kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkili ilişkilerinizde hareketlenme var. İşbirlikleri bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortak çalışmalar için hevesli olabilirsiniz ama önce eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz görülüyor. Çalıştığınız ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları çözülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve aşkta kendinize olan güveninizi arttırabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendi mekanlarınızda hobilerinizle ilgilenmek ve ailenizle başbaşa olmak isteyebileceğiniz bir gün. Dostlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Aşk konusundaki şansınız ve çekiciliğiniz gittikçe artıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Çevrenizde yenilik yapma isteğiniz artıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler var. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Aşk, yaşamınızı değiştirecek.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Sosyal aktivitelerin değil, ikili ilişkilerin önem kazanacağı görülüyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempovar. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda daha disiplinli olun.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve ufuklarınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle duygusal iletişiminizin güçleneceği görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır