kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Blackburn dağıldı Sociedad nefes aldı
İngiltere Ligi'nde Tugay ve Hakan Ünsal'ın da forma giydiği maçta Blackburn Rovers, Leeds United'a deplasmanda 3-1 yenildi. İlk yarıda kaptırdığı bir top gol olan Tugay, sakatlandığı için ikinci yarı forma giymedi. Hakan Ünsal ise 90 dakika vasatı aşamadı. Bu arada İspanya Ligi'nde Real Sociedad, Toshack'sız çıktığı maçta Espanyol'u 18.dakikada Kovaçeviç'in attığı golle 1-0 yenerek bir nefes aldı. Tayfun'un 90 dakika oynadığı maçta Nihat yedek kulübesinde kaldı.

Hakan 22 dakika
Hakan Şükür'ün son 22 dakika oynadığı maçta Parma, Perugia'ya 2-1 yenilip ligde korkulu rüya görmeye başladı. Parma kalesinde eski bir G.Saraylı Taffarel görev yaparken, Perugia 8'de Vryzas, 28'de Bazzani'nin golleriyle 2-0 öne geçti. 67'de Bonazzoli farkı bire indirdi. Oyuna 70'te giren Hakan Şükür mutlak bir golü kaçırdı. Emre'nin yedek oturduğu maçta Inter, Lecce'yi 2-1 yendi.

Uyanık Blatter!
FIFA, Dünya Kupası finallerinin yayın hakkını Afrika ülkelerine bedava veriyor. Afrika Futbol Federasyonu Başkanı Issa Hayatou'nun FIFA Başkanlığı'na adaylığını açıklamasının ardından açıklanan bu karara göre Afrika'daki 43 ülkede yayın yapan 50'nin üzerinde televizyon hazırlıklara başladı.

Okan'a talip var
Bursaspor'un gol kralı Okan'a, İtalya'nın Udinese takımı talip oldu. Okan'ın Yimpaş Yozgatspor karşısında Udinese'li bir yetkili tarafından izlendiği belirtilirken, basın sözcüsü Erhan Akbaş, "Okan gibi bir futbolcunun izlenmesi normal. Ama bize gelen bir teklif yok" ifadesini kullandı.

G.Birliği'ne bayram Antalya'ya hüsran
Ligin ikinci yarısının flaş ekibi G.Birliği, Antalyaspor'u 71'de Okan'ın attığı golle devirdi. Başkent ekibi, bu sonuçla UEFA Kupası iddiasını güçlendirirken, Antalyaspor ise ligde kalma şansını artık mucizelere bıraktı. G.Birliği Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise oyuncu değişikliklerini beğenmeyen taraftarlarla kavga etti.

Kocaelispor kaçtı D.Bakır yakaladı
D.Bakırspor sahasında Kocaelispor'a puan kaptırdı: 1-1. Konuk takım karşılaşmanın ilk yarısını 34.dakikada Kaan Dobra'nın golüyle 1-0 önde bitirdi. Evsahibi D.Bakır 75.dakikada Ömer'in uzattan attığı sert şutla beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, takımlar 90 dakika sonunda puanları paylaştılar.

Efes Pilsen, Oyak'ı 3 silahşörüyle yıktı
Türkiye Kupası çeyrek finali Trabzon ayağında Efes Pilsen, Oyak Renault'yu rahat bir oyundan sonra 99-76 yenerek final-four'a yükseldi. İlk periyodu 35-19 önde kapatan lacivert-beyazlılar, maçı rahat bir tempoda bitirdiler. Brown-Mehmet-Stombergas üçlüsünün 77 sayısı galibiyeti getirdi. Malatya Grubu'nda ise Türk Telekom-Pınar Karşıyaka'yı 103-94 yenip, final-four'a kalan bir başka takım oldu

Sauza siftahı A.Gücü'ne yaptı
Samsunspor, güçlü rakibini Brezilyalı futbolcunun bir gol ve bir de asistiyle yıktı. 33'te ligdeki ilk golünü atan Sauza, 90'da Mehmet Yılmaz'a yaptığı asistle 3 puanı getirdi

Yorgun aslan Daçka'ya teslim
Türkiye Kupası'nda F.Bahçe'yi eleyen G.Saray, bu maçın yorgunluğuyla çeyrek finalde D.Şafaka'ya 87-80 yenilip elendi. Ülker, TED Kolejliler'i 105-75 yenip, final-four'a kaldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır