kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Yeni hayat' ölümle bitti

Derya Dinç, chat yaparken tanıştığı avukatın şiirlerine kanıp eşini ve çocuğunu bıraktı. Ama romantizm bilgisayar ekranı üzerinde kaldı. Genç kadının sonu sevgilisinin elinden geldi

Derya Dinç Bıçakçıoğlu, doktor eşi Can ve 7 yaşındaki kızıyla Bursa'da mutlu denemez ama, huzurlu bir yuva kurmuştu. Eşini işe uğurladıktan sonra kızları için aldıkları bilgisayarın başına oturuyor, chat yapıyordu. 'Dostluk' rumuzuyla girdiği bir chat odasında İstanbul'da avukatlık yapan Mustafa Gürkan Karakaya ile tanıştı. Genç kadın, sevgi dolu cümlelerinden ve şiirlerinden etkilendiği avukatla gizli gizli buluşmaya başladı.

Hani verdiğin sözler!
Can Bıçakçıoğlu ise hareketlerinden şüphelendiği eşinin yasak aşkını takip ederek ortaya çıkardı ve evliliğini bitirdi. Derya Dinç İstanbul'da yaşayan ailesinin yanına taşındı ve bir avukatlık bürosunda sekreter olarak işe başladı. Çok geçmeden de avukat sevgilisinin Üsküdar'daki evine taşındı. Fakat hiçbir şey bilgisayar ekranındaki güzel vaatlerin yerini tutmadı ve 6 ay içinde tartışmalar başladı.

Ensesine tek kurşun
Önceki gece komşuları yine kavga sesine uyandılar. Ardından bir el silah sesi duyuldu, gerisi sessizlik. Mustafa Gürkan Karakaya, evi terk edeceğini söyleyen sevgilisini ruhsatsız silahıyla ensesinden vurdu. Derya Dinç olay yerinde hayatını kaybetti. Genç avukat sabah silahıyla birlikte teslim oldu ve tutuklanarak Ümraniye Cezaevi'ne gönderildi.

Yalçın BEL-Mustafa KAYA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır