrıca saç fiberlerini onarıp bakımını sağlıyor. İki yıkama arasında kullanılan ürün, kuru ve yıkanmamış saçlara uygulanıyor.

Sebastian Collection 2K Fiber, Fabric, Fashion
Sebastian Collection serisi, saçına özen gösterenlere yepyeni ürünler sunuyor. Saçın temizliğinde ilk adım olan şampuan "Stark Naked Shampoo", saçın kolayca açılmasını sağlayıcı "Slinky Conditioner", günlük yağlandırmayan pomad "Buff", değişiklik yaratan sprey "Switch Craft", şekillendirici jöle "Contro Top"un yanı sıra, ambalajları değişen içerikleri değişmeyen "Fizz XL", "Grease", "Molding Mud", "Shpritz", "Wet" ve "Potion 9" saç bakım ürünleri de seride yer alıyor.

Hayashi System 911 Emergency Pak
Haftalık kullanılan bakım kremi 911 Emergency Pak'in içeriğindeki keratin proteinler ve güçlendirici vitaminler, ilk kullanımından itibaren saçı derinlemesine etkiliyor. Ürün, saçın kuruluğunu ve matlığını giderir. Haftada bir şampuanlanmış saça az miktarda uygulanır.

Hayashi System Fit Moisture Balancer
Nem dengeleyici ve canlandırıcı bir bakım kremi olan ürün, zengin içeriğiyle saç derisine yoğun nem verir. Kırılmış saç tellerini onarır, ince telli saçları kalınlaştırır. Normal saçlar için kullanılan ürün, ıslak saça 1-3 dakika uygulanır.

Hayashi System Design Hi-Shine
Ürün, saçların elektriklenmesini ve dış etkilerden kaynaklanan kırılmaları önler. Güneş koruyuculu ürün, saç uçlarının çatallaşmasına son verir. 3-6 damlası saç tellerine yedirilerek uygulanır.

Hayashi System Design Spray and Shine
Gazsız sprey, bitkisel karışımlı formülüyle tüm saç tiplerine anında parlaklık verir. Renk koruyucu faktörüyle de saçtaki boyanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Islak ve kuru saça uygulanır.

Sisley Soin Capillaire Apres Shampooing
Sisley'in yeni saç kremi, besleyici, koruyucu, onarıcı, yaşlanmayla oluşan negatif unsurları giderici etkisiyle saç bakımına özen gösterenler için ideal. Saç kremi, saçınızı şampuanla yıkadıktan sonra hafif nemli saça uygulanır.

Sisley Shampooing Phytho-Aromatique
Zengin bitki ve doğa özlerine sahip şampuan, saçın ve saç derisinin kondisyonunu ve yapısını geliştirir aynı zamanda da onarır. Her gün kullanılabilen ürün, saça temizlik ve ışıltı verir.

Sisley Extrait Phytho-Aromatique
Botanik özlü bu saç yağı sayesinde saç ve saç dipleri beslenir ve artıklardan arınır. Hasar görmüş bölgeleri onaran ürün, güneş ışınlarının, klorun ve deniz suyunun yarattığı tahribatı iyileştirir. Damla şeklindeki yapısıyla da rahatlıkla saç diplerine uygulanır.

Shiseido Intensive Treatment Hair Mask
Saç maskesi, saçı kuvvetlendirir, hızlı bir bakım uygulayarak çatallaşmış saç uçlarını onararak, saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Şampuan akıtıldıktan sonra bir miktar maske saça uygulanır.

Shiseido Multi Treatment Hair Lotion (Natural Spray)
Saç onarıcı losyon, yıpranmış kütikülü onarmada, saç stilinde kolaylık sağlamada ve sıcak, kuruluk gibi hava şartlarının verdiği zararlara karşı çeşitli fonksiyonlar sağlar. Hafif nemli bir saça uygulanır.

Shiseido Intensive Hair and Scalp Essence
Zarar görmüş saç ve başlara karşı etkili olacak şekilde formüle edilmiş yoğun bakım özü, 4 haftalık devamlı kullanım sonucunda saçı kuvvetlendirir, yeniden yapılandırır, rahatlık ve parlaklık verir. Ürün, saçı şampuanladıktan ve kuruladıktan sonra doğrudan saça ve başa uygulanır.

Phytocyane
Keratin yapımını destekleyen içeriğiyle ürün, saçı güçlendirir, saça tonunu ve ışıltısını kazandırır. Perma ve boya ile aynı günde kullanılmayan ürün, 2 veya 3 gün ara ile yıkanmış ıslak saça 1 ampul kırılarak uygulanır.

Phyton 7
İçeriğinde 7 özel bitkiyi barındıran saça nem veren gündüz kremi Phyton 7, saça direkt olarak her şampuandan sonra küçük bir miktar uygulanır.

Phytomoelle
Çok kuru saçlar için ideal olan ürün, çok yıpranmış saçlar için hazırlanmış bir saç maskesidir. Ürün, iki ay süreyle haftada 1 veya 2 kez şampuandan sonra havlu ile kurutulmuş saça uygulanır.

Darphin Gentle Care Shampoo
Tüm saç tipleri için uygun olan bu şampuan, saçı korur, daha sağlıklı kılar ve saçın kolayca taranmasını sağlar. Şampuanı istenilen sıklıkta saçınıza uygulayabilirsiniz.

Darphin Aktive Volume Shampoo
Bu yumuşak şampuan, saça hacim ve parlaklık verir. Beyaz ısırgan otu ile saçı derinlemesine temizleyen bu şampuanın kan dolaşımını arttırıcı etkisi vardır.

Darphin Cream Shampoo
Saç tellerini temizleyip besler, saçlara dolgunluk ve canlılık vererek kırılmalara karşı yardımcı olur ve taranmasını, yumuşak bir şekil almasını kolaylaştırır.

Özellikle perma ve boyadan zarar görmüş saçları onarmaya yöneliktir. Masaj yaparak uygulanır.

Darphin Pilo Complexe, Active Pilo Complex ve Pilo Exfoliation
Pilo Complexe, saç diplerindeki yağ bezlerinin fonksiyonunu normalize ederek aşırı yağlanmayı dengelemeye yardımcı olurken, Active Pilo Complex, saçları besleyerek, saçlara güç ve sağlık kazandırmaya yardımcı olur.

Pilo Exfoliation ise özellikle kepek sorununa kesin çözüm sağlar.

Darphin Cream Mask
Saça yumuşaklık ve parlaklık veren bu ürün, saç maskesi veya saç kremi olarak kullanılabilir. Uzun, kıvırcık ve zor taranan saçlar için uygun bir üründür. Maske olarak kullanıldığında ıslak saça sürülüp 10-15 dakika beklendikten sonra şampuanla yıkanır.

Krem olarak ise şampuanladıktan sonra saçta 3-5 dakika bırakıldıktan sonra iyice yıkanır.

Clarins Shampooing Vitalite Parfume
Eau Dynamisante serisinin yeni ürünü Shampooing Vitalite Parfume, saç derisini canlandırıcı aktif maddelerle saçı koruyarak dolgunlaştırır. Her tip saça uygun olan ürün, akıcı krem kıvamındadır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır