kapat
28.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Göz göre göre ölüme gittiler

Kız istemeye giden Mustafa Çakır, bariyerlerin kapanmasına, trenin siren çalmasına rağmen hemzemin geçitten geçmek isteyince kullandığı otomobil trenle çarpıştı: 6 kişi öldü

Kırıkkale Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Mustafa Çakır, ailesi Konya'da oturan bir kıza gönül verdi. Mustafa Çakır konuyu Ankara'daki ailesine açtı. Ve Çakırlar'ı kısa sürede tatlı bir düğün telaşı sardı. Mustafa Çakır, önceki gün ailesiyle Konya'ya giderek, genç kızı babasından istedi, mutluluğun ilk temeli atıldı; birkaç saat sonra olacaklardan habersizce... İki ailenin çok çabuk kaynaştığı akşamdan sonra, Çakır Ailesi, taze damat adayı Mustafa'nın yönetimindeki otomobile binerek, saat 22.00'de tekrar Ankara'ya dönüş yoluna geçti.

BU NE DİKKATSİZLİK?
Ancak, bir yandan araba kullanan, bir yandan da gecenin kritiğini yapan Mustafa Çakır, Konya-Ankara yolu Aksaray kavşağı hemzemin geçitten düşüncesizce gecince, mutluluğu da noktaladı... Çünkü o sırada demiryolundan tren geçmek üzereydi, sireni çalıyordu ve bariyerler de kapalıydı. İşte bunları dikkate almayan ve göz göre göre ölüme giden Mustafa Çakır ve ailesinin en son gördüğü, Haydarpaşa-Gaziantep seferini yapan makinist Muzaffer Öner idaresindeki 71304 sefer sayılı Toros Ekspresi oldu. Tren, otomobili yaklaşık 400 metre sürükledi. Otomobil hurdaya dönerken, mutlu bir olaydan dönen Mustafa Çakır (31) ile ikiz kardeşi Sevgi Çakır (31), Tahsin Çakır (58), Cemile Acar (27), Hadiye Dağıstan (41) ile Melih Acar (2) feci şekilde hayatlarını kaybetti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır