kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Bursa UEFA aşkına
Bursaspor,Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yendi. Ligde kalma savaşı veren Yimpaş, bu yenilgi ile ağır bir darbe aldı ve son sırada kaldı. G.Antep-İstanbul beraberliğinden sonra Bursaspor bu galibiyetle ligde beşinciliğe iyice yerleşti ve UEFA Kupası'na katılmak için büyük avantaj yakaladı

G.Antep ucuz kurtuldu
UEFA Kupası'na katılmak için mücadele eden iki ekibin randevusunda Gaziantep, sahasında konuk ettiği İstanbulspor'dan 1 puan alabildi: 2-2. Kırmızı-siyahlılar, ilk yarısını 23'te Viola, 24'te de Mustafa Şahintürk ile bulduğu gollerle 2-0 önde kapattığı maçta bu avantajını koruyamadı. İkinci yarıda rakibini sahasına hapseden İstanbulspor ise 49'da Güven , 72'de de Zubanoviç'le bulduğu gollerle geçen hafta 1-0 kazandığı Samsun maçından sonra arka arkaya ikinci deplasmanından da puan çıkardı.

Lakers geri döndü
Batı Konferansı'nda Los Angeles Lakers, hemşehrisi Clippers'ı 98-92 yenerek yeniden zirveye oturdu. Kobe Bryant 33 sayı üretti. NBA'de diğer sonuçlar: Atlanta-Phoenix: 104-89, Orlando-Denver: 124-102, Minnesota-Indiana: 85-98, Detroit-Utah: 97-100, Memphis-Boston: 97-103, New Jersey-Miami: 97-78, Seattle-Washington: 98-103.

Schumacher rakipsiz
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 2.ayağı olan Malezya GP'sinde sıralama turları yapıldı. Ferrari pilotu Michael Schumacher 1:35.266 ile pole-position'da yarışa başlamaya hak kazandı. Williams ekibinden Montoya ikinci, Ferrari'den Barrichello üçüncü, Williams'tan Ralf Schumacher dördüncü, Mc Laren'dan Raikkonen beşinci ve aynı takımdan Coulthard altıncı sırada yer aldı.

Gazza küme düştü
Ünlü İngiliz futbolcu Paul Gascoigne, Premier Lig'deki Everton'dan 1.Lig takımlarından Burnley'e transfer oldu. 35 yaşındaki Gazza, Walter Smith'in Everton'dan ayrılmasının ardından gitmek istediğini açıklamıştı.

Cimbom bitirdi
Bayanlar Basketbol Ligi'nde G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 76-62 mağlup etti.fSarı-kırmızılı ekip, maçın ilk yarısını da 42-37 önde tamamladı. Bayanlar Ligi'ndeki diğer maçta Erdemirspor, Botaş'ı 77-70 yenmeyi başardı.

Arçelik'ten set yok
Erkekler Voleybol Ligi'nde Arçelik, Ziraat Bankası'nı çekişmeli geçen bir maçtan sonra 3-0 mağlup etti. Bayanlar Ligi'nde Kocaeli deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Beşiktaş, ilk iki seti almasına rağmen maçı kaybetti. Diğer maçta Türk Telekom, 75.Yıl'ı 3-0 yendi.

Karavana attık
8.Avrupa fSalon Okçuluk Şampiyonası'na Ankara'da devam edildi. Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlenen şampiyonanı 3.gününde takım müsabakaları yapılırken, millilerimiz hayal kırıklığı yarattı. Erkekler makaralı yayda takımımız, ilk turda Fransa'ya 256-255 yenilerek elendi. Olimpik yayda ise Türkiye, çeyrek finalde İtalya'ya 263-256 mağlup oldu. Bayanlar Olimpik yayda ilk turda Rusya'ya 258-254 yenilerek elenen Türkiye, makaralı yayda da ilk turda yine Rusya'ya 250-242 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Cannes, İspanyol Tenerife'yi dağıttı
İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda devam eden Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarında İtalya'nın Foppapedretti takımının finaldeki rakibi Fransız Cannes oldu. Cannes, yarı finalde İspanya'nın Tenerife takımını 3-0 mağlup etmeyi başardı. 58 dakika süren karşılaşmada tamamen üstün bir oyun sergileyen Fransız takımı 25-18, 25-12 ve 25-21'lik set sonuçlarıyla galibiyete ulaştı. Mao, Buckova ve Lehtonen gösterdikleri performansla başarıda büyük pay sahibi oldular.

Efes ve Ülker tur atladı
Türkiye Kupası'nda diğer gruplarda alınan sonuçlar şöyle: (Çanakkale) Ülker-Beşiktaş: 79-68, Samsun-TED Kolej: 75-82; (Malatya) Göztepe-T.Telekom: 51-93, İTÜ-P.Karşıyaka: 98-105; (Trabzon) Efes Pilsen-B.Kolej: 79-72, İzmir Bld-Oyak: 91-106.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır