kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Doğrular yapıldı

Efes, Ural Great'i yenerken bu sezon belki de basketbolun doğrularını ilk defa uyguladı. Öncelikle kenarda oturan oyuncularına oynama şansı tanıyan Efes, galibiyeti bence bu çocuklara borçludur. Kerem'in yerine görev yapan Ender, Efes'in hücum kurgusunu mükemmel işletti. Kaya, savunmada, Alper hem savunma hem de hücumda süperdi.

Efes her maçta ortalama 90 sayı atarak oynayan Ural'ın önce hızını kesti daha sonra hücumda disiplinden hiç kopmadan oynayarak çok mühim bir galibiyet aldı.

Bu galibiyetin üzerine konuşmak belki doğru kaçmayacak ama zaferlerden sonra yanlışları söylemekte bence fayda var., Şimdi Efes teknik ekibine sormak istiyorum. Bundan evvel içeride kaybettiğiniz Kinder ve Real maçlarında Alper ve Ender'e fazla şans tanısaydınız acaba o maçları kazanamaz mıydınız? İnşallah bundan sonraki maçlarda bunları yapmazsınız.

Efes'in Ural galibiyetindeki iyi ve kötü dengelerini inceleyecek olursak iyi tarafları oyun disiplinleri, kenardan gelen oyuncuların başarısı ve Mehmet'in mükemmel oyunuydu. Kötü taraflarıysa ribaundlar, faul atışlarındaki isabetsizlikleri ile takım savunmalarındaki zaaflarıydı. Özellikle rakibin ikili oyunlarında uzunların kısalara yardım etmeyişleri ya basket ya da faulle sonuçlandı. Efes, bu zaaflarını gidermeli. O zaman deplasmanda maç kazanır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır