kapat
18.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Evde rezaletin son perdesi

Brezilya ve Norveç'te adayların uluorta sevişmesi muhafazakar kesimi ayağa kaldırdı. Kanal yöneticileri protestolara aldırmıyor

EROTİK GÖRÜNTÜLER
Türkiye'de "Biri Bizi Gözetliyor" adıyla yayınlanan Big Brother formatındaki yarışma programı Norveç ve Brezilya'da tartışma konusu oldu. Norveç'te ekrandaki uygunsuz görüntüler nedeniyle yarışmanın yayından kaldırılması gündeme geldi. Canal Digital tarafından yayınlanan programda kadın ve erkek yarışmacıların kendilerini 24 saat gözetleyen kameralara aldırmadan uluorta sevişmesi, bahçedeki jakuziye çırılçıplak girmeleri muhafazakar kanadı kızdırdı.

Yarışmacılardan Maria ve Katrin'in evin içindeki saunaya üstsüz girmeleri bardağı taşıran son damla oldu. Erkelerden de Remi ve Dennis'in kızlara ait bikinileri giyip jakuziye girmeleri tepki yarattı.Yüzlerce kişi 'ev'in kapısına dayanarak programı protesto etmesine rağmen kanal yöneticiler izlenme oranı yüzde 70'i geçen yarışmayı yayından kaldırmayı kesinlikle düşünmediklerini söyledi.

Brezilya'nın Globo kanalında "Big Brother Brazil" adıyla yayınlanan programda yarışmacılar arasındaki görüntüler seks filmlerini aratmıyor. Özellikle evin havuzunda yarışmacı Kleber ile kendisinden 4 yaş büyük kadın yarışmacı Alessandra arasındaki yakınlaşma ve samimi görüntülerin televizyonda yayınlanması ülkedeki birçok kesimi ayağa kaldırdı. Programın yüzde 74'lere varan izlenme rekorunun keyfini çıkartan kanal yöneticileri ise bu protestoları ciddiye almıyor. 12 yarışmacıdan 6'sının elendiği programın para ödülü 280 milyar lira.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır