kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bir Fatih yetmez

Üç ayrı oyuncuda bulunması gereken nitelikler birleşmiş ve Fatih de kendini göstermekte. İyi bir kesici, her an hücuma kalkabilen bir orta saha oyuncusu ve nerede oynarsa oynasın oyuna hakim. Yalnız bir tek Fatih'le olmuyor. Çünkü F.Bahçe en az 5-6 futbolcu Fatih gibi oynadığı zaman rahat maç kazanır. Bir galibiyet birçok günahı saklayabilir. Ama bir yenilgi de panik yaratabilir.

Gelelim dün geceki oyunun ayrıntılarına. Serhat'ın erken gelen golünden sonra herkes F.Bahçe'den iyi bir futbol ve farklı skor bekliyordu. Ancak tribünleri dolduran yaklaşık 50 bin taraftar maalesef futbol adına güzel şeyler göremedi. Kendi kendime sordum, neden acaba F.Bahçe oyuna ağırlığını koyamıyor? Neden topsuz oyunda F.Bahçeli futbolcular bulunamıyor? Ve neden 3 pas, 4 pas top F.Bahçe takımında kalmıyor? Bütün bu soruların yanıtlarını teknik direktör Lorant'ın vermesi lazım. Hoca futbolcularına uyguladığı testleri hafta içinde antrenmanlarda değil de, esas maç içinde yaptırmalı.

Yusuf neden yedek?
Dün gece F.Bahçe sanki eksik oynuyor gibi geliyordu bana. Tempo hiç yoktu. Malatyaspor'u hataya zorlayacak hiçbir hareket göremedim de. Peki teknik direktör Lorant, Yusuf'u neden ilk 11'de oynatmaz? Geçen hafta deplasmanda Antalyaspor maçını tek başına kazanan oyuncuydu Yusuf. Eğer iyi oynayan bir futbolcuya takımda yer vermezsen, onun önünü kesersen, takımdaki oyuncuların sana olan güveni zedelenir. Bu da çok büyük bir tehlike oluşturur. Çünkü futbolcun sana inanırsa daha iyi oynamak ister.

F.Bahçe'nin Malatya'dan yediği iki gole dikkat ettiniz mi? İlk gol Mirkoviç ile Ümit'in arasından geldi. İkinci golde ise Mirkoviç topu ayağında o kadar çok tuttu ki, rakibe adeta "Gel de al" dedi.

Ne yazık ki beklenen oldu; F.Bahçe, haftalardır oynadığı kötü futbolun faturasını dün 2 puan kaybederek ödedi. Kazanırken eleştirilmeyen F.Bahçe'de şimdi sorulara cevap vermesi gerekenler şapkasını önüne koyup düşünmeli.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır