kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Asper gemileri yaktı

Beşiktaş'ın İsveçli file bekçisi, Svenska Spel Gazetesi'ne "Artık inancım kalmadı. Myhre sözleşmesi biteceği için tercih ediliyor" diye konuştu

Haziranda gidecek
İsveç'te yayınlanan Svenska Spel Gazetesi Asper'in haziranda Beşiktaş'tan ayrılacağını yazdı. "Asper'in Beşiktaş'taki durumu işkenceye dönüştü. İlk 11'de oynayamıyor. Haziranda ayrılacak" ifadesiyle başlayan haberde, "Beşiktaş'ın kariyerinde yeni bir sayfa olduğunu düşünmüştü. Ama sadece Myhre sakatken oynadı. Myhre dönünce yine kulübeye gitti" diye yazıldı. Gazete Asper'in menajeri Anders Wallsten'in "Yaza kadar ona yeni bir kulüp bulacağım. Şimdiden adaylar var" sözlerine yer verdi

Büyük hayâl kırıklığı
Asper de gazeteye "İki hafta oynadıktan sonra yeniden kulübeye dönmek bende büyük hayâl kırıklığı yarattı. Sosyal olarak problemim yok. Ama hayatımın en iyi futbolunu oynuyorum. Hâlâ yedeğim. Artık inancım kalmadı. Bu tercih, sanırım Myhre ile benim kulüplerimizle olan sözleşmelerden kaynaklanıyor. Myhre'nin kulübünden kurtulması daha kolay. Sözleşmesi bitiyor. Benim Sociedad'da iki yılım var" diye konuştu.

Tümer riske edilmiyor
Beşiktaş'ta ikinci Tümer şoku... Denizlispor maçında sakatlanan ve Rize deplasmanında forma giyemeyen yıldız futbolcunun yarınki Antalyaspor karşılaşmasında da takımındaki yerini alamayacağı açıklandı.

Menajer Sinan Engin, "Tümer idmanlara çıkıyor. Ama sakatlığı tam olarak geçmedi. Antalyaspor maçında oynatmayacağız" dedi. Kulüp doktoru Ayhan Optur da, Tümer'in takımla birlikte çalıştığını kaydederek, "Yüzde yüz iyileştiğini söyleyemeyiz. Oynatmamız riskli olur. Ancak, kupada Kocaelispor ile oynayacağımız finale tam hazır olur" diye konuştu.

Beşiktaş, Ümraniye'de tek idman yaparken, Antalyaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Eski açık 5, yeni açık 6, kapalı 25 ve numaralı da 35 ile 65 milyon liradan dün satışa sunuldu.

Daum'un gözü İtalya'da
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum Alman internet kanalı Sport 1'e ilginç açıklamalar yaptı. Sport 1'de yer alan habere göre Daum'un hedefi önümüzdeki yıl İtalya'da çalışmak... Siteye Daum şu açıklamayı yaptı: "Zor günler yaşıyorum. İnsanların sevgisi ile ayakta kaldım. Aylardır Almanya'ya gidip gelmekten bıktım. Fakat yargıçlar bana inanmıyor. Yaşamımın bundan sonraki kısmında İtalya Ligi'nde görev yapmayı planlıyorum. Hedefim bu"

Galip ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır