kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Arat sahne alıyor

İstanbul'da, Conrad Otel'de yaklaşık 3 bin kongre üyesinin katılımıyla, ilk kez projelerini tüm ayrıntılarıyla anlatacak olan Hasan Arat, yönetim listesindeki Zekeriya Alp'i de tanıtacak

Camiaya seslenecek
Beşiktaş Kulübü'nün 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçim kongresinde başkan adayı olan ve uzun süredir bu yolda çalışmalarını sürdüren Hasan Arat, projelerini bu akşam kamuoyuna açıklayacak. İstanbul Conrad Otel'de yaklaşık 3 bin kongre üyesini biraraya getirmeyi amaçlayan Arat, başta, imar izni hazır stat projesi olmak üzere ekibiyle birlikte hazırladığı tüm projeleri ilk kez ayrıntılarıyla anlatacak.

Basın toplantısı iptal
Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesine aldığı isimlerden birini daha kamuoyuna tanıtacağı gecede, Beşiktaş'ın 100 yıllık tarihini anlatan bir belgesel filmin de gösterileceği belirtildi. Arat, daha önce kamuoyunu bilgilendirmek için dün öğleden sonra düzenlemeyi planladığı basın toplantısını da, "Projeleri ve coşkuyu hep birlikte paylaşalım" diyerek iptal ettiğini açıkladı.

Kadıköy, 'Arat' dedi
Bu arada, Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği dün akşam Moda Deniz Kulübü'nde yaptığı kokteylde, seçimde Hasan Arat'ı destekleyeceklerini resmen açıkladı. Hasan Arat'ın da katıldığı gecede konuşan dernek başkanı Aydemir Ünlü, "Beşiktaş'ı dünya kulübü olarak görmek istiyoruz. Bunun için kongrede Hasan Arat'a destek vermeye karar verdik" dedi. l

Bilgili: Ben şov yapmam
Ümraniye'de konuşan Beşiktaş Başkanı, "Gerektiği zaman projelerimi açıklayacağım" dedi

Beşiktaş Kulübü yönetimi tarafından Ümraniye Tesisleri'nde oluşturulması planlanan BJK Ormanı'nın temelleri dün ağaç dikme töreniyle atıldı. Törene Devlet Bakanı Fikret Ünlü, İstanbul Valisi Erol Çakır, Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram da katıldı.

'Nevzat Demir Tesisleri'
Başkan Serdar Bilgili, "Gelecek sezon takımımız burada çalışacak. Sezon açılışını da yine Ümraniye Tesisleri'nde yapacağız" derken, seçim çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti ve "Ben şov yapmıyorum. Gerektiği zaman projelerimi açıklayacağım" ifadesini kullandı. Siyah-beyazlı takımın başkanı tesislerin yapımını üstlenen kongre üyesi Nevzat Demir'e de övgüler yağdırarak, "Tesisleref Nevzat Demir'in isminifvereceğiz" diye konuştu.

Tümer için özel program
Denizlispor maçında sağ dizindeki sakatlığı tekrarlayan Beşiktaşlı Tümer, pazar günü oynanacak Rize maçına yetiştiriliyor. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, "Büyük olasılıkla Rize maçında oynayacak duruma gelecek" dedi. Öte yandan Erman'ın küçük ayak parmağında kırık tespit edildi.

Daum ve Koch yolcu
Bu arada, dünü izin yaparak geçiren Beşiktaşlı futbolcular bugün saat 09.30'da idman yapacak. Teknik direktör Daum, antrenmandan sonra, 23. duruşması için yeniden Almanya'ya gidecek. Antrenör Koch da tanık sıfatıyla Daum ile birlikte Almanya'ya gidecek.

Vahap HACIOĞLU-Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır