kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sen can yakarsan seni de yakarlar

Magazin basınında öncelikle aralarındaki boy farkı nedeniyle yer alan Serkan Şedele-Asuman Krause ilişkisi geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ancak ilişkinin bitmesinin hemen ardından Asuman Krause'nin Şedele'den önce beraber olduğu Murat Mısırlı ile yeniden birlikte olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Sanki bir aşk üçgeni kurulmuştu ve Asuman Krause kimi seçeceğini bilemiyor, paylaşılamayan kadın portresi çiziyordu. Eski terkedilen ve yeniden dönülen sevgili Murat Mısırlı, "Şimdi birşeyler söylemek için erken ama herşey olabilir" derken, iki erkeğin arasında kalan Asuman Krause yüreğinin götürdüğü yere gideceğini söylüyordu. Evlilik hazırlıkları yaparken terk edilen Serkan Şedele ise söylentilerden kurtulmak için soluğu yurtdışında alıyordu. Geçtiğimiz hafta Paris'e gidip kafasını toplayan ünlü fotoğrafçıya "Neler oluyor size?" diye sorduk. O da bize İlhan Şeşen'in bu şarkısına yaptığı klibi kendisinin çektiğini ve şu anki ruh halinin şarkıya çok uygun düştüğünü söyledi.

SORUN FOTOĞRAFLAR
Ünlü fotoğrafçıya göre ilişkilerini Asuman'ın çektirdiği çıplak fotoğraflar zedelemişti. Bir saat firması için çekilen fotoğraflar gündeme düştüğünde sessiz kalan Serkan Şedele'nin içten içe bu olaya içerlediği anlaşılıyordu. "Kişinin vizyonu ne kadar açık olsa da yaşadığı toplumun değer yargıları bazı şeyleri engeller. Benim değer yargılarıma göre de beraber olduğum kişinin bana gizliliği önemlidir" diyordu. Yine de sevgisi üstün gelmiş, o fotoğrafları kabullenmeye çalışmış, ancak bunda çok da başarılı olamamıştı. Şedele, bu süreçte istemeden olsa da sevgilisini üzmüş olabileceğini kabul ediyordu.

Peki Asuman Krause'nin ondan ayrıldıktan sonra Murat Mısırlı ile tekrar beraber olması hakkında ne düşünüyordu? "Açık söyleyeyim, ben Murat'la birlikteyken benimle olmaya başladığını bilmiyordum. Bana ilişkisinin iki üç ay önce bittiğini söylemişti. Ben ilahi adalete inanan biriyim. Eğer birinin canını yakarsan o da senin canını yakar. O yüzden de öyle bir şey yapmazdım."

Her şey bir yana 10 aydır emek verdiği bir ilişkinin bitmesi ünlü fotoğrafçıyı elbette çok üzmüş. Ancak yine de eski sevgilisi hakkında kötü konuşmamaya özen gösteriyor. Konuşmalarında hep Asuman Krause'nin özünde iyi bir insan olduğunu vurguluyor. Böyle olduğu için ve profesyonellik gereği gelecekte rahatlıkla birlikte çalışabileceklerini söylüyor. Son olarak da Asuman'ın Serkan'ın hediyesi son derece değerli nişan yüzüğünü yanında götürdüğü söylentilerine değiniyor ve üzüntüsünü gizleyemeden "Yüzüğü bırakıp gitti" diyor...

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır