kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Nisan Cazibeli bir hafta
GÜNEŞ'İN burcunuzda parlamaya başlayacağı bu hafta, kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceğiniz bir gerçek. Kendinizi görüntüsel bakımdan mükemmel hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin de sizi çok çekici bulacağı bir gerçek. Cazibenize dayanmak oldukça güç sayılır, fakat aşırı istekli tutumlarınız karşınızdakileri ürkütebilir. Sağlıklısınız ve formunuzun ilkbahara girerken çok yerinde olduğunu memnuniyetle gösteriyorsunuz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Yeni ilişkiler
İLİŞKİLERİNİZDEN mucizeler beklemeseniz de kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yöneticiniz Venüs'ün konumu, iç dünyanızda dışardan görüldüğünüzden daha aktif ve yaratıcı olduğunuzu açıklıyor. Bu devrede yeni ilişkilere hevesleniyor olabilirsiniz. Mars'ın yöneticiniz Venüs'le ahengi sürerken yaşantınızın en güzel hazlarını yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşk sarhoşluğu
ÇOK hareketli ve zevkli geçebilecek bir dönemdesiniz. Aşkı tesadüfen bulabileceğiniz ve ayaklarınızın zevkli dokunuşlarla yerden kesilebileceği bir dönemdesiniz. Mars'ın ve Venüs'ün konumları, aşık olmak için ideal bir zamanda olduğunuzu hatırlatıyor. Aşk sizin için şiirler ve güzel sözler anlamına gelse de, cinselliğinizin her zamankinden daha güçlü olacağını hissederek şaşırabilirsiniz. Sağlığınız için hafif diyetler faydalı olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Romantik dönem
SİZ romantik Yengeçler'in aşk yaşantısı bu aralar biraz durgun gibi gözükse de bunun sadece geçici bir dönem olduğunu hatırlatmamıza izin verin. Aslında yöneticiniz Ay, çok kısa sürede burç değiştirdiğinden sizin de ne yapacağınız pek belli olmuyor. Hafta sonuna kadar romantik yönünüzün oldukça güçlü olacağı ve sevdiğinizle birbirinizi cezbetmek için özel çabalar harcayabileceğiniz gözleniyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Şans sizden yana
YÖNETİCİNİZ Güneş, bu hafta Koç burcundan size aydınlık etkiler gönderiyor. Venüs'ün de desteğiyle haftayı en iyi değerlendirebilecek burçların başında gelen şanslı burçlardan biri de sizsiniz. Fiziksel bakımdan forma girmek için birçok fırsatınız var. Pek çok bakımdan güçlü olacağınız bu devrede sadece romantik yönü ağır basan ilişkilerle yetinmeyeceğiniz gözleniyor. Kendinizi yeni bir ilişkinin eşiğinde bulabilir ve umulmadık heyecanlar yaşayabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sağlığa dikkat!
BU hafta birçok bakımdan kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Ateş gruplarındaki yoğunlaşmanın sizi pek de olumlu etkilemeyeceği gözleniyor. Aslında Mars'ın Venüs'le ahenkli ilişkisi sürerken karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirebilecek potansiyeliniz var. Ama siz biraz ihmalkar davranıyor olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olarak gerçekleştirmek istediğiniz her türlü girişim için çok uygun bir devre.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Karar verme zamanı
KARŞIT burcunuza geçecek olan Güneş ve yöneticiniz Venüs'ten aşk yaşantınızı ve ikili ilişkilerinizi destekleyen etkiler alıyorsunuz. Sevginin gezegeni Venüs'ün tatlı etkileri sürerken, eşiniz ve partnerinizle her zamankinden daha iyi anlaşabilir ve evlilik gibi konularda karar verme aşamasında olabilirsiniz. Planetler ortak paylaşımlarınızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Duygusal paylaşımlarınız konusunda kendinizi yoğun hissedebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aceleci olmayın
BU hafta pek çok bakımdan ilginç ve gerilimli bir dönem olacağa benziyor. Boğa'da bulunan yöneticiniz Mars, ikili ilişkilerinize rekabet getirirken, yalnız başınıza hareket etmeye istekli olmama halinizi de açıklıyor. Enerjinizi yapıcı bir biçimde kanalize etmeniz, hem sizin hem de partneriniz için rahatlatıcı olacaktır. Aşk konusunda aceleci olmamalı, ilişkilerinizde sizi zorlayabilecek koşulları kabullenmelisiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aşkta ilerleme
BU hafta pek çok bakımdan rahat geçeceğe benziyor. Koç burcunda bulunan Güneş ve Venüs'ten dost etkiler alıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz her alanda, özellikle de aşk konusunda ilerleme kaydedebileceğinizi belirtmeliyiz. Sevgi ve aşk ilişkilerinizde ahenkli bir devrede olabilirsiniz. Eğlence yaşamınızda da artış gözleyebileceğiniz bu dönem sizin için başka kimselere de ilgi duyabileceğiniz bir zamanı da belirtiyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yeni gelişmeler
BU hafta sizin için sakin geçeceğe benziyor. Mars enerjinizi yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara ve özel yaşamınıza kanalize edebileceğinizi belirtiyor. Sosyal ilişkilerinizde artış gözleyebilir, aşk konusunda hararetli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca risk içeren aşklara karşı da ilgi duyabileceğiniz de gözleniyor. Bu hafta Koç burcunda ilerleyen Güneş ve Venüs, ev ve aile yaşamınıza yoğunluk getiriyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Romantik bir hafta
BU hafta sizin için hoş fırsatlarla dolu gibi gözüküyor. Koç burcunda ilerleyen Güneş ve Venüs'ün varlığı, yakın çevrede oluşabilecek aşklar için güzel fırsatlar getiriyor. Birçok kısa yol yapabileceğiniz ve bu yollarda aşkla ilgili hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz gözleniyor. Genel anlamda fiziksel bakımdan formda olacağınız bir dönemdesiniz. Akılcı bir kimse oluşunuz Venüs'ten aldığınız destekle aşırılığa varmıyor ve romantikliğinizle de dikkat çekiyorsunuz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Çekişmeler var
KOÇ burcunda ilerleyen Güneş ve Venüs, maddi konuları canlandırıyor. Burcunuzda bulunan Merkür iletişimci yapınızı ön plana çıkartabilir ve bu devrede sevdiğiniz kimseyi sözcüklerinizle de büyüleyebilirsiniz. Boğa'da ilerleyen Mars, enerjinizi daha yakın çevre ilişkileriniz için harcayabileceğinizi belirtiyor. Fakat bu sıralar sevdiğiniz kimse ya da eşinizle zaman zaman çekişmeler yaşayabileceğiniz görülüyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır